2016 haziran anneleri

Kuzucum ben geldim hastaneye gittik bugün çok şükür keseyi gördük 5.5 mm darısı senin başına hayırlı haberlerini yaz bana beni merakta bırakma sakin

Hadi bakalım geçmiş olsun canım benim cok sevindim bak sen kaç mm oldugunu bile biliyosun benim uyuz doktor onu bile soylemedi

Herkese merhaba bende haziran annesi olcam insallah ama kac haftalik bilmiyorum cunku adet duzensizligim var keseyi iki hafta once gordum 3mm di bu gafta 8 olmus beta 5800 sizce kac haftalik bana 5 gibi geliyo

Kılar benim gibi sürekli lavabo için uyanıp sonrada uykusu kaçan varmi

herkese merhaba arkadaşlar kısmetse bende haziran annesi olucam
cumartrsi keseyi gördük çok şükür

Herkese merhaba bende haziran annesi olcam insallah ama kac haftalik bilmiyorum cunku adet duzensizligim var keseyi iki hafta once gordum 3mm di bu gafta 8 olmus beta 5800 sizce kac haftalik bana 5 gibi geliyo

Canım sanırım 6. haftadasın. Çünkü benim betahcg 2391 çıktı 2 gün önce. Adet günüme göre hesaplarsam 5. haftanın içinde oluyorum. o yüzden seninki 6 haftalık bana göre ama doktorlara da güven olmuyo yani

mrb bende inşallah haziran annesi olacağım son adet tarihim 14 eylül 23 ekimde hcg 3007 kaç haftaligim emin değilim sanırım 5.hafta doktora gitmedim daha inşallah hepimiz bebislerimizi kucağımiza alırız.:)

Merhabaaa :) öncelikle bebişlerimiz hepimize hayırlı olsun Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhh. Bende Allahın izniyle haziran annesi olacağım. Sat 11 eylül sanırım 5 haftanın içindeyiz kalp atışımız için gün sayıyoruz

kalp atışını duyduğunda yazarmisin
ne zaman belli olur acaba doktora gitmeye korkuyorum ilk bebeğimın kalp atışını duyamadim kurtaj oldum simdi gidemiyorum 2 hafta daha geçsin diyorum

kalp atışını duyduğunda yazarmisin
ne zaman belli olur acaba doktora gitmeye korkuyorum ilk bebeğimın kalp atışını duyamadim kurtaj oldum simdi gidemiyorum 2 hafta daha geçsin diyorum
Dr 3 kasımda çağırdı Allahım nasip ederse duyabiliriz ozaman dedi inşallah duyarız iyi düşünelim iyi olsun

Kizlar benm tahminimce 6 haftalik fln hamileligim ama karin ve bel agrim gecmedi daha cok rahatsiz edici degil ama var bi agri bole olan var mi

haftasonu bebeğimin kalp atışını duydum çokşükür kızlar azda olsa, önümüzdeki haftasonu tekrar çağırdı daha net duymak için, çünkü 7. hafta bitince asıl duyuluyormuş biz bikaç tık duyduk ama o bile yetti.Allah herkese yaşatsın bu sevinci.bu haberi bekleyen arkadaşlarım vardı :) dualarınız için teşekkürederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…