2016 haziran anneleri

Bu teori tutmadi yaa bizimki erkekmis :))

İsim bulmak ne zor işmiş yaa hic bir ismi begenmiyorum, yok o akraba çocuğunun adi, yok bu ismi son günlerde herkes koyuyor diye diye isim bulamıyorum beğenemiyorum

Kızlar bu arada kombine test (4lu test) yaptırdım çok şükür bisey yok bu ay sonunda ayrıntılı ultrasonla gidicem. Bide tetanos aşısı yaptırdım. Sizlerde ne var ne yok gelişmeler nasıl? Hamilelik nasıl gidiyor? Ben iyice uykucu oldum, sürekli uyku modundayim.

bende bugün cinsiyeti öğrendim canımmm, kızım olacakmış :)) doktor 2'li test iyi çıktı diye 4^lü testi yaptırmaya gerek yok dedi. Ayrıntılı USG^den sonra gerek olursa yaparız dedi. bende tetenoz aşısını 8 şubatta yaptırıcam. hamilelikte şimdilik iyi gidiyor çok şükür. ama sürekli miskimlik ve yorgunluk hissi var bende de

Oyy bir kız annesi daha :) hayırlı olsun canım. İkili test benim de iyi çıkmıştı ama yazın düşük yaptım (kalp atışı yoktu bebegin), oyuzden aile hekimi özellikle 3lu tarama yaptirmami söylemişti dr um da 4lu tarama yaptırdı. Yoksa ben de yaptirmazdim.

Yorgunluk ve miskinligin sadece bende olmamasına sevindim açıkçası, iyice tembel uykucu oldugumu düşünmeye başlamıştım. Kendimi mi saldım yoksa hamilelikte normal mi bilememiştim. Sanırım normalmiş

evet yaa isim bulmak gerçekten çok zormuş. hiçbir şeyi beğenemiyorum
tetanozu bu hafta ben de yaptıracağım. çok acıdı mı? 3-4 gün ağrıyor diyorlar..

evet yaa isim bulmak gerçekten çok zormuş. hiçbir şeyi beğenemiyorum
tetanozu bu hafta ben de yaptıracağım. çok acıdı mı? 3-4 gün ağrıyor diyorlar..

Yok canım okadar acımıyor ya, ilk aşıyı vurdurdugumda bi aci oldu, "bugün duş alma, ağrı çok olursa 15 dk da bir buz tut" dediler. İlk gün hiç ağrım olmadı ama ikinci gün kolum biraz şişti ve hafiften ağrı oldu. Ne olur ne olmaz sol koluna yaptır aşını.

Kizlar ben de gordumm minnagimi cok sukur iyi 2 li tarama sonucumuz ii ciktigi icin 3 ve 4 lu test yaptirma mi istemedi afp testini istedi sadece 4 icinde de bakilabilen bir degermis 20 23 hafta arasi renkli ult.var oda biraz pahali arkadaslar 4 testin icinden afp testin degerinin kac cikmasi gerekiyo degerlerin yaptiran var mi?

Kızlar 2li test normal çıkarsa 3lü ve 4lüyü önermiyolar ama ben bu hafta detaylı ultrasona gircem çok merak ediyorum umarım gözükür yaa sıkıntı çıkmaz.

bende yaptırdım ama haftasonu alacağım test sonucunu 2.5 ve altı olması gerekiyor diye okumuştum bir yerde

evet iyi söyledin sol koluma yaptırayım

Canım ben 4lu test yaptırdım, afp test sonucu 43.3 ng/ml karşısında MoM 1.02 yazıyor. Ne ifade ettiğini bilmiyorum normal değer ne olmalı onu da bilmiyorum. Ama dr um herşeyin normal olduğunu tarama testlerini bitirdigimizi söyledi. 20.haftada ayrıntılı ultrason var benim de. Gittiğim hastanede 95TL ye yapıyorlarmış.

Cnm o deger hamile olmayanlar icin gecerli
yani madem biliyorsun niye soruyorsun ki bende başka siteden gördüğümü yazdım
AFP normal değeri nedir? Kaçın üzeri yüksektir?
Anne kanında ölçülen AFP değerleri MoM olarak belirtilir. Bu değerin 2.5 MoM'un üzerinde olması yüksek kabul edilir.

Yok cnm emin diilim o yuzden sordum hepimizin sonucu ii cikar ihsallah

Kac gunde cikti sonucunuz 350tl diyo benim gittigim hastana sonucunuz ii sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…