aynen haklısın .5+2 mi bi yanlışlık olmasın.. bugün itibariyle 8.hafta olması gerekir bende seninle aynıym son regl tarihim 03.09.2015 ben mi yanlış anladım acaba canım
haklısın geç döllenme olur canım ben 6+6 da gördüm duymadım.. doktorum bu kadar küçük bebeğe doplerr uygulamak istemiyorum ama bil ki çok sağlıklı dedi.. boyutu sanırım 5-6 milimdi şimdi 1 cm e yaklaşmış olmalı.. sağlıklı olsunda geç döllenme olsun.. 2 hafta sonra işte 2li testim var..aynen haklısın .
ama benim geç döllenme olmuş.
yoksa senin dediğin gibi 8 haftalık olması lazım .
sen kalp atışını kaç haftalıkken duydun .
bebeğinin boyutu hakkında şu an bilgin varmı?
bebek güncesi ne ilk defa duydum ?kızlar farklı bi soru sorayım bebeğim için bebek güncesi alacağım fakat geneli doğduktan sonra. aranızda kullanan var mı yada araştırıp önerisi olan
canım ben bir kere devlet hastanesine gittim.:)) yalnız canım kalp atışını 5 haftada zor görebilirsin.. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.. özeller kesinlikle paragöz gibi geliyor bana da devlete gidiyorum ve inanılmaz memnunum hiç baştan savma değil ve tam tersi doktorum çok ilgili.
bende de aynı ağrılar var canım ama çok yoğun değil hafif hafif, kime sorsam kanaman yoğun akıntın yoksa normal dediler. bebiş yerleşiyomuş o yüzden oluyormuş, hiç korkma kendini ferah tutBenimde ağrım oluyo canım adet olcakmisim gibi kasiklarim Bacağım inşallah normaldir
bebek günlüğü diyelim :) bebek doğmadaN önce gün gün yazıyorsun.. ne yaşadın ne hissettin neler oldu gelişimi nasıl vs. tabi normal bir günlükte olur şu anda normal tutuyorum.. ilerde bebek için harika bir anı olur eminim...bebek güncesi ne ilk defa duydum ?
senin olay cidden sinir bozucu.. benim gittiğim doktorda tek alıyor ve kontrol etmeden kimsede gelmiyor.. ilk gittiğim doktor 2 kişi alıyordu ve rahatsız etti beni cidden hangi şehirdesin canımcanım ben bir kere devlet hastanesine gittim.
şöyle anlatayım sana 6-7 dane kadın ultrasonla muayene olmak için odada bekliyordu. bir kabin gibi birşey vardı. orada bir ameliyat eteği gibi birşey vardı. üzerinde pantolon olanlar çıkarıp onu giyiyorlardı. etek olanlar çamaşırlarını çıkarmışlar bekliyorlardı. bana gel dediğinde perdenin arkasından benden önceki kadın daha toparlanmamıştı bile tam olarak, ben girdim benden sonraki kadını çağırdığında ben üzerime giydiğim eteği zor giydim.
çok kötü hissettim kendimi bir daha da gitmedim özelde en azından böyle birşey yaşamıyosun doktordan başka kimse seni görmüyo, ama uyanık davranıp ona göre gitmek lazım işte :)
ben 5 haftayken tam kalp atışını duydum . 5.26 mm di.haklısın geç döllenme olur canım ben 6+6 da gördüm duymadım.. doktorum bu kadar küçük bebeğe doplerr uygulamak istemiyorum ama bil ki çok sağlıklı dedi.. boyutu sanırım 5-6 milimdi şimdi 1 cm e yaklaşmış olmalı.. sağlıklı olsunda geç döllenme olsun.. 2 hafta sonra işte 2li testim var..
ben 5 haftayken tam kalp atışını duydum . 5.26 mm di.
ya benim bebeğim büyük 6-7 haftalık filan doktor küçük söylüyo yada
seninki daha minnak doktorun bilmiyo :)
işte diyorumya ,Günaydın :) eee ben de 5 haftalığım ama kalp atışlarını duyabilmemiz için 14 kasıma randevu verdi doktoranlamadım ki ben şimdi
işte diyorumya ,
ya benimki aslında daha büyük ,
yada sizinki daha küçük .
5.26 mm olunca 5 hafta oluyomuş ama doktorum dedi. ve biz geçtiğimiz cumartesi kalp atışını duyduk muhteşemdi.
sizede nasip olur inşallah .
bu gün doktora gidicem haftasını netleştirin artık diycem
hımm ilginç hiç düşünmemiştim. gerçektengüzel bir anı, ama benim hiç zamanım yok kibebek günlüğü diyelim :) bebek doğmadaN önce gün gün yazıyorsun.. ne yaşadın ne hissettin neler oldu gelişimi nasıl vs. tabi normal bir günlükte olur şu anda normal tutuyorum.. ilerde bebek için harika bir anı olur eminim...
valla bilemiyorum canım, aynen de böyle oldu ve bu yüzden birdaha gitmedim. devlet hastanesinie, kan tahlili falan birşey olduğu zaman özellerde ücretli olduğu için onları yaptırıyorum, rica edip ama muayeneye gitmiyorum. maraştayım bensenin olay cidden sinir bozucu.. benim gittiğim doktorda tek alıyor ve kontrol etmeden kimsede gelmiyor.. ilk gittiğim doktor 2 kişi alıyordu ve rahatsız etti beni cidden hangi şehirdesin canım
merhaba hoş geldin bana hoş geldin diyen olmadı sen de aynı durumda olma allah saglıklı kucağımıza almayı nesip etsin benim de 7 haftanın içindeyim dr gittinmi nasıl geçiyo hamilelikmerhaba bende 6. haftanın içindeyim :)
merhaba hoş geldin bana hoş geldin diyen olmadı sen de aynı durumda olma allah saglıklı kucağımıza almayı nesip etsin benim de 7 haftanın içindeyim dr gittinmi nasıl geçiyo hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?