- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
Olmaz korkma bende anneannem vefat etmişti ve o ara kötüydüm gitmiştim şimdi hamileliğin rahat dönemlerindeyizz sıkıntılı bi hamileliğin yoksa sorun olmaz Z zehrus baskaya
Kizlar gunaydin kizlar biz simdi 15+4 olduk hamilelikle belirtisi ilgili hicbirsey yok korkuyorum bebis iimi diye bir tek dis agrisi var daha haftaya doktor randevusu korkuyorum 3 saat yolculuk problem olur nu sizce karar veremedim
ben oraya transfer olayım o zamandiper haziran anneleri topiğinde de erkek patlaması var çok garip
Çok normal,hamilelik ilerledikçe akıntı artacakbir de devamlı olmasa da beyaz,kokusuz akıntı oluyor sizde de oldu mu?
bir de devamlı olmasa da beyaz,kokusuz akıntı oluyor sizde de oldu mu?
Merhaba kızlar, ben burayı bilmiyordum. Ben de geleyim dedim. Nasılsınız? Burada kız bebek çoksa ben de buraya geleyim. Ben de bugün kız olacağını öğrendim
Bende haziran da allah izin verirse yawrumu kucagima alcam . heycanli bekleyis icerisindeyim. Bi an once kucagima alsam diorum hepMerhaba arkadaslar allah kismet eder kucagima almak nasip olursa haziran annesi olacgim benim gibi haziran annesi olacaklar beraber gecirelim bu guZel ve ayni zamanda stresli olan sureci
Evet hic vkit gecniyor ben mayis annesi olacakmisim sonrdn ogrendimBende haziran da allah izin verirse yawrumu kucagima alcam . heycanli bekleyis icerisindeyim. Bi an once kucagima alsam diorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?