Allah sağlıklı bir şekilde çocuğunu sana bağışlar umarım.Allah rızası için dua edin bana kızlar nolur
Allah rızası için dua edin bana kızlar nolur
üzmeyin kendinizi sıkıntı stres herseyi daha da olumsuz etkiler, Allah yardımcınız olsun inşllah bebeğiniz sağlıklı bir şekilde büyürKızlar nerdesinizben çok kötüyüm dün geceden beri hastanedeyiz sabah geldim sonra tekrar gittik dün gece lavaboya gittiğimde camasirimda kahverengi leke gördüm hemen doktorumu aradım o memlekette oturduğum yerle memleketin arası 1buçuk saat hemen doktora git dedi gittik doktor kesen var yolk keseside oluşmuş ama kesen boş yani 6 haftalik olmasi lazim ama bu daha küçük 4 yada 5 haftalik geç dollenme olabilir dedi bide kesenin yanında hafif kan var dedi düşük riski dedi yatış verdi gece düşük olur diye yatmadım eve döndük sabah kalktım yine peçete ye kahverengi leke başka bi doktora gittik oda akinti kan şeklinde olursa gel dedi progestan ve bir prulotan iğne verdi dinlen dedi yarın rapor alcam ama benim neden kesem boş benim dünyam yıkıldı ya yerlesme kanamasi olabilir dedi yalancı 5. yada 6. haftada yerlesme kanamasimi olurmus
geçmiş olsun canım, benim bir arkadaşım da 8 haftada düşük tehlikesi yaşadı. ama şimdi kızı maaşallah 16 aylık ve çok sağlıklı, dinlenmen gerekir , çok da kafana takmaman lazım, böyle moral bozukluğu daha kötü, kendine stres yapma, rabbim hayırlısını versin, herşey olacağına varır, hiç kendini üzmeKızlar nerdesinizben çok kötüyüm dün geceden beri hastanedeyiz sabah geldim sonra tekrar gittik dün gece lavaboya gittiğimde camasirimda kahverengi leke gördüm hemen doktorumu aradım o memlekette oturduğum yerle memleketin arası 1buçuk saat hemen doktora git dedi gittik doktor kesen var yolk keseside oluşmuş ama kesen boş yani 6 haftalik olmasi lazim ama bu daha küçük 4 yada 5 haftalik geç dollenme olabilir dedi bide kesenin yanında hafif kan var dedi düşük riski dedi yatış verdi gece düşük olur diye yatmadım eve döndük sabah kalktım yine peçete ye kahverengi leke başka bi doktora gittik oda akinti kan şeklinde olursa gel dedi progestan ve bir prulotan iğne verdi dinlen dedi yarın rapor alcam ama benim neden kesem boş benim dünyam yıkıldı ya yerlesme kanamasi olabilir dedi yalancı 5. yada 6. haftada yerlesme kanamasimi olurmus
kesinlikle katılıyorum bende de aynı sorun var bulantı ve kusma ve harap etti beni inanınkızlar mide buantısı o kadar kötü kisebeb ne olursaolsun bence cok istemeyin mide bulantısı ... hayat kaltesini çok fazla etkileyen bir durum insan ne yapacağını bilmiyor. benm son br haftadır dehset bulanıyor midem cok cok kötüyüm malesef tek dileğim biran önce geçmesi.
Dualarımız seninle.. sakın kendini üzme bu aralar. iyi düşün dua et ve dinlen canım..Kızlar nerdesinizben çok kötüyüm dün geceden beri hastanedeyiz sabah geldim sonra tekrar gittik dün gece lavaboya gittiğimde camasirimda kahverengi leke gördüm hemen doktorumu aradım o memlekette oturduğum yerle memleketin arası 1buçuk saat hemen doktora git dedi gittik doktor kesen var yolk keseside oluşmuş ama kesen boş yani 6 haftalik olmasi lazim ama bu daha küçük 4 yada 5 haftalik geç dollenme olabilir dedi bide kesenin yanında hafif kan var dedi düşük riski dedi yatış verdi gece düşük olur diye yatmadım eve döndük sabah kalktım yine peçete ye kahverengi leke başka bi doktora gittik oda akinti kan şeklinde olursa gel dedi progestan ve bir prulotan iğne verdi dinlen dedi yarın rapor alcam ama benim neden kesem boş benim dünyam yıkıldı ya yerlesme kanamasi olabilir dedi yalancı 5. yada 6. haftada yerlesme kanamasimi olurmus
Po
Pozitif dusun canim aklina kotu seyler getirme bol bol dua et. Allahim korusun yavrunu, dualarim seninle.
