- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
bende sabah uykularını çok severken bu ay hiiççç uyuyamıyorum, sabah erkenden uyanıyorumKızlar sürekli lavaboya giden varmi gece bile uyanıp idrara çıkıyorum ve ne alaka bilmiyorum gece uykum kalıyo aniden uyanıyorum ve gözlerim faltası gibi açık bi türlü uyuyamiyorum
merhabalar ben de aranıza katıldım 6+6 haftalık hamileyim( normalde 7+6 hafta ama doktor 8 eylül başlangıç kabul et dedi)
allaha şükür kalp atışlarını duyduk mucizevi bir şey. İlk hamileliğimde 2 aylıkken düşük oldu dış gebelik şüphesi vardı. Allaha şükür bu sefer yolunda gidiyor gibi.
Ben kilolu bir hamileyim. Doktor hamilelik boyunca 7 kilo alabilirsin dedi!!!! Ne yapacağım bilmiyorum 3. aydan itibaren diyetisyenle görüşeceğim sanırım. Bulantım falan pek yok. Sadece aç kalınca midem kötü oluyor. Halsizlik ve sürekli uyku hali had safhada... ve tabi kii kabızlık
Normalde de sıkıntılı biriyim bu konuda. Ama şimdi iyice arttı. Ikınmak da çok istemiyorum. Ben sabahları kuru erik kayısı yiyorum.Üstüne de ılık su. Bir kaç gün işe yaradı sonra gene sıkıntı devam etti. Activia'da kullanmaya başladım.
Doktoruma bu sefer gittiğimde bana şunu önerdi daha yapmadım ama yazıyorum
Az tuzlu 20 zeytin (!!!) i gerçek sızma zeytinyağında bir gece beklet. Kekik falan koyabilirsin ama limon koyma dedi doktor
Ertesi gün aç karnına zeytinleri ye dedi. Sade yiyemiyorsan bir dilim ekmekle ye dedi. Üstüne de ılık koca bir bardak su iç. 1 1 buçuk saat sonra kahvaltı yap. Tuvalete çıkıp felaket rahatlayacaksın dedi. Ancak şu an kuru meyveler activia ılık su ve ılık sütte içmeye başladım. Tuvalete çıkabiliyorum. Eğer gene çıkamazsam doktorun dediğini yapacağım.
bende o kadar çok dua ediyorum ki Allahım tiksineyim diye, hatta benim hiç bulantım falan yok belki bulantım olsa içmem diyorum, insan bulantıya bile özenir mi yaaaaBugün 4 tane içtim ben de..çok zorlanıyorum.tiksineyim diye dua ediyorum.
benben ben :) ama hamilelikten öncede giderdim şimdide gidiyorum.. ama uyuyorum hemencecik çünkü sabah erken kalkıp doğru işe :)Kızlar sürekli lavaboya giden varmi gece bile uyanıp idrara çıkıyorum ve ne alaka bilmiyorum gece uykum kalıyo aniden uyanıyorum ve gözlerim faltası gibi açık bi türlü uyuyamiyorum
canım ben 5+2 de gördüm.. muhtemelen sende görürsün git bak bizede güzel haberlerini ver..kızlar bebişinizin keseyi ne zaman gördünüz bende pazartesi gideceğim inş. doktora gittiğimde keseyi görür müyüm sizce ?
inş. güzel haberler veririm size canımm Rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.canım ben 5+2 de gördüm.. muhtemelen sende görürsün git bak bizede güzel haberlerini ver..
