2016 haziran anneleri

Kızlar sürekli lavaboya giden varmi gece bile uyanıp idrara çıkıyorum ve ne alaka bilmiyorum gece uykum kalıyo aniden uyanıyorum ve gözlerim faltası gibi açık bi türlü uyuyamiyorum
bende sabah uykularını çok severken bu ay hiiççç uyuyamıyorum, sabah erkenden uyanıyorum

kuru kayısı bende de işe yaradı çok şükür

kızlar bebişinizin keseyi ne zaman gördünüz bende pazartesi gideceğim inş. doktora gittiğimde keseyi görür müyüm sizce ?

Bugün 4 tane içtim ben de..çok zorlanıyorum.tiksineyim diye dua ediyorum.
bende o kadar çok dua ediyorum ki Allahım tiksineyim diye, hatta benim hiç bulantım falan yok belki bulantım olsa içmem diyorum, insan bulantıya bile özenir mi yaaaa

Kızlar sürekli lavaboya giden varmi gece bile uyanıp idrara çıkıyorum ve ne alaka bilmiyorum gece uykum kalıyo aniden uyanıyorum ve gözlerim faltası gibi açık bi türlü uyuyamiyorum
benben ben :) ama hamilelikten öncede giderdim şimdide gidiyorum.. ama uyuyorum hemencecik çünkü sabah erken kalkıp doğru işe :)

canım ben 5+2 de gördüm.. muhtemelen sende görürsün git bak bizede güzel haberlerini ver..
inş. güzel haberler veririm size canımm Rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

bende o kadar çok dua ediyorum ki Allahım tiksineyim diye, hatta benim hiç bulantım falan yok belki bulantım olsa içmem diyorum, insan bulantıya bile özenir mi yaaaa
bende bulantıya özeniyorum ya ama kilo vermek açısından , ilk gebeliğimde 30 kilo aldım
o kiloları veremeden ikinciye hamile kaldım

kızlar birşey soracağım benim gibi daha once gebelik kaybı olup bu hamileliği için endişeleri olan varmı yoksa tek ben mi stres yapıyorum bunada birşey olacak diyee

kızlar birşey soracağım benim gibi daha once gebelik kaybı olup bu hamileliği için endişeleri olan varmı yoksa tek ben mi stres yapıyorum bunada birşey olacak diyee
ben 9.haftada kurtaj oldum kalp atışını duyamamistik korkuyorum ama nasip allahim kararlamistir diyorum cuma gidicem doktora bakalım inşallah bu sefer duyariz

Kızlar nerdesiniz ben çok kötüyüm dün geceden beri hastanedeyiz sabah geldim sonra tekrar gittik dün gece lavaboya gittiğimde camasirimda kahverengi leke gördüm hemen doktorumu aradım o memlekette oturduğum yerle memleketin arası 1buçuk saat hemen doktora git dedi gittik doktor kesen var yolk keseside oluşmuş ama kesen boş yani 6 haftalik olmasi lazim ama bu daha küçük 4 yada 5 haftalik geç dollenme olabilir dedi bide kesenin yanında hafif kan var dedi düşük riski dedi yatış verdi gece düşük olur diye yatmadım eve döndük sabah kalktım yine peçete ye kahverengi leke başka bi doktora gittik oda akinti kan şeklinde olursa gel dedi progestan ve bir prulotan iğne verdi dinlen dedi yarın rapor alcam ama benim neden kesem boş benim dünyam yıkıldı ya yerlesme kanamasi olabilir dedi yalancı 5. yada 6. haftada yerlesme kanamasimi olurmus

Cnm bende 6 haftalik benmde kesem bos doktor haftaya gormezsek sikinti simdilik bise diyemeyiz dedi ben umutluyum bebegim beni terketmiycek cuma sevincem yeniden sende pozitif dusun buyuk ihtimal gec dollenmedir seninde 9. Haftada gorenleri duydum ben

ben 9.haftada kurtaj oldum kalp atışını duyamamistik korkuyorum ama nasip allahim kararlamistir diyorum cuma gidicem doktora bakalım inşallah bu sefer duyariz
inş. canım yaa bazen diyorum takma böyle yaparsan daha kötü olabilir ama engel olamıyorum işte sürekli hayırlısı neyse o olsun diyorum ama korkuda beni bırakmıyor

Po

Pozitif dusun canim aklina kotu seyler getirme bol bol dua et. Allahim korusun yavrunu, dualarim seninle.

Canim benim cok gecmis olsun. Lutfen sakin olmaya calis ve herkesin dedigi gibi pozitif dusun... ne olursa olsun senin icin hayirlisi ne ise o olsun hep öyle dua et. Butun dualarimiz seninle bitanem benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…