- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
krakeri yutamıyorum bıktım kusturuyo artık, limonata yaptım yaparken bıktım içemiyorum.ne yapsam ben yiyemiyorum yaptıklarımdan. zaten limon portakal gaz yapıyor asitliya,Allah hepimize yardım etsincanım tuzlu kraker dene birde limonata ev yapımı..
Allah yardım etsin evet. o zaman kusmada varsa muhakkak doktorunla görüş.. zararsız ilaç vs önerisi muhakkak olacaktır. benimde böyle devam ederse bende ilaç vs soracağım..krakeri yutamıyorum bıktım kusturuyo artık, limonata yaptım yaparken bıktım içemiyorum.ne yapsam ben yiyemiyorum yaptıklarımdan. zaten limon portakal gaz yapıyor asitliya,Allah hepimize yardım etsin
Hoşgeldin Canım.. Hayırlı uğurlu olsun inşallah hepimiz sağ salim alalım kucağımıza..merhaba kızlar, beni de aranıza alır mısınız???
hoşbulduk canımm. çok sağol Rabbim hepimize bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallaahh.Hoşgeldin Canım.. Hayırlı uğurlu olsun inşallah hepimiz sağ salim alalım kucağımıza..
Bence doktorunun dediği zamanı bekle. Şimdi gidersen oldu ki kalp atışlarını duyamazsan daha çok stres olcaksın. Doktoru dinlemek daha iyi bu konuda bana göre :)hoşbulduk canımm. çok sağol Rabbim hepimize bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallaahh.
kızlar ben bişey sorucam ben SAT'a göre 7+5 günlük hamileyim. ama bende pco olduğu için 40 günde adet oluyorum son 4 aydır. Adet günü bhcg testim 282 çıkmıştı. ilk defa geçen hafta cumartesi (adetim 1 hafta geçince) doktora gittim. doktor sadece keseyi gördü. sata göre 6+6 günlüktü ama dr 4-5 haftalık dedi.
beni haftaya cumartesi tekrar çağırdı. ama ben şimdi çok merak ediyorum. acaba yarın kontrole gitsem mi diyorum. bebek ve kalp atışı duyulur mu?
herkesin farklı oluyor şimdi ne desek boş gibi.. ama içimde kalmasın diyorsan git.. bekle haftaya kadar.. 6+6 da ben kalp atışını gördüm fakat 8.haftada görenlerde var canım içini ferah tut.. dua et ve sabret..hoşbulduk canımm. çok sağol Rabbim hepimize bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallaahh.
kızlar ben bişey sorucam ben SAT'a göre 7+5 günlük hamileyim. ama bende pco olduğu için 40 günde adet oluyorum son 4 aydır. Adet günü bhcg testim 282 çıkmıştı. ilk defa geçen hafta cumartesi (adetim 1 hafta geçince) doktora gittim. doktor sadece keseyi gördü. sata göre 6+6 günlüktü ama dr 4-5 haftalık dedi.
beni haftaya cumartesi tekrar çağırdı. ama ben şimdi çok merak ediyorum. acaba yarın kontrole gitsem mi diyorum. bebek ve kalp atışı duyulur mu?
valla yanlız değilsin ben 1 paket falan içiyordum şimdi günde 1 ya da 2 oda yarım içime çekmiyorum.. bu 1 yada 2 bitse süper olacak ama bunu bağımlılar anlar içmeyenler malesef anlayamaz..merhaba hanımlar, biliyorum bunu yazınca herkes bana çok kızacak ama, ben sigara kullanan bir hamileyim, hamilelikten önce günde iki pakete yakın sigara içiyordum. hamileliğimi öğrendiğimden beri yani iki haftadır. günlük 6-7 bazen 10 tane sigara içiyorum, onları da yarım içiyorum. nefsimi köreltmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. başım tutuyo sinirlerim bozuluyo, nasıl bırakıcam ben bu sigarayı
sen iyiymişsin yine bende inşallah bırakırım byle bylevalla yanlız değilsin ben 1 paket falan içiyordum şimdi günde 1 ya da 2 oda yarım içime çekmiyorum.. bu 1 yada 2 bitse süper olacak ama bunu bağımlılar anlar içmeyenler malesef anlayamaz..(
merhaba hanımlar, biliyorum bunu yazınca herkes bana çok kızacak ama, ben sigara kullanan bir hamileyim, hamilelikten önce günde iki pakete yakın sigara içiyordum. hamileliğimi öğrendiğimden beri yani iki haftadır. günlük 6-7 bazen 10 tane sigara içiyorum, onları da yarım içiyorum. nefsimi köreltmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. başım tutuyo sinirlerim bozuluyo, nasıl bırakıcam ben bu sigarayı
