M meraba ben de 5+4 günlük hamileyim çok şükür rabbim nasip etti bize de keseyi gördük ama 2 hafta sonra çağırdı kalp atışları için. Daha önce bir dusugum olduğunu söyledim progestan ve coraspirin verdi folik asit bi de bakalim inşaallah rabbim bizlere bağışlar onları kucağıma almayi sağlıkla büyutmeyi nasip eder. Benim doktor Clexan da kullanabilirsin dedi ama kan pıhtılaşma si olup olmadığını 30 ekinde ogrencen o zmana kadar kullanmadigim için sorun olur mu acaba çok telasliyim o konuda coraspirin kan pihtilSmasi na yeter mi acaba. Gerçi sorun olup olmadığı dediğim gibi daha belli değil 2 hafta falan var öğrenmeme. Kızlar birbirimize dua edelim rabbim onları bize bagislasin diyeMerhaba kızlar benim de doğumum nasipse haziran başında..6haftalık hamileyim ama 2 gün önce tuvalet kağıdına kırmızı leke geldi çok korktum ve hemen doktor gittik,progestan verdi şimdi onu içiyorum..ultrasonda keseyi gördü ama düşeceği varsa düşer dedi..Hakkımda hayırlısı olsun..en çok koyan şey eşimle tartışmamızdan sonra o lekenin gelmesiydi
Karından mi bakti yoksa vajinal mi?2 gündür belimde sancı vardı sabah uyandım kan gelmiş apar topar hastaneye gittim dr baktı keseyi göremedi daha yeni dedi beta hcg cumartesi günü 360 tı bugün 1783 olmuş Böyle olup gebeliği devam eden var mı
Karından baktı canımKarından mi bakti yoksa vajinal mi?
Karından görememsi cok normal. Benim değerim 3000 ken karından ancak ve zor görmüştü. Benimde kanamam vardı suan kesildi bol bol dinlendim ve progestan kullandım. Allah büyüktür. Bebeğin durumunu yarın goreceğim bir sorun yoktur diye umuyorum.Karından baktı canım
hoş geldin aramıza:)Kızlar selamm..Bende artık burdayım.Rabbım kazasz belasız kucagımıza almayı nasıb etsın.İsteyen herkesede en kısa zamanda ıhsan etsın
Canımm hayırşı olsun öncelikle bebişnMerhaba kızlar. Ben de Allah nasip ederse Haziran annesi olacağım :) Hamile olduğumu geçen cuma öğrendim. Cuma günü beta hcg 218 çıktı. Ultrasonda kese görünmedi ama durum çok iyi dedi doktor. Cuma günü keseyi görürüz dedi. Bakalım ben de 4 gözle cuma gününü bekliyorum. Konuyla alakasız olsa da bir sorum varBu aşağıdaki bebeğin doğacağı muhtemel tarih kısmını nereden ekliyorsunuz?
Hoşbulduukhoş geldin aramıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?