2016 haziran anneleri

merhaba kızlar, beni de aranıza alır mısınız???

canım tuzlu kraker dene birde limonata ev yapımı..
krakeri yutamıyorum bıktım kusturuyo artık, limonata yaptım yaparken bıktım içemiyorum.ne yapsam ben yiyemiyorum yaptıklarımdan. zaten limon portakal gaz yapıyor asitliya,Allah hepimize yardım etsin

krakeri yutamıyorum bıktım kusturuyo artık, limonata yaptım yaparken bıktım içemiyorum.ne yapsam ben yiyemiyorum yaptıklarımdan. zaten limon portakal gaz yapıyor asitliya,Allah hepimize yardım etsin
Allah yardım etsin evet. o zaman kusmada varsa muhakkak doktorunla görüş.. zararsız ilaç vs önerisi muhakkak olacaktır. benimde böyle devam ederse bende ilaç vs soracağım..

Hoşgeldin Canım.. Hayırlı uğurlu olsun inşallah hepimiz sağ salim alalım kucağımıza..
hoşbulduk canımm. çok sağol Rabbim hepimize bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallaahh.
kızlar ben bişey sorucam ben SAT'a göre 7+5 günlük hamileyim. ama bende pco olduğu için 40 günde adet oluyorum son 4 aydır. Adet günü bhcg testim 282 çıkmıştı. ilk defa geçen hafta cumartesi (adetim 1 hafta geçince) doktora gittim. doktor sadece keseyi gördü. sata göre 6+6 günlüktü ama dr 4-5 haftalık dedi.
beni haftaya cumartesi tekrar çağırdı. ama ben şimdi çok merak ediyorum. acaba yarın kontrole gitsem mi diyorum. bebek ve kalp atışı duyulur mu?

merhaba hanımlar, biliyorum bunu yazınca herkes bana çok kızacak ama, ben sigara kullanan bir hamileyim, hamilelikten önce günde iki pakete yakın sigara içiyordum. hamileliğimi öğrendiğimden beri yani iki haftadır. günlük 6-7 bazen 10 tane sigara içiyorum, onları da yarım içiyorum. nefsimi köreltmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. başım tutuyo sinirlerim bozuluyo, nasıl bırakıcam ben bu sigarayı

Bence doktorunun dediği zamanı bekle. Şimdi gidersen oldu ki kalp atışlarını duyamazsan daha çok stres olcaksın. Doktoru dinlemek daha iyi bu konuda bana göre :)

herkesin farklı oluyor şimdi ne desek boş gibi.. ama içimde kalmasın diyorsan git.. bekle haftaya kadar.. 6+6 da ben kalp atışını gördüm fakat 8.haftada görenlerde var canım içini ferah tut.. dua et ve sabret..

valla yanlız değilsin ben 1 paket falan içiyordum şimdi günde 1 ya da 2 oda yarım içime çekmiyorum.. bu 1 yada 2 bitse süper olacak ama bunu bağımlılar anlar içmeyenler malesef anlayamaz..(

valla yanlız değilsin ben 1 paket falan içiyordum şimdi günde 1 ya da 2 oda yarım içime çekmiyorum.. bu 1 yada 2 bitse süper olacak ama bunu bağımlılar anlar içmeyenler malesef anlayamaz..(
sen iyiymişsin yine bende inşallah bırakırım byle byle

Offf ayni sorun bende de var Kizlar yaaa bende onceden 1 paket iciyordum. Simdi 6-7 taneyi buluyor ama cok rahatsizim bu durumdan vijdan azabi cekiyorum reamen ama bugun karar verdim daha icmicem ins. Cookkk canim isterse belki 1-2 cekwrim o kadar.

