2016 haziran anneleri

canım şimdilik çok yemek yemiyorum kiloda kontrollü almaya dikkat ediyorum ama şekere engel olamıyorum ama azaltmaya çalışacağım inş. normalde çok çikolata yerim ama hamile kaldığımdan beri sadece tatlı yada şekerli denecek yediğim tek şey ufak bayram şekeri ama azaltayım madem fazla

bir de yediğimiz poğaça ,börek vs de şekere dönüşüyor aslında,şekeri sadece beyaz şeker gibi görmemek gerek

2.ye hamile olan arkadaşlar, göbek etrafında kırmızı-kahve benek gibi renk değişimleri yaşayan oldumu? nette bakıyorum kaşıntıyla birlikte anlatıyo,benim kaşıntı yok kırmızı kırmızı oluyo hatta göbek deliğimde bile var artınca. bazen sönükleşiyorlar, buhafta şiştim birden acaba onunlamı bağlantılı

Bende olmadı ama olanları duymuştum

Bende ilk gebeligimde 28. Haftadan sonra gebelik kolestazi denen bir durum oldu,kandaki alt ast değerlerinin ani yükselmesi,kızarıklık vs olmadı ama deli gibi kasiniyordum öyle böyle değil,özellikle avuç ici ve tabanlar başta,kollar bacaklar feci kasiniyordum,sebebi hamilelik hormonları safra atımını engellediği için safra cilt altına atiliyormus ondan kasiniyormus,bi çeşit gebelik az alerjisi,gastroentolojiye gittim bana uygun bir ilaç verdi,alt ast değerlerinin normale inmeysd başlayınca kasintim DSA geçti,şimdi 25. Haftadan itibaren daha kontrollü olacağım,sendeki dwe farklı tur bir gebelik alerjisi olabilir

seninkide kötüymüş ya canım inşallah öyle olmam, araştırıyorum 2 gündür kaşıntıyla birlikte oluyormuş bu durum evet, bende arada hafif kaşıntı oluyo, oda cilt kuruluğundan ama deri altı kızarma dikkatimi çekti nokta nokta,aniden göbek çıktı buhafta bende afalladım dedim heralde gerilince oldu nefes almamda çok rahat değil eskisi gibi, büyüyoruz arkidişler :)

Bana da aynısı olmuştu. Bitli uyuz gibi kaşınıyordum cildimi yırtıyordum kaşınmaktan. Aynısını dediler ama bir de bebe yağı kohnsons oil be lierac karıştırıyordum ondan olmuştu bence. Onu kestim bir hafta on gün slnunda geçti..

Benimki alt ast degerlerindendi, çünkü normal değerler atıyorum max 50 olması gerekirken benim 350-400 e çıkmıştı,ve katlayarak artıyordu,doktorun verdiği ilaç tek seçenek zaten,gebelerde de zararı yok,gebelerin % 30 unda görülen bir durummus, o dönemki forumda iki arkadaştan da vardı aynı durum, kendi yakın arkadasdimda da oldu,bu kez hazirlikliyim ama :)

Evet bizde ocak annesiyiz iki arkadaş aynı anda olmuştuk:) benim değerlerim de öyleydi... İnş bınsefer sağlık ve kolaylıkla atlatırız..
Bebeğin kaç aylık?

Oo kız annelerimiz artmışş ne güzelll demekki doğumlar bi süre öne kaydı kızlar biraz erken doğarmış hemşire dikkat et ddi kızlar habernz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…