2016 haziran anneleri

Kizlar bizim simdi 15+1 olduk cinsiyetimiz erkek tecrubeli anneler nezaman bebisin hateketlerini hissetmeye baslarim sizce ve ben hissediyormuyum pek anlayamiyorum

Kizlar bizim simdi 15+1 olduk cinsiyetimiz erkek tecrubeli anneler nezaman bebisin hateketlerini hissetmeye baslarim sizce ve ben hissediyormuyum pek anlayamiyorum
15. Haftada hissedebilen çok az,genelde 17. Haftadan sonra hissediliyor,hatta 20 li haftalara kadar hissetmeyen de var,sebebi de ilk başta çok belli belirsiz olup gaz hareketi gibi algılanması bence,karnında hava kabarcığı sanki geziniyor gibi oluyor başlarda emin olamiyorsun, böyle pıt pıt hareket oluyor karnında çok da düzensiz olduğu için ilk zamanlar gaz mi acaba diyorsun,sonra sonra bebek galiba diye ayırt etmeye basliyorsun, eğer karnında baloncuk var gibi bi seyler ya da pıt pitlar hissediyorsan bazen o anlarda daha dikkat et,muhtemelen bebektir,ama dediğim gibib15. Hafta erken biraz,bir de surekli olmuyor ilk zamanlar,yanı bebek güçlü hareket ederse hissediyorsun daha küçük olduğu icin

Oo kız annelerimiz artmışş ne güzelll demekki doğumlar bi süre öne kaydı kızlar biraz erken doğarmış hemşire dikkat et ddi kızlar habernz olsun

Bende erkekler aceleci olur diye biliyorum benim kızım 40 haftalık doğdu:) sağlıkla kolaylıkla hayırla gelsin inş..

Sezeryan doğum yapan annelere sorum olacak.. doğumdan sonrası karnınızı bastılar mı..

Bebeklerimizi Tanıyalım

İkizler Burcu Bebeği (21 Mayıs – 21 Haziran)

İkizler burcu bebekleri; ister ikizler burcu erkek, isterse ikizler burcu kız bebek olsun zekalarını küçük yaşlarda ortaya koyarlar. Parlak gözleriyle kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar. Çok hareketli ve meraklılardır. Dikkatini çeken yerlere, yükseklere bir şekilde ulaşıp, dokunmaktan çok hoşlanırlar. Daha bebekken beşiğinin kenarına tırmanıp dışarıya atlamayı deneybilir, aman dikkat…Genelde az uyurlar. Konuşmayı erken yaşta öğrenirler.

Onların çift karakterli olduğu söylenir bu nedenle ebeveynleri onları anlamakta, tanımakta zorlanırlar.
İkizler burcunda doğan çocuk küçük yaşlarda resim, dans veya müzik kabiliyetini de ortaya koyar. Okulda da zekası sayesinde öğretmenlerini memnun eder. Hassas ve duygusal bir yapıya sahiptir. Onu sevgi ve şefkatle yatıştırmak gerekir. Bu arada ikizler çocuğu, geniş hayali yüzünden abartıyı sever ve zaman zaman da yalan da söyleyebilir. Ona yalanın iyi bir şey olmadığını tatlılıkla anlatmalısınız.
Ayrıca o her şeyden çabucak sıkılıp bıkacaktır.

Fazla zeki olması diğer çocuklar gibi bir konuyu uzun uzun incelemesini engeller. Ona dikkatli olmasını öğretmeli ve sevdiği bir konuya ilgisini çekerek, yavaş yavaş sabretmesini de öğretmelisiniz.
Bu burcun çocukları çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Yeni kelimeleri büyük bir hızla hafızalarına yerleştirirler. Ikizler çocukları zeki ve kıskançtırlar. Hiç durmadan sorular sorarlar. Kendilerine bilgisayar ya da boyama gibi türlü uğraşlar edinirler. Genellikle sevgi dolu ve iyi huyludurlar ama disiplin gerektiği zaman bunun neden uygulandığını bilmeye ihtiyaçları vardır.

Büyük ve mutlu bir ailenin parçası olmaktan çok hoşlanırlar. Çok hareketli ama hassas Ikizler çocuklarının ailesinden beklediği, sürekli bir anlayış ve sevgidir. Ilgi alanları çabuk değişen bu çocukları oyalamak gerekir. Onlarla konuşmak, ruhlarının derinliğine inmek ve onları dinlemek hoşlarına gider. Tenkit yerine doğru yolu başka bir metot ile anlatmak daha iyi olacaktır. Eleştirilmekten çok sıkılan bu çocuklar dırdırcı ebeveyn karşısında ileride ailelerinden kopma eğilimi gösterebilirler. Eğlenceli ve destekleyici bir aile ortamı onlar için idealdir. Aile içinde hep onun sözü dinlensin, hep onun istedikleri yapılsın diye, ön plana atlarlar. Kalabalık bir aile toplantısında herkesin gözbebeği olmak isterler.

Zeka yarışmaları ve çeşitli oyunlar oynamaktan hoşlanırlar. İyi bir ruh halinde başarılı bir tartışmacıdırlar. Çünkü kelimelerle araları çok iyidir ve onlara istedikleri şekli rahatlıkla veririler. Doğal olarak çok sosyaldirler. Her zaman yeni arkadaşlar edinirler. Mutluluklarını kız kardeş veya erkek kardeşleri ile paylaşmaktan mutluluk duyarlar.

http://goo.gl/1NLhBN

Yengeç Burcu Bebeği ( 22 Haziran – 22 Temmuz)

Önce iyi bir haber, yengeç burcu bebeklerinin oldukça kuvvetli bir iştahları vardır. Bu yüzden onların annelerini “yemek yememek” yüzünden söylendiğini pek göremezsiniz.

