2016 haziran anneleri

günaydın herkese, cumartesi günü ilk doktorumuza gittik. haftasını söylemedi ama keseyi gördü. kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi. boyu 8 mm dedi doktor, son adet tarihime göre 6. haftadayım ben, 8mm normal mi ?

üzmeyin kendinizi sıkıntı stres herseyi daha da olumsuz etkiler, Allah yardımcınız olsun inşllah bebeğiniz sağlıklı bir şekilde büyür

geçmiş olsun canım, benim bir arkadaşım da 8 haftada düşük tehlikesi yaşadı. ama şimdi kızı maaşallah 16 aylık ve çok sağlıklı, dinlenmen gerekir , çok da kafana takmaman lazım, böyle moral bozukluğu daha kötü, kendine stres yapma, rabbim hayırlısını versin, herşey olacağına varır, hiç kendini üzme

kızlar mide buantısı o kadar kötü kisebeb ne olursaolsun bence cok istemeyin mide bulantısı ... hayat kaltesini çok fazla etkileyen bir durum insan ne yapacağını bilmiyor. benm son br haftadır dehset bulanıyor midem cok cok kötüyüm malesef tek dileğim biran önce geçmesi.

bizde cuma günü doktora gittik ,doktorumuz gecen hafta kalp atıışlarını duyabilieceğimizi sölemişti fakat gittiğimizde dinleyemedik ,henüz küçük oldugunu zorlamak istemediğini söledi .önümzdeki hafta gideceğiz tekrar dinlmek için. kesenin sağlıklı oldugunu söledi ve kesenin içinde minick bir nokta var bebişin o oldugu söledi .

kesinlikle katılıyorum bende de aynı sorun var bulantı ve kusma ve harap etti beni inanın

Dualarımız seninle.. sakın kendini üzme bu aralar. iyi düşün dua et ve dinlen canım..

Kızlar Allah razı olsun bugün yine gittim özel olduğu için bir sürü test istedi kan idrar hormon sonra ultrasonda baktı kalp atışını duyduk meleğimin darısı basiniza ama rapor yazdı istirahat dedi arada lekelerin yine oluyo yerlesmedir o dedi progestan ve folic devam dedi ama suan karnimin alt tarafi arada öyle agriyo ki sanki adet sancisi hemde aynısı normalmi sizce

çokkk sevindim canım normal ara ara sancı ayaklarına dikkat et birde gaz oldu mu öyle oluyor.. bende progestan kullanıyorum 1 cmlik kanama olmuş durmuş ben hissetmedim bile ama bir an kötü düşünme.. mide bulantım azaldı bende bundan korkuyorum ama yok diyorum gayet iyiyiz biz.. iyi düşünmek çok öenmli.. Sağ Salim kucağımıza alalım inşallah.. bünyeden bünyeye farklılık bence.. gözün aydın bizde merak etmiştik sevindik.. minnak uslu dursun :)

Merhaba kizlar bende kismetse haziran annesi olacagim doktor 10 hazirana kadar dogumun gerceklesir dedi. Suan 8+4 uz Rabbim herkese evlatlarini saglikli bir sekilde yuzunu gostermeyi nasip etsin. Bebek isteyenlerede tez zamanda nasip etsin aminn
Hoşgeldin :) Hemen hemen aynı günde olacağız inşallah Allah hepimize sağ salim almayı nasip etsin..

canımm gözün aydınn darısı bizim başımıza. bende bu cumartesi gidicem doktora imşallahh bebeişi görür ve kalp atışlarını duyarımm.

Merhaba kizlar bende kismetse haziran annesi olacagim doktor 10 hazirana kadar dogumun gerceklesir dedi. Suan 8+4 uz Rabbim herkese evlatlarini saglikli bir sekilde yuzunu gostermeyi nasip etsin. Bebek isteyenlerede tez zamanda nasip etsin aminn
selam canımm. hoşgeldin. benimde şimdilik 13 Haziran gözüküyor

bende de aynı durum olmuştu sakın panik yapma 7.haftaya kadar devam etti.Dr.um yerleşme kanaması dedi,olabiliyor yani.Bende de geç döllenme oldu.Endişelenme herşey güzel olacak inş kalp atışını da duyacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…