- 9 Mart 2015
- 174
- 111
- 103
- 36
Tabi canım belli oluyorCanım keseye bakıldığında tek m i çift mi belli olur değil mi
Tabi canım belli oluyor
Bilemiycem o kadarını doktoruna sor :)Peki kesenin içinde tek mi çift mi olduğu :)
canım aynen c.tesi keseyi gördük 5. haftamdayım. dünden beri hele busabah çok bulantım var zor tutuyorum kendimi işteyim diye kusmamak için. neyapmak gerek ne iyi gelir acaba,düşük tansiyon oluyo bende son zamanlarda 5e kadar düşüyor küçüğümerhaba kızlar bende cmt günü kontrole gittim beslenme kesesini gördük çok şükür bir de bulantılarım artmaya başladı fenalardayım
canım öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Tansiyon düşüklüğüne tuzlu ayran iyi geliyor diye biliyorum ve bol bol su tüketmek gerekiyor.Zaten bebişlerimiz için de su çok önemli ama yine de Dr.una kontrole gittiğinde sormanı öneririm geçmiş olsuncanım aynen c.tesi keseyi gördük 5. haftamdayım. dünden beri hele busabah çok bulantım var zor tutuyorum kendimi işteyim diye kusmamak için. neyapmak gerek ne iyi gelir acaba,düşük tansiyon oluyo bende son zamanlarda 5e kadar düşüyor küçüğü
hepimize hayırlı olsun canım. teşekkürederim. ayran içtim dün öyle gözüm açıldı kendime geldim,anlamıyosunki düştüğünü. bulantıları neyapçaz bakalımcanım öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Tansiyon düşüklüğüne tuzlu ayran iyi geliyor diye biliyorum ve bol bol su tüketmek gerekiyor.Zaten bebişlerimiz için de su çok önemli ama yine de Dr.una kontrole gittiğinde sormanı öneririm geçmiş olsun
Canım devlet pek genellde ultrason kağıtı vermiyor tabi iyi bi devlet hastanesiyle bilemem allah kolaylık versinmerhabalar...ben de de bişraz biraz boş boş böğürmeler başladı.. bugun kalbini inşallah dinleyebilirz..
kızlar benim olduğum yerde özel hastanede kadın doğumcu yok arıyorlar.. devlet hastaneeri malum çok yoğun ve iş saatlerime de pek uygun değil. klinik 1 tane o da kontrol 100 tl imiş. o ultrason çıktısı 25 tl.. iyi mi sizce. bir de devlette de bu ultrason fotosunu alabişliriz değil mi?? cevap lütfennn
amin canım cümlemizeCanım devlet pek genellde ultrason kağıtı vermiyor tabi iyi bi devlet hastanesiyle bilemem allah kolaylık versin
merhaba,Arkadaslar Merhaba bir sıkıntım var lütfen yardımcı olur musunuz.
Bnde polikistik over var. 6 aydır bebek istiyorduk çok şükür tedavi olmaya gerek kalmadi
bu ay adetim 3 gun geçince. 3 .gun akşam 8 gibi işten gelince hemen gebelik testi yaptım çok silik çıktı. 4. Gün sabah ilk idrar ile tekrar yaptım yine silik çıktı ikinci çizgi. Hemen sağlık ocağına gittim kan verdim ertesi gün aldım beta hGC 84.74 çıktı. 2 gün sonra beylikduzu tip merkezine gittim ve tekrar kan verdim 5. Gün oluyor yani 91.12 çıktı doktor çok kötü 2 katı olmasi gerekirdi dedi ultrason da baktı rahim De kalinlasma var dedi ve pazartesi yine gel dedi yani bugün. Ama sağlık ocağından aradılar beni gitme pazartesi günü çarşamba git dedi yani 14 ekimde. Mak farkı olabilir dedi. Geç döllenme olmuş olabilir . 5 haftalik gibi gözükse bile aslında 1 haftalik olabilir dedi
Çok korkuyorum değer 2 katı çıkmadı diye benim gibi bir durum ile karşılaşan var mı aranızda. Birde bnde kasik agrisi çok oluyor bugün adetim geciken 10. Gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?