- 1 Aralık 2015
- 98
- 46
- 3
Bu teori tutmadi yaa bizimki erkekmis :))Cinsiyeti belli olanlar lütfen su hesaplamayı yapıp sonucu yazar misiniz?bakalım yüzde kaç tutmuş?bu yöntemi başka bir yerde okudum, merak ettim.alıntıyı direk kopyaliyorum. "kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız "
(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )
bende bugün cinsiyeti öğrendim canımmm, kızım olacakmış :)) doktor 2'li test iyi çıktı diye 4^lü testi yaptırmaya gerek yok dedi. Ayrıntılı USG^den sonra gerek olursa yaparız dedi. bende tetenoz aşısını 8 şubatta yaptırıcam. hamilelikte şimdilik iyi gidiyor çok şükür. ama sürekli miskimlik ve yorgunluk hissi var bende deİsim bulmak ne zor işmiş yaa hic bir ismi begenmiyorum, yok o akraba çocuğunun adi, yok bu ismi son günlerde herkes koyuyor diye diye isim bulamıyorum beğenemiyorum
Kızlar bu arada kombine test (4lu test) yaptırdım çok şükür bisey yok bu ay sonunda ayrıntılı ultrasonla gidicem. Bide tetanos aşısı yaptırdım. Sizlerde ne var ne yok gelişmeler nasıl? Hamilelik nasıl gidiyor? Ben iyice uykucu oldum, sürekli uyku modundayim.
bende bugün cinsiyeti öğrendim canımmm, kızım olacakmış :)) doktor 2'li test iyi çıktı diye 4^lü testi yaptırmaya gerek yok dedi. Ayrıntılı USG^den sonra gerek olursa yaparız dedi. bende tetenoz aşısını 8 şubatta yaptırıcam. hamilelikte şimdilik iyi gidiyor çok şükür. ama sürekli miskimlik ve yorgunluk hissi var bende de
İsim bulmak ne zor işmiş yaa hic bir ismi begenmiyorum, yok o akraba çocuğunun adi, yok bu ismi son günlerde herkes koyuyor diye diye isim bulamıyorum beğenemiyorum
Kızlar bu arada kombine test (4lu test) yaptırdım çok şükür bisey yok bu ay sonunda ayrıntılı ultrasonla gidicem. Bide tetanos aşısı yaptırdım. Sizlerde ne var ne yok gelişmeler nasıl? Hamilelik nasıl gidiyor? Ben iyice uykucu oldum, sürekli uyku modundayim.
evet yaa isim bulmak gerçekten çok zormuş. hiçbir şeyi beğenemiyorum
tetanozu bu hafta ben de yaptıracağım. çok acıdı mı? 3-4 gün ağrıyor diyorlar..
bende yaptırdım ama haftasonu alacağım test sonucunu 2.5 ve altı olması gerekiyor diye okumuştum bir yerdeKizlar ben de gordumm minnagimi cok sukur iyi 2 li tarama sonucumuz ii ciktigi icin 3 ve 4 lu test yaptirma mi istemedi afp testini istedi sadece 4 icinde de bakilabilen bir degermis 20 23 hafta arasi renkli ult.var oda biraz pahali arkadaslar 4 testin icinden afp testin degerinin kac cikmasi gerekiyo degerlerin yaptiran var mi?
Yok canım okadar acımıyor ya, ilk aşıyı vurdurdugumda bi aci oldu, "bugün duş alma, ağrı çok olursa 15 dk da bir buz tut" dediler. İlk gün hiç ağrım olmadı ama ikinci gün kolum biraz şişti ve hafiften ağrı oldu. Ne olur ne olmaz sol koluna yaptır aşını.
Cnm o deger hamile olmayanlar icin gecerlibende yaptırdım ama haftasonu alacağım test sonucunu 2.5 ve altı olması gerekiyor diye okumuştum bir yerde
Kizlar ben de gordumm minnagimi cok sukur iyi 2 li tarama sonucumuz ii ciktigi icin 3 ve 4 lu test yaptirma mi istemedi afp testini istedi sadece 4 icinde de bakilabilen bir degermis 20 23 hafta arasi renkli ult.var oda biraz pahali arkadaslar 4 testin icinden afp testin degerinin kac cikmasi gerekiyo degerlerin yaptiran var mi?
yani madem biliyorsun niye soruyorsun ki bende başka siteden gördüğümü yazdımCnm o deger hamile olmayanlar icin gecerli
Yok cnm emin diilim o yuzden sordum hepimizin sonucu ii cikar ihsallahyani madem biliyorsun niye soruyorsun ki bende başka siteden gördüğümü yazdım
AFP normal değeri nedir? Kaçın üzeri yüksektir?
Anne kanında ölçülen AFP değerleri MoM olarak belirtilir. Bu değerin 2.5 MoM'un üzerinde olması yüksek kabul edilir.
Kac gunde cikti sonucunuz 350tl diyo benim gittigim hastana sonucunuz ii sanirimCanım ben 4lu test yaptırdım, afp test sonucu 43.3 ng/ml karşısında MoM 1.02 yazıyor. Ne ifade ettiğini bilmiyorum normal değer ne olmalı onu da bilmiyorum. Ama dr um herşeyin normal olduğunu tarama testlerini bitirdigimizi söyledi. 20.haftada ayrıntılı ultrason var benim de. Gittiğim hastanede 95TL ye yapıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?