Merhaba canım. Valla ben de sigara bağımlısı bir anne adayıyım. Hamile kalmadan önce günde 1 paket falan içiyordum. Şimdi 7-8 e kadar indim. Dua ediyorum mide bulantısı falan başlasın da tiksineyim diye... İnsan gerçekten vicdan azabı çekiyor. Doktor elinden geldiğince bırakmaya çalış bırakamazsan da içine çekme en azından dedi. Bırakma sürecinde strese girmek bebek açısından daha zararlı ama bırakmakta fayda var tabi ki dedi. Bilemiyorum ne yapcam bende... Devamlı sigaranın zararları hakkında şeyler okuyorum. Her konuda çok kararlıyımdır ama bir türlü bu sigarada kararlı davranamıyorum. Her geçen gün daha az içiyorum bakalım... Ben geçen sene haziran ayında bıraktım ve 9 ay hiç içmedim. (Bırakan bi salak nasıl başlar onu hiç sormayın ) Bırakırken de karanfil kullandım çok faydası oluyor. Sigara krizi tutunca bir iki karanfili çiğneyince baya iyi geliyor. Hem acılığı hem de dezenfekte etkisi kriz anında durultuyor insanı. Üzerine de 1 bardak su içtin mi en azından 1 saat daha erteleyebiliyorsun isteği. Şimdi diyeceksiniz ki sen niye yapmıyosun... Hamileliğin getirdiği stresten midir nedir bir türlü şartlayamadım kendimi. ama bu kez kendi kendime söz verdim pazartesi günü karanfile başlayarak bırakcam yine sigarayı. en azından vicdanım rahat olur. Denemenizi tavsiye ederim. Bizim gibi bağımlıları sigaradan, bulantı vs çeken diğer arkadaşları da sıkıntılarından bir an önce kurtarsın Allah'ım... Bu arada yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler sefa gelmişler :)

Offf ayni sorun bende de var Kizlar yaaa bende onceden 1 paket iciyordum. Simdi 6-7 taneyi buluyor ama cok rahatsizim bu durumdan vijdan azabi cekiyorum reamen ama bugun karar verdim daha icmicem ins. Cookkk canim isterse belki 1-2 cekwrim o kadar.
birden bırakmak, günde 1-2 tane içmekten daha zararlı diye duydum kızlar, araştırın doktorlarınıza sorun isterseniz. ben içmesem de yanımda sürekli içiliyor iş arkadaşlarım tarafından, bende bağımlı sayılırım

ben 2 günde 1 paket içiyodum azaltmaya çalışıyodum öğrenince anında bıraktım hiç paket almadım çok canım çekerse günde 1 içiyorum sadece şimdi grip oldum bide kaç gündür onuda ıcmiyom inşallah devamı gelir o küçücük can atmaya calisiyo bu aralar işini daha çok zorlastirmayalim bence kalp atışını bu kadar duymayı isteyip hemde onu zehirlemek vicdan yaptiriyo

yok yok bende kararlıyım sigara defteri kapandı benim için bırakmazsam bu sefer kahrımdan ölürüm vallahi zaten zor kavuştum bebişime, ona nasıl kıyarım ben düşüncesi bile çok kötü

doğrudur.. annemden bilirim birden bıraktı 1 ay kadar ağız içi dudak her yer yara.. bir daha içmedi.. vicdan yapıyorum hergün şartlıyorum ama benimde iş yerimde rahat içildiği için çok zorlanıyorum.. günde 1 yada 2 içime çekmeden bazen sadece elimde tutarak erteliyorum.. bırakmak şart kesinlikle.. benim hamileliğim bu ay mı bu ay mı diyip takma kafana dediğim ayda oldu kızlar.. hastaneye kesin üşütüyorum diye gidip hamile olduğumu öğrenip çıktım ama sanki içime doğmuş gibiydi.. ilaç falan almadım diş kontrolüm vardı ben giriş yaptım röntgenci çıkmıştı kızdım bir sürü hatta.. demek ki herşeyin bir nedeni varmış cidden.. bunları düşününce ve çocuğu olmayanları kendime kızgınlığım 2 kat artıyor bu sigara yüzünden..

kendinizi bu kadar yıpratmayın
ya bana kızanlar olacaktır illaki de ,
en başta soluduğumuz hava zehirli, yediğimiz yiyecekler ilaçlı
şuan bilgisayar başındayız yada elimizde tablet telefon bunların yaydığı dalgalar sigaradan daha az mı zararlı ?
kimse içsin demiyorum ki kendim içmiyorum bile, ama zaten sigara olsa da olmasa da bebeğimize zarar verecek etkenler varken sigara da sigara denmesini pek anlamıyorum

Kızlar sürekli lavaboya giden varmi gece bile uyanıp idrara çıkıyorum ve ne alaka bilmiyorum gece uykum kalıyo aniden uyanıyorum ve gözlerim faltası gibi açık bi türlü uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…