2016 haziran anneleri

Günaydın kızlar;
Bende de hala mide bulantısı oluyor ara ara ve karnım içten tırmalanıyor gibi bir his oluyor özellikle yemek yedikten sonra 20.haftadan önce pek bir şey hissedilmez zaten

bir de devamlı olmasa da beyaz,kokusuz akıntı oluyor sizde de oldu mu?

Kizlar gunaydin kizlar biz simdi 15+4 olduk hamilelikle belirtisi ilgili hicbirsey yok korkuyorum bebis iimi diye bir tek dis agrisi var daha haftaya doktor randevusu korkuyorum 3 saat yolculuk problem olur nu sizce karar veremedim

Bu kadar stres yapma, bu aylar hamileliğin en rahat dönemiymiş. Ben de bir aydır gitmiyordum dr a, bugün gittim baya büyümüş bi sıkıntı yok çok şükür. Ki ben de hissetmiyorum hareketlerini. Bide yolculuk için dr 28.haftaya kadar uçak yolculuğunun sıkıntı olmayacağını, otobüsle ise uzun yolculuklarda iki saatte bir 15 dk lık yürüyüş yapılmasını söyledi

Merhaba arkadaslar allah kismet eder kucagima almak nasip olursa haziran annesi olacgim benim gibi haziran annesi olacaklar beraber gecirelim bu guZel ve ayni zamanda stresli olan sureci
Bende haziran da allah izin verirse yawrumu kucagima alcam . heycanli bekleyis icerisindeyim. Bi an once kucagima alsam diorum hep

Bende haziran da allah izin verirse yawrumu kucagima alcam . heycanli bekleyis icerisindeyim. Bi an once kucagima alsam diorum hep
Evet hic vkit gecniyor ben mayis annesi olacakmisim sonrdn ogrendim

Hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…