Benimde hala adet olacakmış gibi ağrılarım oluyo arasıra ama bu gayet normalmiş , no panicKizlar benm tahminimce 6 haftalik fln hamileligim ama karin ve bel agrim gecmedi daha cok rahatsiz edici degil ama var bi agri bole olan var mi
Tesekkur ederim cnm cuma randevum var sorcam ama cokta korktumBenimde hala adet olacakmış gibi ağrılarım oluyo arasıra ama bu gayet normalmiş , no panic
MERHABA ben 8.haftama girdim 6+6 haftada kalp atışını gördük.. ve çok küçük bebeğe doppler uygulamak istemiyorum dedi doktorum.. içini ferah tut.. korkma.. korku stres yapıyor ve etkiliyor inan ki.. İnşallah kalp atışını görürsün ve burda paylaşırız sevincini :)kalp atışını duyduğunda yazarmisin
ne zaman belli olur acaba doktora gitmeye korkuyorum ilk bebeğimın kalp atışını duyamadim kurtaj oldum simdi gidemiyorum 2 hafta daha geçsin diyorum
tesekkur ederim canım insallah bende duyarım hemen buraya yazıcam :)MERHABA ben 8.haftama girdim 6+6 haftada kalp atışını gördük.. ve çok küçük bebeğe doppler uygulamak istemiyorum dedi doktorum.. içini ferah tut.. korkma.. korku stres yapıyor ve etkiliyor inan ki.. İnşallah kalp atışını görürsün ve burda paylaşırız sevincini :)
ne kadarlık mis canım ogrenebildinmiDarısı başımıza :) ben de simdi doktorda sıramın gelmesini bekliyorum. Kaç haftalikmis tam olarak ogrencem:) hepimiz sorunsuz gecirip hamişliği bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah
canım bende duymadım ama gördük.. inanılmaz bi heyecan.. ve inanıyorum ki seninde gördüğündeki heyecanını burda paylaşacağız.. :)tesekkur ederim canım insallah bende duyarım hemen buraya yazıcam :)
ne kadarlık mis canım ogrenebildinmi
benim mide bulantım ve kusmam çok yoğun.Allah yardımcım olsun vallahi pert durumdayım.Kızlar Allah aşkına aranızda mide bulantısı olan kusan varmi bende tık yok çünkü
merhabalar ben de aranıza katıldım 6+6 haftalık hamileyim( normalde 7+6 hafta ama doktor 8 eylül başlangıç kabul et dedi)kızlar selam.. kabızlık çeken var mı? varsa nasıl baş ediyorsunuz?
gozunaydin canım minicik :) inşallah bizde görürüz son adet tarihin neydiÖğrendim canım 5 haftalikmisilk ultrason görüntüsünü de sizinle paylaşıyorum teyzeleri 14 kasimda kalp atislarini gormek icin tekrar gidecegiz bakalim
gozunaydin canım minicik :) inşallah bizde görürüz son adet tarihin neydi
Sat 19 eylüldü bitanem. Sata gore bakinca burdaki hesaplamada da 6 haftalik gorunuyo ama ultrasondaki kese boyutuna gore 5 haftalik dedi doktor. Senin ne zamandi?[/QUOTE
benim 14 eylül canım haftaya çarşamba randevu aldim kalp atışı duyulur mu acaba meraktan catlicam hiç gitmedim doktora merak ediyorum :)
Merhaba kızlar,
Sat tarihim 20 eylüldü, bugün Beta hcg test yaptırdım 504 çıktı yarın jinekologdan randevu aldım, hesaba göre 5+1 im, aceleci mi davranıyorum doktora giderek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?