valla yanlız değilsin ben 1 paket falan içiyordum şimdi günde 1 ya da 2 oda yarım içime çekmiyorum.. bu 1 yada 2 bitse süper olacak ama bunu bağımlılar anlar içmeyenler malesef anlayamaz..(
erkek erken belli olur diyor babaaneler :)
merhaba hanımlar, biliyorum bunu yazınca herkes bana çok kızacak ama, ben sigara kullanan bir hamileyim, hamilelikten önce günde iki pakete yakın sigara içiyordum. hamileliğimi öğrendiğimden beri yani iki haftadır. günlük 6-7 bazen 10 tane sigara içiyorum, onları da yarım içiyorum. nefsimi köreltmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. başım tutuyo sinirlerim bozuluyo, nasıl bırakıcam ben bu sigarayı
valla yanlız değilsin ben 1 paket falan içiyordum şimdi günde 1 ya da 2 oda yarım içime çekmiyorum.. bu 1 yada 2 bitse süper olacak ama bunu bağımlılar anlar içmeyenler malesef anlayamaz..(
birden bırakmak, günde 1-2 tane içmekten daha zararlı diye duydum kızlar, araştırın doktorlarınıza sorun isterseniz. ben içmesem de yanımda sürekli içiliyor iş arkadaşlarım tarafından, bende bağımlı sayılırımOfff ayni sorun bende de var Kizlar yaaabende onceden 1 paket iciyordum. Simdi 6-7 taneyi buluyor ama cok rahatsizim bu durumdan vijdan azabi cekiyorum reamen ama bugun karar verdim daha icmicem ins. Cookkk canim isterse belki 1-2 cekwrim o kadar.
Offf ayni sorun bende de var Kizlar yaaabende onceden 1 paket iciyordum. Simdi 6-7 taneyi buluyor ama cok rahatsizim bu durumdan vijdan azabi cekiyorum reamen ama bugun karar verdim daha icmicem ins. Cookkk canim isterse belki 1-2 cekwrim o kadar.
arı neymiş duymadım ben onuarı gibi diyo babaanneler bide
ahahah.
sağlıklı olsunda anam( yaşlılar gibi )) gerisi önemli değil
yok yok bende kararlıyım sigara defteri kapandı benim içinben 2 günde 1 paket içiyodum azaltmaya çalışıyodum öğrenince anında bıraktım hiç paket almadım çok canım çekerse günde 1 içiyorum sadece şimdi grip oldum bide kaç gündür onuda ıcmiyom inşallah devamı gelir o küçücük can atmaya calisiyo bu aralar işini daha çok zorlastirmayalim bence kalp atışını bu kadar duymayı isteyip hemde onu zehirlemek vicdan yaptiriyo
doğrudur.. annemden bilirim birden bıraktı 1 ay kadar ağız içi dudak her yer yara.. bir daha içmedi.. vicdan yapıyorum hergün şartlıyorum ama benimde iş yerimde rahat içildiği için çok zorlanıyorum.. günde 1 yada 2 içime çekmeden bazen sadece elimde tutarak erteliyorum.. bırakmak şart kesinlikle.. benim hamileliğim bu ay mı bu ay mı diyip takma kafana dediğim ayda oldu kızlar.. hastaneye kesin üşütüyorum diye gidip hamile olduğumu öğrenip çıktım ama sanki içime doğmuş gibiydi.. ilaç falan almadım diş kontrolüm vardı ben giriş yaptım röntgenci çıkmıştı kızdım bir sürü hatta.. demek ki herşeyin bir nedeni varmış cidden.. bunları düşününce ve çocuğu olmayanları kendime kızgınlığım 2 kat artıyor bu sigara yüzünden..birden bırakmak, günde 1-2 tane içmekten daha zararlı diye duydum kızlar, araştırın doktorlarınıza sorun isterseniz. ben içmesem de yanımda sürekli içiliyor iş arkadaşlarım tarafından, bende bağımlı sayılırım
kendinizi bu kadar yıpratmayındoğrudur.. annemden bilirim birden bıraktı 1 ay kadar ağız içi dudak her yer yara.. bir daha içmedi.. vicdan yapıyorum hergün şartlıyorum ama benimde iş yerimde rahat içildiği için çok zorlanıyorum.. günde 1 yada 2 içime çekmeden bazen sadece elimde tutarak erteliyorum.. bırakmak şart kesinlikle.. benim hamileliğim bu ay mı bu ay mı diyip takma kafana dediğim ayda oldu kızlar.. hastaneye kesin üşütüyorum diye gidip hamile olduğumu öğrenip çıktım ama sanki içime doğmuş gibiydi.. ilaç falan almadım diş kontrolüm vardı ben giriş yaptım röntgenci çıkmıştı kızdım bir sürü hatta.. demek ki herşeyin bir nedeni varmış cidden.. bunları düşününce ve çocuğu olmayanları kendime kızgınlığım 2 kat artıyor bu sigara yüzünden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?