Yengeç burcu bebekleri ile oynamak oldukça eğlencelidir, ancak yengeç bebeğinin ruh hali o kadar değişkendir ki, bir dakika önce agucuklar dağıtırken bir dakika sonra ne olduğu belirsiz bir surat ifadesi ile ağlamaya başlarlar. Yengeç bebekleri tombul, manalı bir surata sahiptirler.

Sevdikleri insanlara karşı daha bebekken bile farkedilir şekilde iyi davranırlar. Onların kucağında oturmayı veya öpülüp kucaklanmaya ses çıkarmazlar. Fakat sevmedikleri bir insanın öpmesine bile tahammül etmeyerek avaz avaz bağırırlar. Bu yüzden lütfen onu zorlamayın.

Annelerine çok bağlı olan Yengeç çocukları, zaman zaman “ana kuzusu” diye alay konusu bile olabilirler. Yengeç çocukları dayanışmanın fazla olduğu bir ailenin parçası olmaktan mutluluk duyarlar. Aile bireylerinin arkadaşlarına güvenmesini beklerler.

Yengeç burcu çocukları kendilerini güvende hissetmek ihtiyacı duyarlar. Bunun için de anne babalarının yanından ayrılmazlar. Onları anne ve babalarının herzaman yakınlarında biryerlerinde bulabilirsiniz ve evlerinin sıcak ortamlarından gerçekten çok hoşlanırlar. Anneleri onlar için örnek alınacak bir modeldir. Onun tavır ve davranışlarını taklit ederler. Zor anlarında yanında bulmak istediği tek kişi annesidir. Eğer onların korumacı tavrı baskıya dönüşürse, çocukta olumsuz etki bırakır. Değişiklikten hoşlanmazlar, odalarında yapılan en ufak bir değişiklik bile kendilerini güvende hissetme duygularını olumsuz yönde etkileyebilir.

Küçük yaştan itibaren aile bireylerinin her birine çok fazla sevgi ve saygı göstermeye çalışırlar. Yengeç çocukları, kız kardeş ya da erkek kardeşleriyle iyi anlaşırlar. Eğer ruh halleri yerindeyse, onlarla birlikte bir şeyler yapmaktan zevk alırlar ama çoğunlukla yalnız kalmayı tercih ederler. Çok hassas ve kırılgandırlar. Yengeç burcu çocuğunuzun bir hata yaptığını düşündüğünüzde ona bunu yumuşak bir dille anlatmalısınız. Sizin heyecanlandığınızı ve kızdığınızı gördüğünde bir anda kendini affettirmek için gözyaşlarına boğulabilir.

Çocukluklarında “sulu gözlü” olabilen bu çocuklar büyüdüklerinde diğerlerine duyarlı, sevilen ve merhametli bireyler haline gelirler. Yengeç çocukları çok çabuk panik olurlar. Küçücük bir problem bile, onlarda bomba etkisi yaratabilir. Kötü bir not ya da arkadaşlar arasında bir kavga, uykusuz geçen gecelere sebep olabilir. Bu durumda ailenin iyi gözlem yaparak çocuğunu dinlemesi ve onun ilgi alanını başka yöne kaydırması iyi olacaktır.

İyi davranışları ve disiplin kurallarına uyumu ile tanınır. Ancak çok hassas olduklarından arkadaşlarıyla oynayıp eğlenirken, bir anda sessizleşip köşesine çekilebilir. Sert tavırlar onun içine kapanıp dış dünyayla ilişkisini kesmesine sebep olur. Çocukluğunda yeterince ilgi ve sevgi gösterilirse, dış dünyaya karşı daha güvenli olacak, mizacında olan şüphe duygusu da zayıflayacaktır. Hayalperest ve yaratıcıdırlar. Kendilerini cümlelerle, resimle ya da müzik ile tanıtmak için çok fazla teşvike ihtiyaçları olacaktır. Dünyadaki olaylara karşı çok hassastırlar. Hayvanlara karşı büyük sevgi beslerler. Yengeç çocukları sevgiye diğer çocuklardan daha çok ihtiyaç duyarlar. Sevgiyle yaklaşılıp, şefkat gösterildiğinde çok rahat eğitilirler. Çok zengin olan hayal gücü, anlatılan, masal, hikayeler, oyunlarla daha da zenginleştirilirse, çocuğun içindeki sanatçı ruh, daha kolay açığa çıkacaktır…

http://goo.gl/i7GDn7

Merhaba kızlar
dün doktora gittim ultrasonla baktı işte cinsiyetini sordum daha erken dedi ama bakıyorum burdakiler öğrenmiş 14. haftada birde normalde 13+4 günlük olması gerekti ama doktor 13+2 günlük dedi normal biliyorum ama sıkıntı olmaz demi daha önceki ultrasonda gününden büyük çıkardı aklıma takıldı sadece

Kizlar gunaydin kizlar biz simdi 15+4 olduk hamilelikle belirtisi ilgili hicbirsey yok korkuyorum bebis iimi diye bir tek dis agrisi var daha haftaya doktor randevusu korkuyorum 3 saat yolculuk problem olur nu sizce karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…