merak ettim iyi misiniz ?Allah rızası için dua edin bana kızlar nolur
çokkk sevindim canım normal ara ara sancı ayaklarına dikkat et birde gaz oldu mu öyle oluyor.. bende progestan kullanıyorum 1 cmlik kanama olmuş durmuş ben hissetmedim bile ama bir an kötü düşünme.. mide bulantım azaldı bende bundan korkuyorum ama yok diyorum gayet iyiyiz biz.. iyi düşünmek çok öenmli.. Sağ Salim kucağımıza alalım inşallah.. bünyeden bünyeye farklılık bence.. gözün aydın bizde merak etmiştik sevindik.. minnak uslu dursun :)Kızlar Allah razı olsun bugün yine gittim özel olduğu için bir sürü test istedi kan idrar hormon sonra ultrasonda baktı kalp atışını duyduk meleğimin darısı basinizaama rapor yazdı istirahat dedi arada lekelerin yine oluyo yerlesmedir o dedi progestan ve folic devam dedi ama suan karnimin alt tarafi arada öyle agriyo ki sanki adet sancisi hemde aynısı normalmi sizce
Hoşgeldin :) Hemen hemen aynı günde olacağız inşallah Allah hepimize sağ salim almayı nasip etsin..Merhaba kizlar bende kismetse haziran annesi olacagim doktor 10 hazirana kadar dogumun gerceklesir dedi. Suan 8+4 uz Rabbim herkese evlatlarini saglikli bir sekilde yuzunu gostermeyi nasip etsin. Bebek isteyenlerede tez zamanda nasip etsin aminn
Kızlar Allah razı olsun bugün yine gittim özel olduğu için bir sürü test istedi kan idrar hormon sonra ultrasonda baktı kalp atışını duyduk meleğimin darısı basinizaama rapor yazdı istirahat dedi arada lekelerin yine oluyo yerlesmedir o dedi progestan ve folic devam dedi ama suan karnimin alt tarafi arada öyle agriyo ki sanki adet sancisi hemde aynısı normalmi sizce
selam canımm. hoşgeldin. benimde şimdilik 13 Haziran gözüküyorMerhaba kizlar bende kismetse haziran annesi olacagim doktor 10 hazirana kadar dogumun gerceklesir dedi. Suan 8+4 uz Rabbim herkese evlatlarini saglikli bir sekilde yuzunu gostermeyi nasip etsin. Bebek isteyenlerede tez zamanda nasip etsin aminn
bende de aynı durum olmuştu sakın panik yapma 7.haftaya kadar devam etti.Dr.um yerleşme kanaması dedi,olabiliyor yani.Bende de geç döllenme oldu.Endişelenme herşey güzel olacak inş kalp atışını da duyacaksın.Kızlar nerdesinizben çok kötüyüm dün geceden beri hastanedeyiz sabah geldim sonra tekrar gittik dün gece lavaboya gittiğimde camasirimda kahverengi leke gördüm hemen doktorumu aradım o memlekette oturduğum yerle memleketin arası 1buçuk saat hemen doktora git dedi gittik doktor kesen var yolk keseside oluşmuş ama kesen boş yani 6 haftalik olmasi lazim ama bu daha küçük 4 yada 5 haftalik geç dollenme olabilir dedi bide kesenin yanında hafif kan var dedi düşük riski dedi yatış verdi gece düşük olur diye yatmadım eve döndük sabah kalktım yine peçete ye kahverengi leke başka bi doktora gittik oda akinti kan şeklinde olursa gel dedi progestan ve bir prulotan iğne verdi dinlen dedi yarın rapor alcam ama benim neden kesem boş benim dünyam yıkıldı ya yerlesme kanamasi olabilir dedi yalancı 5. yada 6. haftada yerlesme kanamasimi olurmus
Hosbulduk canimm aminn insallahh bebislerimizi kucagimiza aldigimiz gunleride paylasiriz insallah buradaHoşgeldin :) Hemen hemen aynı günde olacağız inşallah Allah hepimize sağ salim almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?