tesekkürler ilgin için hoş bulduk benim mide bulantım yok çok şükür 2 ci cocuğum olcak Allah izin verirse ama çok halsizlik ve uykuyapıyo senin ilk hmileliğinmi dr gittinmiÖzgecim sen de hoş geldin tabi kiheyecanlı anımıza geldi sanırım benim dün biraz süren mide bulantım dışında fazla bir belirtim yok hala. tabi bugün kolumu bile kaldırmak istemememi ve gözlerimin zar zor açılmasını saymazsak
cuma günü bizde inşallah kalp atısını duyacağız nasipse :)[/QUOT
inşallah bende dört gözle bekliyorum
inan o heyecanla ben kaç mlm onu sormayı unuttum desem yeridir.. tahmini söyledim ben.. gelişimi falan gayet iyi ve normal demişti canım.. 2 hafta sonra gittiğimde özellikle sorayım boyutu net yazarım o zaman :)ben 5 haftayken tam kalp atışını duydum . 5.26 mm di.
ya benim bebeğim büyük 6-7 haftalık filan doktor küçük söylüyo yada
seninki daha minnak doktorun bilmiyo :)
değerlerim normal 6+6 da duymadım gördüm kalp atışını küçük bebeğe doplerr uygulamak istemiyorum dedi doktor ama çok sağlıklı ve iyi dedi.. belkide canım senin minik biraz uzun olacak :)işte diyorumya ,
ya benimki aslında daha büyük ,
yada sizinki daha küçük .
5.26 mm olunca 5 hafta oluyomuş ama doktorum dedi. ve biz geçtiğimiz cumartesi kalp atışını duyduk muhteşemdi.
sizede nasip olur inşallah .
bu gün doktora gidicem haftasını netleştirin artık diycem
hoş buldum bende senın gıbı gırıp atlattım cok sıkıntılı bı donem suan hepımız ıcın saglıklı olurlar ınsallah bende kasım 10 gıbı gıtmeyı duşunuyorum dr kalp atıslarını olusun dıye gıtmedım henüzYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah hepimiz sorunsuz geciririz bu dönemi benim sanırım 6.hafta doktora gitmedim daha mide bulantısı hiç yok kasik ağrım oluyo ara ara onun dışında gayet iyi gidiyo bide grip olmasaydim iyidi
merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah.. sağ salim hepimiz kucağımıza alalım.. evet gebelikte daha risk var e birde salgın oldu mu kaçınılmaz hastalık ve önümüz kış Allah yardım etsin bize...merhaba arkadaşlar
bende birkaç gün önce öğrendim haziran annesi olacağımı
allah kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
grip beni de vurdu, gebelik vücudu zayıf mı düşürüyor acaba limonlu ıhlamur ve kuşburnu öneririm
Bol bol su iç. O ağrı bende de var ben doktora sordum normal bir durummuş. Şu sıralar adet olmamız gerekiyormuş ve olamadığımız için vücut bu tepkiyi veriyormuş ve bebek rahime yerleştiği için rahimdeki kaslar geriliyormuş. İçini rahat tut bebiş iyidir :) İçin rahat etsin istiyorsan tam idrar tahlili yaptır idrar yolları enfeksiyonu da olabilir. Ama bence ilk söylediğimdir.Selam kizlar bu karnimdaki gecmeyen agri beni korkutuyo rahatsiz etmiyo ama hic gecmiyoda yarin doktora gidicem insallah iyidir minigim
Cnm gercekten ben bulantidan dolayi cok su icmiyodum yarindan itibaren siseye koyup sartliycam kendimiBol bol su iç. O ağrı bende de var ben doktora sordum normal bir durummuş. Şu sıralar adet olmamız gerekiyormuş ve olamadığımız için vücut bu tepkiyi veriyormuş ve bebek rahime yerleştiği için rahimdeki kaslar geriliyormuş. İçini rahat tut bebiş iyidir :) İçin rahat etsin istiyorsan tam idrar tahlili yaptır idrar yolları enfeksiyonu da olabilir. Ama bence ilk söylediğimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?