bu çok eğlenceliymiş yaaa :)) çevremdeki doğum yapmış kişiler için uyguladık bu formülü eşimle oturup hesap yaptık resmen kim hangi ay hamile kalmış diye :) bir iki kişinin tutmadığı oldu.Cinsiyeti belli olanlar lütfen su hesaplamayı yapıp sonucu yazar misiniz?bakalım yüzde kaç tutmuş?bu yöntemi başka bir yerde okudum, merak ettim.alıntıyı direk kopyaliyorum. "kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız "
(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )
Cinsiyeti belli olanlar lütfen su hesaplamayı yapıp sonucu yazar misiniz?bakalım yüzde kaç tutmuş?bu yöntemi başka bir yerde okudum, merak ettim.alıntıyı direk kopyaliyorum. "kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız "
Benim henüz belli değil,ben de eglencesine takıldım bugün netteki batıl yöntemlerle,rus takvimine gore kiz cin takvimine gore erkek vs diye,bunu da hesaplayinca kiz çıktı,iki hafta sonra kontrolum,o yüzden forumda da kamuoyu yoklaması yapayım dedim :) bir oğlum var,ikincisi (önce sağlıklı olsun tabi ) gonlumden kız olsun geçiyor tabi,ama erkek olursa da ogluma tam arkadaş olacak,kız olursa da cicili bicili kıyafetleri,oyuncakları vs çok sevimli,onu da tatmak istiyorum açıkçası ama Allah bilirbu çok eğlenceliymiş yaaa :)) çevremdeki doğum yapmış kişiler için uyguladık bu formülü eşimle oturup hesap yaptık resmen kim hangi ay hamile kalmış diye :) bir iki kişinin tutmadığı oldu.
ben cinsiyeti bilmiyorum inşallah salı gün öğreneceğim ama bu teoriye göre kız oluyor :) pek inanmasam da böyle şeylere eğlence için güzel oluyorbakalım kısmet. senin ne çıktı?
Hakkimizda hayirlisi olsun. Benim ilk bebegim olacak cok meraktayim cinsiyet konusunda. Eglencesine ben de baktim takvimlere, yuzuk testi yaptim hepsi farkli cikiyor. Insallah sali gun son noktayi koyar doktor :))Benim henüz belli değil,ben de eglencesine takıldım bugün netteki batıl yöntemlerle,rus takvimine gore kiz cin takvimine gore erkek vs diye,bunu da hesaplayinca kiz çıktı,iki hafta sonra kontrolum,o yüzden forumda da kamuoyu yoklaması yapayım dedim :) bir oğlum var,ikincisi (önce sağlıklı olsun tabi ) gonlumden kız olsun geçiyor tabi,ama erkek olursa da ogluma tam arkadaş olacak,kız olursa da cicili bicili kıyafetleri,oyuncakları vs çok sevimli,onu da tatmak istiyorum açıkçası ama Allah bilir
Cinsiyeti belli olanlar lütfen su hesaplamayı yapıp sonucu yazar misiniz?bakalım yüzde kaç tutmuş?bu yöntemi başka bir yerde okudum, merak ettim.alıntıyı direk kopyaliyorum. "kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız "
babam çok istedi erkek olursa adı gibi kendideYiğitMert olucak diye bu isimleri koyun dedi durdu, şimdi şok adamcağız :) sizde demek onları düşünmüştünüz. İsimleriyle sağlıklı yaşasınlar inşallahgünaydın kızlar :) bizde erkek olursa yağız , mert , yiğit isimlerini düşünüyoruz kız olursa da cemre , ipek , nil :)
evet eşimde aynı düşünüyor :)babam çok istedi erkek olursa adı gibi kendideYiğitMert olucak diye bu isimleri koyun dedi durdu, şimdi şok adamcağız :) sizde demek onları düşünmüştünüz. İsimleriyle sağlıklı yaşasınlar inşallah
20.haftada ayrıntılı ultrason da ölçülüyor.2 li testte herhangi bir risk olmazsa 3 lü 4 lü teste ihtiyaç duyulmuyor.Kizlar bu organların yapısına falan ayrıntılı ne zaman bakıliyor biliyo musunuz ? Bir şe doktorum 2 li testi yaptı ama 3 ve 4 luye gerek duymadi sizde nasıl oldu ?
Prenatal ultrasondan bahsediyorsunuz sanırım, bana önerdi doktorum eniyi 20 ve 21. haftalarda bakılıyormuş. ben dün randevu aldım 2 hafta içinde gideceğim burda 300tl ücreti, herkes öneriyor bebeğin damar yapısı kalbi vs. için çok net anlaşılıyormuş Allah korusun birsorun varsa, erken önlem alınmış olunur. Ben gideceğim yani mutlaka paylaşırım sizlerle. Birde cilt kuruluğu problemi yaşayan varmı nemlendirici tavsiyesi istiyorum...Kizlar bu organların yapısına falan ayrıntılı ne zaman bakıliyor biliyo musunuz ? Bir şe doktorum 2 li testi yaptı ama 3 ve 4 luye gerek duymadi sizde nasıl oldu ?
bende daha öğrenemeyenlerdenim tatlım. bende cumartesi gidicem 16+4 olmuş olucaz. inşallahh söyler doktorumKızlar merhaba bende 17+1 haftalık hamileyim 2 hafta önceydi sanırım dr gittik ama bebiş kendini göstermedi dr yüzde 51 kız ama herhangi bir kıyafet alma hazırlık yapma net değil dedi. Yanlız ben hep erkekmiş gibi hissediyorum bu cuma yine gitcez umarım öğreniriz cinsiyetini ama yaklaşık iki ay önce rüyamda yeşil erik yediğimi gördüm geçen haftada rüyamda bi bebek var ben kız zannediyorum altını açtığımda bi bakıyorum bebiş erkek bu sabahta eşim anlattı rüyasında yeşil üzüm görmüş onları yiyormuşbu rüyalardan bir fikir çıkartabilir miyiz çok merak ediyorum ya çokkk :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?