her gün 2 litreden aşağı su içmemeye özen göster. Ben o şekilde yapıyorum fazla tuvalete gidiyorsun ama su zaten bebek içinde önemli. Benim kuzenimde şuan 5 aylık hamile o ilk 2 ay çekmiş bu ağrıyı. Normal yani için rahat olsun. İnşallah Allah bebeklerimizi sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip eder :)Cnm gercekten ben bulantidan dolayi cok su icmiyodum yarindan itibaren siseye koyup sartliycam kendimi
Hayırlı olsun. Sigaranın sana ve bebeğe olan zararları zaten saymakla bitmez her yerden bulabilirsin her gün oku belki faydası olur umarım tiksinirsin. Sen tecrübelisin benim ilk çocuğum olacak inşallah.dim..dün öğrendim hamile olduğumu..3 yaşında oğlum var.soktayım.plansız oldu.sigara ile başın dertte şu an ne yapıcam bilmiyorum. Beta hcg değeri 111 çıktı.ultrasonda gözükmezmiş.dr 10 gün sonra tekrar gel dedi.kasık Ağrı'sı bende de var.hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kuzuları
benim de 11 aylık bir oğlum var, ama ben isteyerek hamile kaldım. allah yardımcımız olsunBen de geldim..dün öğrendim hamile olduğumu..3 yaşında oğlum var.soktayım.plansız oldu.sigara ile başın dertte şu an ne yapıcam bilmiyorum. Beta hcg değeri 111 çıktı.ultrasonda gözükmezmiş.dr 10 gün sonra tekrar gel dedi.kasık Ağrı'sı bende de var.hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kuzuları
bulantı mı yapıyor ? içine limon dilimi nane yaprağı koyarak denesen ?Ah kızlar ah. su sabah uyandığımda ilk içtiğimdi.. şimdi korkmaya başladım.. o kadar çok su içiyordum ki.. ama şimdi bi şişeye dokunamıyorum.. ne yapcam bilmiyorum..
evet su bulantıyı arttırıyor soğuk su olunca biraz normal geliyor birde öyle deneyim..bulantı mı yapıyor ? içine limon dilimi nane yaprağı koyarak denesen ?
kese görünmüş demek ki bebişte büyüyor geç döllenme olabilir içini ferah tut. ben 6+6 da kalp atışını görmüştüm..Kizlar ya 6+1 haftalikmis kese guzel buyuyo bebek daha gorunmedi bole olan var mi
canım baya olmuş 7 hafta bence git bi derim.. geç döllenme olmadıysa kalp atışınıda çok rahat görebilirsin ben 6+6 da görmüştüm.. 12 kasımda 2 li test var ve bende bundan biraz korkuyorum.. ilk bebek olacak Allah nasip ederse..yalnız ben hala idrar testi ile duruyorum doktora gitmedim. 8-9 hafta olsun kalp atışları da kesinleşsin diye düşünüyorum. ikinci çocukta mı böyle meraksızlık oluyor, yorgunluktan mı bilemiyorum
pazartesi gidicem bende .değerlerim normal 6+6 da duymadım gördüm kalp atışını küçük bebeğe doplerr uygulamak istemiyorum dedi doktor ama çok sağlıklı ve iyi dedi.. belkide canım senin minik biraz uzun olacak :)
bende anlamadım .Benim de ultrasonda 5 mm çıktı. Vallaha kafam karıştı. Doktordan sonra haber ver bari de ben de benimkini bileyim canımcım
ilk gebeliğimde 8. haftada görebilmiştim kalp atışını o yüzden kesin olsun diyorum. gitmek lazım tabi de bir üşengeçlik var üzerimde. ikili üçlü testler çok stres yaratıyor evet, bir sıkıntı çıkmaz allahın izniylecanım baya olmuş 7 hafta bence git bi derim.. geç döllenme olmadıysa kalp atışınıda çok rahat görebilirsin ben 6+6 da görmüştüm.. 12 kasımda 2 li test var ve bende bundan biraz korkuyorum.. ilk bebek olacak Allah nasip ederse..
ben ilk gebeliğimde de bulantı yaşamadım, bunda da yaşamayacağım sanırım. zor olsa gerekevet su bulantıyı arttırıyor soğuk su olunca biraz normal geliyor birde öyle deneyim..
erkek erken belli olur diyor babaaneler :)pazartesi gidicem bende .
bidaha kalp atışı için bebeği rahatsız etmek istemiyorum .:)
başını totosunu ayırabilmişti doktor son gittiğimde .
erkek mi oluyor öyle olunca kızlar.
hemde nasıl bir stres.. inşallah yaşamazsın hiç.. ben bulantıdan fenayımilk gebeliğimde 8. haftada görebilmiştim kalp atışını o yüzden kesin olsun diyorum. gitmek lazım tabi de bir üşengeçlik var üzerimde. ikili üçlü testler çok stres yaratıyor evet, bir sıkıntı çıkmaz allahın izniyle
ben ilk gebeliğimde de bulantı yaşamadım, bunda da yaşamayacağım sanırım. zor olsa gerek
canım tuzlu kraker dene birde limonata ev yapımı..kızlar mide şişkinliği yaşayan varmı, ben geğirmekten mahvoluyorum su içsem geğiriyorum. kusarkende önce gaz çıkıyor midemden sonra istifra başlıyor, ne iyi gelir napayım. yesemde kötüyüm yemesemde çok kötüyüm. ;(
inşallah duyarsın ben 6+6 da gördüm duymadım doktor dopleer uygulamak istemedi.. ama sağlıklısınız sorun yok dedi..günaydın arkadaşlar benim gibi daha dr gitmeyen arkadaşlar var gidenlerinde de kalp atısı duyulmamıs sanırım kızımda 8 fatnın ıcındeyken gıtmıstım kalp atışları bellıydı hayırlısıyla bu bebışımınde saglıklı oldugunu duyarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?