- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
Kuzucum ben geldim hastaneye gittik bugün çok şükür keseyi gördük 5.5 mm darısı senin başına hayırlı haberlerini yaz bana beni merakta bırakma sakin
Nasipse ben de haziran annesi olucam. Daha bugün idrar testi yaptım hala şoktayım
sanki doktor evet keseyi gördüm demeden inanamayacağım gibiBen de 1 hafta once ogrendim hala şoktayim :))) hemen gecmiyo o şok alisiyosun sadece :))) hayirli olsun
sanki doktor evet keseyi gördüm demeden inanamayacağım gibi
Herkese merhaba bende haziran annesi olcam insallah ama kac haftalik bilmiyorum cunku adet duzensizligim var keseyi iki hafta once gordum 3mm di bu gafta 8 olmus beta 5800 sizce kac haftalik bana 5 gibi geliyo
Kılar benim gibi sürekli lavabo için uyanıp sonrada uykusu kaçan varmi
Bende öyleyim inşallah böyle devam ederKızlar Allah aşkına aranızda mide bulantısı olan kusan varmi bende tık yok çünkü
kalp atışını duyduğunda yazarmisinMerhabaaa :) öncelikle bebişlerimiz hepimize hayırlı olsun Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhh. Bende Allahın izniyle haziran annesi olacağım. Sat 11 eylül sanırım 5 haftanın içindeyiz kalp atışımız için gün sayıyoruz
Dr 3 kasımda çağırdı Allahım nasip ederse duyabiliriz ozaman dedi inşallah duyarız iyi düşünelim iyi olsunkalp atışını duyduğunda yazarmisin
ne zaman belli olur acaba doktora gitmeye korkuyorum ilk bebeğimın kalp atışını duyamadim kurtaj oldum simdi gidemiyorum 2 hafta daha geçsin diyorum
inşallah canım hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyorum :)Dr 3 kasımda çağırdı Allahım nasip ederse duyabiliriz ozaman dedi inşallah duyarız iyi düşünelim iyi olsun
Ayy bende öyleyim uyandıktan sonra uyumak zulüm gibi geliyo. Telefonda internete bakıpda uyumaya çalışşıp uyuya kalıyormKılar benim gibi sürekli lavabo için uyanıp sonrada uykusu kaçan varmi
Aynı benAyy bende öyleyim uyandıktan sonra uyumak zulüm gibi geliyo. Telefonda internete bakıpda uyumaya çalışşıp uyuya kalıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?