2016 haziran anneleri

tesekkürler ilgin için hoş bulduk benim mide bulantım yok çok şükür 2 ci cocuğum olcak Allah izin verirse ama çok halsizlik ve uykuyapıyo senin ilk hmileliğinmi dr gittinmi

benimki beklenmeyen br hamillikti , bir de pco lu olunca olmaz die bekliyordum hiç . rutin br kontrolde öğrendim hamile olduğumuu.ama Allaha şükürler olsun binlerce..:) hamileilik bulantılarla geciyor ve de asırı uyku ile ,aksam 8,30 dan sabah 7 ye kessintiszi uyuyorum yazık eşim yalnız kalıyor aksamları

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah hepimiz sorunsuz geciririz bu dönemi benim sanırım 6.hafta doktora gitmedim daha mide bulantısı hiç yok kasik ağrım oluyo ara ara onun dışında gayet iyi gidiyo bide grip olmasaydim iyidi

ben 5 haftayken tam kalp atışını duydum . 5.26 mm di.
ya benim bebeğim büyük 6-7 haftalık filan doktor küçük söylüyo yada
seninki daha minnak doktorun bilmiyo :)
inan o heyecanla ben kaç mlm onu sormayı unuttum desem yeridir.. tahmini söyledim ben.. gelişimi falan gayet iyi ve normal demişti canım.. 2 hafta sonra gittiğimde özellikle sorayım boyutu net yazarım o zaman :)

değerlerim normal 6+6 da duymadım gördüm kalp atışını küçük bebeğe doplerr uygulamak istemiyorum dedi doktor ama çok sağlıklı ve iyi dedi.. belkide canım senin minik biraz uzun olacak :)

hoş buldum bende senın gıbı gırıp atlattım cok sıkıntılı bı donem suan hepımız ıcın saglıklı olurlar ınsallah bende kasım 10 gıbı gıtmeyı duşunuyorum dr kalp atıslarını olusun dıye gıtmedım henüz

Inşallah canim bende kalp atışını duyayim diye bekledim gitmedim 6 kasima aldim randevu inşallah bi sorun çıkmaz nasıl atlattin gribi ilaç içmeden çok zor hele çalışınca bide mantar oluştu oda ayrı bi dert hepsini anlatırsam rahatlicam sanirim

yeni arkadaşlar hoşgeldi.. grip nezle olan arkadaşlar bende çok ağır derecedeydim burun spreyi verdi doktorum ve onunla geçirdim çalıştığım için.. çalışmıyorsanız nane limon ve yatak tek çare ve çabuk geçer inşallah ...

merhaba arkadaşlar
bende birkaç gün önce öğrendim haziran annesi olacağımı
allah kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
grip beni de vurdu, gebelik vücudu zayıf mı düşürüyor acaba limonlu ıhlamur ve kuşburnu öneririm

merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah.. sağ salim hepimiz kucağımıza alalım.. evet gebelikte daha risk var e birde salgın oldu mu kaçınılmaz hastalık ve önümüz kış Allah yardım etsin bize...

Günaydın haziranın en güzel anne adayları yine uykusuz geçen bir gecenin ardından gelen yeni güne sağlıklı bebişli bir merhabaaaaaaaa

Selam kızlar. 2 gündür bir türlü geçmek bilmeyen başağrısı var bende. Halsizligi hic saymiyorum... mide bulantim yok ama bu agri ve halsizlik pert etti beni yahu var mi hiç baş ağrısı çeken?

Selam kizlar bu karnimdaki gecmeyen agri beni korkutuyo rahatsiz etmiyo ama hic gecmiyoda yarin doktora gidicem insallah iyidir minigim

Merhaba kızlar bende bugün öğrendim haziran annesi olacağımı gerçi haziranın sonu ama olsun yarın kanda baktıracağım beta hcg ye inş sağlıkla alırız bebişlerimizi Kucağımıza

Selam kizlar bu karnimdaki gecmeyen agri beni korkutuyo rahatsiz etmiyo ama hic gecmiyoda yarin doktora gidicem insallah iyidir minigim
Bol bol su iç. O ağrı bende de var ben doktora sordum normal bir durummuş. Şu sıralar adet olmamız gerekiyormuş ve olamadığımız için vücut bu tepkiyi veriyormuş ve bebek rahime yerleştiği için rahimdeki kaslar geriliyormuş. İçini rahat tut bebiş iyidir :) İçin rahat etsin istiyorsan tam idrar tahlili yaptır idrar yolları enfeksiyonu da olabilir. Ama bence ilk söylediğimdir.

Cnm gercekten ben bulantidan dolayi cok su icmiyodum yarindan itibaren siseye koyup sartliycam kendimi

Ben de geldim..dün öğrendim hamile olduğumu..3 yaşında oğlum var.soktayım.plansız oldu.sigara ile başın dertte şu an ne yapıcam bilmiyorum. Beta hcg değeri 111 çıktı.ultrasonda gözükmezmiş.dr 10 gün sonra tekrar gel dedi.kasık Ağrı'sı bende de var.hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kuzuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…