2016 haziran anneleri

kalp atışını duyduğunda yazarmisin
ne zaman belli olur acaba doktora gitmeye korkuyorum ilk bebeğimın kalp atışını duyamadim kurtaj oldum simdi gidemiyorum 2 hafta daha geçsin diyorum
MERHABA ben 8.haftama girdim 6+6 haftada kalp atışını gördük.. ve çok küçük bebeğe doppler uygulamak istemiyorum dedi doktorum.. içini ferah tut.. korkma.. korku stres yapıyor ve etkiliyor inan ki.. İnşallah kalp atışını görürsün ve burda paylaşırız sevincini :)

Darısı başımıza :) ben de simdi doktorda sıramın gelmesini bekliyorum. Kaç haftalikmis tam olarak ogrencem:) hepimiz sorunsuz gecirip hamişliği bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah

tesekkur ederim canım insallah bende duyarım hemen buraya yazıcam :)

kızlar selam.. kabızlık çeken var mı? varsa nasıl baş ediyorsunuz?

merhaba hanımlar, bende aranıza yeni katıldım çok şükür, bende inşallah 2016 haziran annesi olacam rabbim izin verirse, çok heyecanlıyım, birgün benim de bu siteye böyle şeyler yazabilmeyi o kadar çok istemiştim ki sonunda rabbim nasip etti çok şükür, dileyen herkese de nasip etsin inşallah :)

kızlar selam.. kabızlık çeken var mı? varsa nasıl baş ediyorsunuz?
merhabalar ben de aranıza katıldım 6+6 haftalık hamileyim( normalde 7+6 hafta ama doktor 8 eylül başlangıç kabul et dedi)
allaha şükür kalp atışlarını duyduk mucizevi bir şey. İlk hamileliğimde 2 aylıkken düşük oldu dış gebelik şüphesi vardı. Allaha şükür bu sefer yolunda gidiyor gibi.
Ben kilolu bir hamileyim. Doktor hamilelik boyunca 7 kilo alabilirsin dedi!!!! Ne yapacağım bilmiyorum 3. aydan itibaren diyetisyenle görüşeceğim sanırım. Bulantım falan pek yok. Sadece aç kalınca midem kötü oluyor. Halsizlik ve sürekli uyku hali had safhada... ve tabi kii kabızlık
Normalde de sıkıntılı biriyim bu konuda. Ama şimdi iyice arttı. Ikınmak da çok istemiyorum. Ben sabahları kuru erik kayısı yiyorum.Üstüne de ılık su. Bir kaç gün işe yaradı sonra gene sıkıntı devam etti. Activia'da kullanmaya başladım.
Doktoruma bu sefer gittiğimde bana şunu önerdi daha yapmadım ama yazıyorum
Az tuzlu 20 zeytin (!!!) i gerçek sızma zeytinyağında bir gece beklet. Kekik falan koyabilirsin ama limon koyma dedi doktor
Ertesi gün aç karnına zeytinleri ye dedi. Sade yiyemiyorsan bir dilim ekmekle ye dedi. Üstüne de ılık koca bir bardak su iç. 1 1 buçuk saat sonra kahvaltı yap. Tuvalete çıkıp felaket rahatlayacaksın dedi. Ancak şu an kuru meyveler activia ılık su ve ılık sütte içmeye başladım. Tuvalete çıkabiliyorum. Eğer gene çıkamazsam doktorun dediğini yapacağım.

Sıkıntı çeken tüm arkadaslarim Allah yardimciniz olsun. Derdini veren tahammulunu de verir insallah

Merhaba kızlar,

Sat tarihim 20 eylüldü, bugün Beta hcg test yaptırdım 504 çıktı yarın jinekologdan randevu aldım, hesaba göre 5+1 im, aceleci mi davranıyorum doktora giderek??

Merhaba kızlar,

Sat tarihim 20 eylüldü, bugün Beta hcg test yaptırdım 504 çıktı yarın jinekologdan randevu aldım, hesaba göre 5+1 im, aceleci mi davranıyorum doktora giderek??

Hayirli olsun :)) hayir tabi ki aceleci davranmiyorsun. Belki keseyi goremeyeceksin ama ne olursa olsun erken kontrollere baslamak en iyisi. Tabi bu benim fikrim

msj yazdım ama noldu anlamadım 14 eylül son tarihim haftaya çarşamba gidicem doktora inşallah kalp atışını duyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…