Amin kocaman Amin...inş. güzel haberler veririm size canımm Rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
bende bulantıya özeniyorum ya ama kilo vermek açısından , ilk gebeliğimde 30 kilo aldımbende o kadar çok dua ediyorum ki Allahım tiksineyim diye, hatta benim hiç bulantım falan yok belki bulantım olsa içmem diyorum, insan bulantıya bile özenir mi yaaaa
ben 9.haftada kurtaj oldum kalp atışını duyamamistik korkuyorum ama nasip allahim kararlamistir diyorum cuma gidicem doktora bakalım inşallah bu sefer duyarizkızlar birşey soracağım benim gibi daha once gebelik kaybı olup bu hamileliği için endişeleri olan varmı yoksa tek ben mi stres yapıyorum bunada birşey olacak diyee
Cnm bende 6 haftalik benmde kesem bos doktor haftaya gormezsek sikinti simdilik bise diyemeyiz dedi ben umutluyum bebegim beni terketmiycek cuma sevincem yeniden sende pozitif dusun buyuk ihtimal gec dollenmedir seninde 9. Haftada gorenleri duydum benKızlar nerdesinizben çok kötüyüm dün geceden beri hastanedeyiz sabah geldim sonra tekrar gittik dün gece lavaboya gittiğimde camasirimda kahverengi leke gördüm hemen doktorumu aradım o memlekette oturduğum yerle memleketin arası 1buçuk saat hemen doktora git dedi gittik doktor kesen var yolk keseside oluşmuş ama kesen boş yani 6 haftalik olmasi lazim ama bu daha küçük 4 yada 5 haftalik geç dollenme olabilir dedi bide kesenin yanında hafif kan var dedi düşük riski dedi yatış verdi gece düşük olur diye yatmadım eve döndük sabah kalktım yine peçete ye kahverengi leke başka bi doktora gittik oda akinti kan şeklinde olursa gel dedi progestan ve bir prulotan iğne verdi dinlen dedi yarın rapor alcam ama benim neden kesem boş benim dünyam yıkıldı ya yerlesme kanamasi olabilir dedi yalancı 5. yada 6. haftada yerlesme kanamasimi olurmus
inş. canım yaa bazen diyorum takma böyle yaparsan daha kötü olabilir ama engel olamıyorum işte sürekli hayırlısı neyse o olsun diyorum ama korkuda beni bırakmıyorben 9.haftada kurtaj oldum kalp atışını duyamamistik korkuyorum ama nasip allahim kararlamistir diyorum cuma gidicem doktora bakalım inşallah bu sefer duyariz
Kızlar nerdesinizben çok kötüyüm dün geceden beri hastanedeyiz sabah geldim sonra tekrar gittik dün gece lavaboya gittiğimde camasirimda kahverengi leke gördüm hemen doktorumu aradım o memlekette oturduğum yerle memleketin arası 1buçuk saat hemen doktora git dedi gittik doktor kesen var yolk keseside oluşmuş ama kesen boş yani 6 haftalik olmasi lazim ama bu daha küçük 4 yada 5 haftalik geç dollenme olabilir dedi bide kesenin yanında hafif kan var dedi düşük riski dedi yatış verdi gece düşük olur diye yatmadım eve döndük sabah kalktım yine peçete ye kahverengi leke başka bi doktora gittik oda akinti kan şeklinde olursa gel dedi progestan ve bir prulotan iğne verdi dinlen dedi yarın rapor alcam ama benim neden kesem boş benim dünyam yıkıldı ya yerlesme kanamasi olabilir dedi yalancı 5. yada 6. haftada yerlesme kanamasimi olurmus
Kızlar nerdesinizben çok kötüyüm dün geceden beri hastanedeyiz sabah geldim sonra tekrar gittik dün gece lavaboya gittiğimde camasirimda kahverengi leke gördüm hemen doktorumu aradım o memlekette oturduğum yerle memleketin arası 1buçuk saat hemen doktora git dedi gittik doktor kesen var yolk keseside oluşmuş ama kesen boş yani 6 haftalik olmasi lazim ama bu daha küçük 4 yada 5 haftalik geç dollenme olabilir dedi bide kesenin yanında hafif kan var dedi düşük riski dedi yatış verdi gece düşük olur diye yatmadım eve döndük sabah kalktım yine peçete ye kahverengi leke başka bi doktora gittik oda akinti kan şeklinde olursa gel dedi progestan ve bir prulotan iğne verdi dinlen dedi yarın rapor alcam ama benim neden kesem boş benim dünyam yıkıldı ya yerlesme kanamasi olabilir dedi yalancı 5. yada 6. haftada yerlesme kanamasimi olurmus
Allah rızası için dua edin bana kızlar nolurPo
Pozitif dusun canim aklina kotu seyler getirme bol bol dua et. Allahim korusun yavrunu, dualarim seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?