- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
CaNim Allahin izniyle 1 gün arayla doğum yapcaz gibi görünüyo bişey sorcam sana bhcg degerlerin nasıldı kacinci günler yaptın kaç çıktı yazarsan bi karşılaştırmalı bide doktor keseyi gördümû benim bu ilk bebeğim Rabbim bana bağışlarsa cokkkk heyecanliyimMerhaba arkadaşlar, ben de 3 gün önce öğrendim ikinci bebeğime hamile olduğumu çok sevindik, İnşaAllah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder hepimize. Bundan önceki gebeliğimde düşük yaşadığım için biraz korkuyorum açıkçası, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah
hayırlı uğurlu olsun canım,kesen görünür meraketme herkesde farklı olabiliyor. bulantı için şunu söyliyim 5.haftama girdiğim gibi başladı benim,yanma,devamlı bulantı,istifra arkadan geliyo yavaş yavaş,tansiyonum düşüyordu 4ve 5.haftada benim çok 9a 4 falandı. krakerle öğün geçiriyorum bazen beyaz leblebi falan. bun lar olacak yeterki sağlıklı olsunlar, her fırsatta yatın dinlenin. sağlıklı gebelikler dilerim herkese...Kızlar günaydın.
Ben 1 seneyi geçkindir evliyim. Uzun süredir çocuk istiyordum, eylül ayında da çok çoook istedim. Eşim istemiyordu ama, sonra eylül ayının sonunda tahmini ovulasyonumun son anlarında eşimin de gaza gelmesi ile sadece bir kere korunmasız ilişki yaşadık. Allaha şükür o bir kereden de hamile kaldım. Benim son adet tarihim 13 eylül. 5+4 haftalık hamileyim galiba. Bhcg değerim dün 12500 idi. Çok güzel yükseliyor. Kesemi de pazar günü akşam vajinal ultrason ile gördüm, biraz olsun içim rahatladı.
Dün de çalıştığım yerden bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim. Çok sevindim gerçekten, çünkü bir yıldır uğraşıyorlardı.
Son adet tarihimiz aynı imiş. Dün onun betahcg 14000 idi. O benden az önce döllenme oldu o halde.
Hastanede çalıştığımız için kendimiz ultrason yaptık, onun kesesi karından göründü, benimki görünmedi. Ben de çok üzüldüm. Betahcg değerim düzenli yükselirken ve 10000 i geçmişken neden karından görünmedi diye. Acaba mesanem dolu diye mi?
Yarın doktora gitcem. Kesem gene karından yapılan ultrasonla görünmeyecek diye çok korkuyorum.
Allahıma o kadar şükrediyorum ki anlatamam. Ben çok isterken hiç bekletmeden verdi bana bu miniği, şimdi sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebeğimi de kucağıma almak istiyorum. Olmazsa da yapacak bir şey yok, Allahıma şükürler olsun, isyan edecek değiliz.
Bir de bulantılar için erken mi?
Benim bulantım değil de mide yanmalarım var.
aminKızlar selamm..Bende artık burdayım.Rabbım kazasz belasız kucagımıza almayı nasıb etsın.İsteyen herkesede en kısa zamanda ıhsan etsın
o anne adaylarından biri benim. ve bu hafta çok kötüydüm ama inan haftasonu evde yatarken insan daha kötü oluyor vücut salıyor kendini, ben işte daha dinamikim ve Allah kolaylığını veriyor gerçekten,kussan bile kötü olmuyorsun tam tersi rahatlıyorsun. stres yapma, işini Allaha bırak :)Günaydın kızlar. Benim dediğim gibi henüz bir belirtim yok ama kafama çok taktığım birşey var. Ben çalışıyorum ve belirtiler başladığında yatıp dinlenme ihtimalim neredeyse sıfır. Çalışan anne adayları bu bulantı ve kusma gibi şikayetleri çalışırken nasıl atlatıyorsunuz?
CAnim benim aynı dertten muzdaripiz ama sana kraker önerebilirim en azından ben öyle yapıyorum bulantısı bastırıyor birazGünaydın kızlar. Benim dediğim gibi henüz bir belirtim yok ama kafama çok taktığım birşey var. Ben çalışıyorum ve belirtiler başladığında yatıp dinlenme ihtimalim neredeyse sıfır. Çalışan anne adayları bu bulantı ve kusma gibi şikayetleri çalışırken nasıl atlatıyorsunuz?
günaydın canım bende senle aynı durumdayım benimde 2 gün gecikti bu sabah gidip kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak :) hamilelik belirtisi herkeste farklı oluyor o yüzden kafan takma belki rahat ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. inşallah hayırlısı ile bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınGünaydın kızlarcevaplariniz icin cok tesekkur ederim. 2 gun gecti ama benim yine hala bi belirtim yok. Bazen acaba diyorum hamile degilim de testler mi yaniliyor Yarin doktor randevum var ama yine de meraktan gidip kan verdim bhcg degerim kac olmus öğreneyim diye. Oglen alacagim sonuclari bakalim hayirlisi Kalp atislari 8. Hafta civarinda duyuluyormus sanirim. Cinsiyeti ne zaman belli oluyor bilen var mi acaba?
günaydın canım bende senle aynı durumdayım benimde 2 gün gecikti bu sabah gidip kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak :) hamilelik belirtisi herkeste farklı oluyor o yüzden kafan takma belki rahat ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. inşallah hayırlısı ile bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
kalp atışları 8.haftada duyuluyor cinsiyetide 14. haftada öğrenebilirsin tabikide bebişin gösterirse :)
ben daha sonucu almadımKızlar bhcg değerim 2391 olmuş. Sanki bana biraz fazla artmış gibi geldi ama bilemedimaçelya sen aldın mı tahlil sonuçlarını? Merak ettim habersiz bırakma bizi
Selam kızlar;
Bu aralar feci şekilde mide bulantılarım oluştu sabahtan akşama kadar mide bulantısı çekiyorum off inşallah çok uzun sürmezBir de koku hassasiyeti tavan yaptı sanki ev kokuyor gibime geliyor eve adımımı atar atmaz midem bulanmaya başlıyor her sabah evi yarım saat havalandırıyorum bu soğukta ama o koku burnuma yerleşmiş sanki devamlı alıyorum ki normalde titiz insanımdır sabah kalkar kalkmaz evi ciflerle paspaslıyorum delirmek üzereyim sanırım sizde de oluyor mu yardımcı olun kızlar
Merhaba belirti ile anlayamadım ben.. içime sanki doğdu.. inşallah vardır minnak :) kalp atışımı bugün duydum 6+6 da ama geç döllenme ise 7 yada 8 belki 9 da duyulabilir.. sevgiler :)Günaydın kızlarcevaplariniz icin cok tesekkur ederim. 2 gun gecti ama benim yine hala bi belirtim yok. Bazen acaba diyorum hamile degilim de testler mi yaniliyor Yarin doktor randevum var ama yine de meraktan gidip kan verdim bhcg degerim kac olmus öğreneyim diye. Oglen alacagim sonuclari bakalim hayirlisi Kalp atislari 8. Hafta civarinda duyuluyormus sanirim. Cinsiyeti ne zaman belli oluyor bilen var mi acaba?
ben daha sonucu almadım
doğru mu bilmiyorum ama erkek çocuklarda bhcg değeri daha hızlı artıyormuş
Kızlar bhcg değerim 2391 olmuş. Sanki bana biraz fazla artmış gibi geldi ama bilemedimaçelya sen aldın mı tahlil sonuçlarını? Merak ettim habersiz bırakma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?