2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

bekle canım ümidi kesme bazen geç döllenme vs oluyor hiç belli olmaz zaten adet tarihinden 1 hafta 10 gün geçsin diyolar biz heyecandan erken yapıyoruz testleri. az daha sabret
bende öle düşündüm geç döllenme olduğu.. 3 günüm bugün.. baya gecikti..olamasam bu hafta cuma- cumartesi günü yapcam. benim sat 30 mart.

bende öle düşündüm geç döllenme olduğu.. 3 günüm bugün.. baya gecikti..olamasam bu hafta cuma- cumartesi günü yapcam.

benim 2 ay önce 1 hafta geçti direkt doktora gittim hatta eşime bi güzel yemek ısmarlattım bebek kebap istiyor diye
sonra doktor yok bişey deyince ortalığı birbirine kattım eşimde üzüldü zavallı adam

yani vucudumuzu bazen kontrol edebiliyoruz kendi kendimize yazıp oynuyoruz sonrada en çok biz üzülüyoruz lütfen düşünmemeye çalış ben o aydan sonra hep rahatım ne zaman olursa diye öyle bekliyorum ama asla bi daha o kadar kesin aaa geçikti bak kesin var demiyorum.

test için acele etme.
Allah gönlüne göre versin

adet gününde yaptım negatif.. bide dün yaptım. oda negatif.. bekliyorum..
karnimda bebek olduğu hissedemiyorum bile.

adet gününde yaptım negatif.. bide dün yaptım. oda negatif.. bekliyorum..
karnimda bebek olduğu hissedemiyorum bile.

ben o hissetmelerin psikolojik olduğunu düşünüyorum 5-6 haftalıkken annelik hormanu devreye giriyor en başlarda zaten hamile kalmak isteyen kadın aa acaba amı diye düşünüyor.
hissetmiyorum diye endişelenme bence bi çok kişi hissetmiyor zaten hissettiğini sanıyor halbuki zaten bekliyor.

Mayista insallah Anne olacak Günaydin;(
Kizlar var mi bir müjde:)

bende sevincim yok canim işde hissedemiyorum neden mi?
çünkü 8 ay önce 31 haftalık oğlumu karnimda kaybettim.. oğluma kardeş yapıcam fakat o duyguyu hissetsem bağlanamiyorum..
belli bile degil.. 1 hafta geçsin bakalım belli olur inş.

Yaaa güzel sözlerin için çok teşekkür ederiiiim!
Umarım degerlerin düzenli artar canım, dualarımız seninle

morordek benim adet günüm 3 gün gecikt idrar testi yaptım NEGATİF 29 mayıs degil.. uzadi ya ne zaman olucam bilmiyorum. bekliyorum halaaa
Bekle bakalım canım belki de hamilesindir ama cıkmıyordur. Kırmızı kart yemeden ümit kesilmez :) Stres de yapma ama bak yoksa benim gibi kırmızının da gelmeyecegi tutar :)
Gece geldi canım, bekliyordum zaten.
Yeni bat 29 mayıs...
Aaa olsun hala Mayıs içinde BAT, güncelleyeyim hemen. Umutsuzluk yok, umarım bu ay olacak
benim bat 7 mayıs dayanamadım belki çıkar diye test yaptım ama negatif
Bence 7 Mayıs için erken ya, testte cıkmayabilir. BAT gunu yap bence.

Bu ay için de umudum yok. Klomen falan kullanmicam bu ay.
Sonra da ramazan zaten.
Bakalım ya...

Off ne güzel haberler almışız böyleee bütün haftasonu tebrik ederim kızlar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Darısı bizlerin başına inşallah Çalışmalar devam bizde ama karın ağrım hiç geçmiyo çok çalışmaktan mı acaba

Kızlar ovulasyon testi kullananlar memnun mu? Bu aydan umut kalmadı pek araştırıyorum da kullansam daha mı stres yaparım acaba?

ben memnunum canım kullanıyorum.. yumurtlama günümü öğreniyorum en azından.. ama kullanınca da kesin hamile kalınacak diye bir şey yok tabii... yine de yumurtlamaya denk geldiği için şansın artıyor hepsi bu :) ben kullandığım halde stres yapmıyorum.. çünkü test yapsan da yapmasan da stresli olmamak gerek

Demin predictor early yaptım batıma 3 gün var ve negatif çıktı. Valla sinir oluyorum. Bida test falan yapmıycam ve bu hamilelik kafasından da çıkıcam! Heves meves kalmadı valla bıktım.
Madem hamile değilim yumurtlama günümden beri bu karnımdaki ağrı ne??? Bebek değilse çok ciddi bir sağlık pzroblemiyle başbaşayım demektir.

Kizlar konuyla alakali degil ama bisey sormak istiyorm benim adetime 5 gun var dun gece ruyamda korkunc bi yaratik gordm 3 harfli olabilir beni cok korkuttu. Ailemizde subyan vardi annemde bana muska yazdirmisdi tak dedi ama takmadm bu subyan hamileleri ruyada korkutup dusuk yaptiriyormus dun gee ruyadan uyaninca cok korktm ve ilk aklima hamilemiyim sorusu geldi boyle seyler duyan varmi hic bugunde kasiklarm agriyo

Canım yapma böyle ben geçen ay aynı böyleydim kendi kendimi geciktirdim resmen dünyanın testini aldım kendi kendime yordum falan hatta hastaneye bile gitmeye kalktım sonra geldi kırmızılar rahatla biraz kafandan atmaya çalış inşallah vardır sana gözükmüyodur ama yoksada stresten gecikmesin bide Sana diyorum ama çok zor işte ya biliyorum

Ya hanımlar konu sahibi olarak mesajda istedigim düzenlemeyi yapabiliyorum ama konu başlığını değiştiremiyor muyum? Benim BAT haziran'a kalacak cok buyuk ihtimal, hazır burada liste tutuyorken hazirandan devam edeyim, başlığı degistiririm diye düsünmüstüm ama olmuyor sanırım.

Bu konuda fikri olan var mı? yesa sen biliyor musun canım?

canım konu başlığı için mune ye mesaj atıyorsun o değiştiriyor hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…