- 2 Ekim 2015
- 425
- 680
- 23
Kizlar bizimde b12 vitamin eksikligi cikmisti dahiliyede tekrar yaptirdim cok sukur ii cikti simdi sirada seker yuklemesi var bakalim 23 haftadayiz cnm 26 yapilcak kacinci hafyada yapiliyo seker yuklemesi?
Cnm idrar tahlili ve idrar kulturu yaptir enfeksiyon olabilir cnm
eğer devam ederse doktoruma söyleyeceğim ama sanırım idrarımı tutmamdan kaynaklanıyor. çünkü haftasonu evdeyken tutmadım ve sorun yaşamadım. iş yerinde toplantıdan çıkamayınca tutmak zorunda kalmıştım üst üsteidrar tahlili yaptır bence. enfeksiyon olabilir. bol bol su içmeye çalış bir de.
Ben 7. Ayda dis cektirmek zorunda kalmıştım ilk gebeligimde.once kendi doktorumu aradim.cektirebilirsin demisti.discime ignedeki ilaci sormustum.o da artik lokal anestezi ilaclari morfin degil daha hafif ilaclar zarari olmaz ,ayrica doz cok küçük oldugundan bebegi etkilemez ama disteki enfeksiyon kana karisacagindan bebege olumsuz etkisi daha çok olur demisti.cektirdim hic sıkıntı yaşamadım.aksam baslayan agri sabaha kadar uyutmamisti ve agri kesiciye ragmen gecmemisti.sabah ilk isim dis sorununu çözmek oldu.2 ay oyle gecmezdi çünkü.arkadasim da cektirmisti hamileyken.sadece kanal tedavisi,köprü gibi tedavileri dogum sonrasına erteliyorlar.dolgu ve dis cekimi yapılıyor.Kizlar cok kotuyum dis agrisindan dok gittim rovmaycine diye ilac verdi 23+3 olduk agrim kesilmiyo kacinci haftaya kadar dis tedavisi yapilabilir yardim edin neolur
Ben yasamadim ama bu kistlerin zamanla gectigini okumuştum.ilk gebeligimde her seyi arastiran bir tiptim oradan biliyorum doktorunuz sorun olarak gormediyse endiselenmeyin.beyinde vs sorun olsaydi onu da soyleyip zaten sizi univ. Hastanesine falan yonlendirirdi.21 haftalık hamileyim ayrıntılı ultrasona girdik doktor herseyin güzel gittiğini ama beyinde kisk olduğunu söyledi bunda kaygilanmamizi zamanla gececegini soyledi boyle söylesede ben korkuyorum. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı?cevap verirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler
bende de durum aynı. bebeğimin hareketleri aşağıda hissediyorum ilk baştan beri. ama doktorum endişelenmeme gerek olmadığını söylüyorKizlar bizim bugun 24 haftamiz bitti bebegin hareketlerini asagida hissediyorum siz de durum nasil en fazla gobek deligimde veya biraz daha asagida
Gunaydin kizlar biz 26 haftadayiz 7 kilo aldim siz de durumlar nasil izmirde olan var mi doguma nerde yapmaya karar verdiniz kizlar birde bebis bazen cok hareketli bazen hareketleri cok yavas
Hu kizlar kimse yok mu
selam canımm. bende 7 kilo aldım. benim kızımda bazen kıpır kıpır bazen tık yok. sanırım herkes aynı durumları yaşıyorGunaydin kizlar biz 26 haftadayiz 7 kilo aldim siz de durumlar nasil izmirde olan var mi doguma nerde yapmaya karar verdiniz kizlar birde bebis bazen cok hareketli bazen hareketleri cok yavas
Canım bende izmirdeyim egepole gidiyorum su an doğum için karar veremedim oradaki doktoruma mi yaptirsam yoksa bi profesöre gitmeye başladım onda mi yapssm bilmiyorum prof.biraz tuzlu olacak tabiki.sen nereye gidiyosunGunaydin kizlar biz 26 haftadayiz 7 kilo aldim siz de durumlar nasil izmirde olan var mi doguma nerde yapmaya karar verdiniz kizlar birde bebis bazen cok hareketli bazen hareketleri cok yavas
yawww hiç kilo almamayı nasıl başardın27. haftamdayım ben hiç kilo almadım desem58le hamile kaldım hala öyleyim bazen 60-62 arası çıkıyorum çok toksam giyiniksem felan tartıya göre değişiyor bide. bebeğime yaradı şimdiye kadar çok şükür 950 gr civarı 33 cmdi 14 gün önce. şimdiden sonra nekdar alırım Allah bilir ama iştahım gırla maşallah. ben normal doğum hiç istemiyorum tırsıyorum ama sanırım artık zorunlu olmuş hayati tehlike olmadıkça sezeryana alınmıcakmış napacaz bakalım
Canım bende izmirdeyim egepole gidiyorum su an doğum için karar veremedim oradaki doktoruma mi yaptirsam yoksa bi profesöre gitmeye başladım onda mi yapssm bilmiyorum prof.biraz tuzlu olacak tabiki.sen nereye gidiyosun
yawww hiç kilo almamayı nasıl başardın
Masallah cnm yedeklerinemi dikkat ediyosun abur cubur falan yemiyosun herhalde dimi cnm27. haftamdayım ben hiç kilo almadım desem58le hamile kaldım hala öyleyim bazen 60-62 arası çıkıyorum çok toksam giyiniksem felan tartıya göre değişiyor bide. bebeğime yaradı şimdiye kadar çok şükür 950 gr civarı 33 cmdi 14 gün önce. şimdiden sonra nekdar alırım Allah bilir ama iştahım gırla maşallah. ben normal doğum hiç istemiyorum tırsıyorum ama sanırım artık zorunlu olmuş hayati tehlike olmadıkça sezeryana alınmıcakmış napacaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?