- 27 Ekim 2014
- 88
- 174
- 33
- 41
Cevap için teşekkür ederim, BDT miz aynı eğer hamileysem-hala inanamıyorum çünkü -Hayirli olsun :)) hayir tabi ki aceleci davranmiyorsun. Belki keseyi goremeyeceksin ama ne olursa olsun erken kontrollere baslamak en iyisi. Tabi bu benim fikrim
Bende mantar yok cnm ama karnim cok agriyoGünaydın hamisler :) mantar enfeksiyonu başladı bende aynı dertten muzdarip olan varmiki.
benim de son adet tarihim 22 eylül dü canım ama ben daha doktora gitmedim. tekrar tekrar çağırır diye , cuma günü kan testim 217,5 cıkmıştı. bu gün için gel dedi doktor ama gitmedim. cumartesi gideyim dedim. keseyi de ancak görür diye düşündüm ama sizin yazınızı ve görüntüyü görünce acaba gitsem mi diye düşünüyorum, görünürmü kese sizce, sizin hcg değerleriniz kaçtı acaba ?Sat 19 eylüldü bitanem. Sata gore bakinca burdaki hesaplamada da 6 haftalik gorunuyo ama ultrasondaki kese boyutuna gore 5 haftalik dedi doktor. Senin ne zamandi?
Benimde oluyor kasık ağrılarım hafif hafif adet olacakmış gibisinden. Korkmuştum bişeymi oluyo acaba diye kime soraam bebişim yerleşiyo ondan oluyo dedi rahatladım. O akıntıdan vücttaki östrojen hormonu arttığı için oluyomuş. Benim genelde çamaşırımda oluyo nekdarlık bebişin bu aradabirde hanımlar birşey sorucam benim kasıklarımda hafif hafif bir ağrı var, sanki hiç geçmiyo gibi, çok şiddetli değil ama tatlı tatlı bir batma sanki tam göbek deliğimin bir el basımı altında aynı hizada normal mi ?
birde çok özür diliyorum, yıkanırken tuvalette yoğurt kesiği gibi beyaz bir akıntı geliyo ama yıkandığımda var. çamaşırıma falan çıkmıyo bu da normal mi ?
saol canım, cevabın rahatlattı beni, daha çok yeni 5 haftalık görünüyo son adet tarihine göre son adet tarihim 22 eylül düBenimde oluyor kasık ağrılarım hafif hafif adet olacakmış gibisinden. Korkmuştum bişeymi oluyo acaba diye kime soraam bebişim yerleşiyo ondan oluyo dedi rahatladım. O akıntıdan vücttaki östrojen hormonu arttığı için oluyomuş. Benim genelde çamaşırımda oluyo nekdarlık bebişin bu arada
merhaba bende 5 haftalıkken öğrendim bhgc bende 6793 tü ve kese göründü.. git baktır aklında kalmasın.. görünmesede geç döllenme olabilir ve 1-2 hafta sonra görünebilir canım..benim de son adet tarihim 22 eylül dü canım ama ben daha doktora gitmedim. tekrar tekrar çağırır diye , cuma günü kan testim 217,5 cıkmıştı. bu gün için gel dedi doktor ama gitmedim. cumartesi gideyim dedim. keseyi de ancak görür diye düşündüm ama sizin yazınızı ve görüntüyü görünce acaba gitsem mi diye düşünüyorum, görünürmü kese sizce, sizin hcg değerleriniz kaçtı acaba ?
suflesutlac bende aynı fikirdeyim seninle erken başlamak iyidir.. ben 5 haftalıkken gördüm bhgc bende 6793 çıkmıştı..Hayirli olsun :)) hayir tabi ki aceleci davranmiyorsun. Belki keseyi goremeyeceksin ama ne olursa olsun erken kontrollere baslamak en iyisi. Tabi bu benim fikrim
Insan korkuyo ya bide pek duyulan bisey degil karin kasik agrisi insallah hayirlisiyla hepimiz alalim bebislerimizi kucagimizaBenimde ağrım oluyo canım adet olcakmisim gibi kasiklarim Bacağım inşallah normaldir
o zaman demekki benim de haftasonuna kadar değerlerim 4000 in üstüne çıkar, haftasonu gitmek daha mantıklı geliyo bana,merhaba bende 5 haftalıkken öğrendim bhgc bende 6793 tü ve kese göründü.. git baktır aklında kalmasın.. görünmesede geç döllenme olabilir ve 1-2 hafta sonra görünebilir canım..
umarım bi sıkıntı yoktur canım stres yapma bazı kişilerde kahverengi lekeye bebek tutunuyo diyolar değerin iyi gibi geldi yukselmis sonuçta iyi düşün iyi olsunMerhabalar, benimde SAT 23 eylül ve Cuma gunu bhcg kan testim 171 çıktı. Dün akşam hafif kahverengi ve cok açık pembemsi lekelenmeler oldu akşam hemen doktora gittik nöbetci doktor pek bi ilgisizdi gerçi ama kan değerlerine bakalım artış olduysa sağlıklıdır şuan kese gözükmez dedi ve tekrar kan testi yapıldı bhcg 770 çıktı ve gebeliğimin sağlıklı devam ettiğini lekelenmeden korkmamam gerektiğini, normal oldugunu söyleyip gönderdi hiç bakmadan bileyarın kendi doktoruma gidicem.. lekelenmeler normalmidir 4.-5. Haftalarda ve değerlerimin 3 günde artışı nasıl sizce kızlar çok endişeliyim bişey olur diye
:)) yalnız canım kalp atışını 5 haftada zor görebilirsin.. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.. özeller kesinlikle paragöz gibi geliyor bana da devlete gidiyorum ve inanılmaz memnunum hiç baştan savma değil ve tam tersi doktorum çok ilgili.o zaman demekki benim de haftasonuna kadar değerlerim 4000 in üstüne çıkar, haftasonu gitmek daha mantıklı geliyo bana,
şundan korkuyorum. gittik yok iki gün sonra bir daha kan ver, kan veriyosun üç gün sonra gel keseye bakalım, gidiyosun beş gün sonra gel kalp atışını dinleyelim, özel hastaneler biraz işi ticarete dökmüşler. devlet hastaneleri de kesimhane gibi koyun gibi sıraya giriyosun, biri çıkmadan diğeri giriyo muayeneye, bu yüzden gidince hem keseyi hem kalp atışını hepsi bir arada olsun diye bekleyim diyorum, birde bu yok şu yok bu lar strese sokuyo insanı iyice, hamilemiyim, evet hamileyim işte, annemin zamanında doktor mu vadı :)
5+2 mi bi yanlışlık olmasın.. bugün itibariyle 8.hafta olması gerekir bende seninle aynıym son regl tarihim 03.09.2015 ben mi yanlış anladım acaba canımmerhaba kızlar bende yeni üye oldum .
sat tarihim 03.09.2015 şu anda bebeğim 5 +2 olduğunu söylüyor doktor.
biraz karışık ama bende inşallah haziran annesi olacağım ,
hepimiz sağlıcakla geçirelim bu güzel günleri inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?