bende öle düşündüm geç döllenme olduğu.. 3 günüm bugün.. baya gecikti..olamasam bu hafta cuma- cumartesi günü yapcam. benim sat 30 mart.
bekle canım ümidi kesme bazen geç döllenme vs oluyor hiç belli olmaz zaten adet tarihinden 1 hafta 10 gün geçsin diyolar biz heyecandan erken yapıyoruz testleri. az daha sabret
InşallahHayırlı olsun tatlimmmm çok sevindim hergün hamile haberi almak çok güzel bu ay da topigi miz ugurlu gelir inşallah
bende öle düşündüm geç döllenme olduğu.. 3 günüm bugün.. baya gecikti..olamasam bu hafta cuma- cumartesi günü yapcam.
adet gününde yaptım negatif.. bide dün yaptım. oda negatif.. bekliyorum..benim 2 ay önce 1 hafta geçti direkt doktora gittim hatta eşime bi güzel yemek ısmarlattım bebek kebap istiyor diye
sonra doktor yok bişey deyince ortalığı birbirine kattım eşimde üzüldü zavallı adam
yani vucudumuzu bazen kontrol edebiliyoruz kendi kendimize yazıp oynuyoruz sonrada en çok biz üzülüyoruz lütfen düşünmemeye çalış ben o aydan sonra hep rahatım ne zaman olursa diye öyle bekliyorum ama asla bi daha o kadar kesin aaa geçikti bak kesin var demiyorum.
test için acele etme.
Allah gönlüne göre versin
adet gününde yaptım negatif.. bide dün yaptım. oda negatif.. bekliyorum..
karnimda bebek olduğu hissedemiyorum bile.
bende sevincim yok canim işde hissedemiyorum neden mi?ben o hissetmelerin psikolojik olduğunu düşünüyorum 5-6 haftalıkken annelik hormanu devreye giriyor en başlarda zaten hamile kalmak isteyen kadın aa acaba amı diye düşünüyor.
hissetmiyorum diye endişelenme bence bi çok kişi hissetmiyor zaten hissettiğini sanıyor halbuki zaten bekliyor.
Yaaa güzel sözlerin için çok teşekkür ederiiiim!morordek yaaaa sen ne tatlı ne uğurlu bir kızsın yaaa allah gönlüne göre versin canım önce adet ol sonra hamile kal inş biran evvel :)
Yoğun başdönmelerim sonucu dayanamadım acile gittim hem saat 12 yi geçtiği için resmen Batı'mda gelmişti zaten :) Sonuç pozitif 2 gün sonrayı bekleyeceğim bakalım düzenli artar herşey güzel olur inşallah kızlar bana dua edin bende hepinize edicem. Hepimizin hep guzel haberleri paylaşılır burda umarım
Bekle bakalım canım belki de hamilesindir ama cıkmıyordur. Kırmızı kart yemeden ümit kesilmez :) Stres de yapma ama bak yoksa benim gibi kırmızının da gelmeyecegi tutar :)morordek benim adet günüm 3 gün gecikt idrar testi yaptım NEGATİF 29 mayıs degil.. uzadi ya ne zaman olucam bilmiyorum. bekliyorum halaaa
Aaa olsun hala Mayıs içinde BAT, güncelleyeyim hemen. Umutsuzluk yok, umarım bu ay olacakGece geldi canım, bekliyordum zaten.
Yeni bat 29 mayıs...
Bence 7 Mayıs için erken ya, testte cıkmayabilir. BAT gunu yap bence.benim bat 7 mayıs dayanamadım belki çıkar diye test yaptım ama negatif
Yaaa güzel sözlerin için çok teşekkür ederiiiim!
Umarım degerlerin düzenli artar canım, dualarımız seninle
Bekle bakalım canım belki de hamilesindir ama cıkmıyordur. Kırmızı kart yemeden ümit kesilmez :) Stres de yapma ama bak yoksa benim gibi kırmızının da gelmeyecegi tutar :)
Aaa olsun hala Mayıs içinde BAT, güncelleyeyim hemen. Umutsuzluk yok, umarım bu ay olacak
Bence 7 Mayıs için erken ya, testte cıkmayabilir. BAT gunu yap bence.
çok moralim bozuldu 2 gün daha bekliyip tekrar yapıcam inşallah hamileyimdir artıkBence 7 Mayıs için erken ya, testte cıkmayabilir. BAT gunu yap bence.
Kızlar ovulasyon testi kullananlar memnun mu? Bu aydan umut kalmadı pek araştırıyorum da kullansam daha mı stres yaparım acaba?
Demin predictor early yaptım batıma 3 gün var ve negatif çıktı. Valla sinir oluyorum. Bida test falan yapmıycam ve bu hamilelik kafasından da çıkıcam! Heves meves kalmadı valla bıktım.
Madem hamile değilim yumurtlama günümden beri bu karnımdaki ağrı ne??? Bebek değilse çok ciddi bir sağlık pzroblemiyle başbaşayım demektir.
Ya hanımlar konu sahibi olarak mesajda istedigim düzenlemeyi yapabiliyorum ama konu başlığını değiştiremiyor muyum? Benim BAT haziran'a kalacak cok buyuk ihtimal, hazır burada liste tutuyorken hazirandan devam edeyim, başlığı degistiririm diye düsünmüstüm ama olmuyor sanırım.
Bu konuda fikri olan var mı?yesa sen biliyor musun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?