K>Kesin bebiş var sende canım çünkü akıntı çok büyük bi belirti. Bende akıntı yok kupkuruyum
X xDerinMavix canım nedir durum? :))
Umarım gelmez kırmızıların canım.Henüz olmadım canım.
İç çamaşıra geçmeyen ama peçeteyle silince gelen katı kahverengi akıntım var. Klomenden sanırım. Sabaha sökülür.
Canım o zaman yeni BAT'ın hangi tarih oluyor? Ona göre ekleyeyim listeye.morordek beni de ekler misin ben de mayısta anne olmak istiyorum. bat ım 3 gün geçti. kan da gebelik çıkmadı. kırmızıyı bekliyorum
canım gözün aydın ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsinKizlaaaaaaaar,yazin bakayim bana ordan bi + bata 4gun var ama dayanamadim erken gebelik testi yaptim 1-2haftalik hamile gorunuyorum,kan testi yaptirmadan sevinemiyorum bile suan esimle eblek eblek oturuyoruz soktayiz,kizlar insallah bu sonuc gercektir ve insallah,hepiniz istisnasiz hepiniz guzel haberler alirsiniz
Tatlim ben kullandım pozitif gördüm hergün çalışma olmasına rağmen olmadı tek ogrendigin net yumurtlama günün eğer adetin düzenli ise ben kullan derim ama stres yapıyorsun çünkü onu kullanınca kesin olacak gözüyle bakıyorsun tabi benim fikrim aklında kalmasın diyorsan kullanKızlar ovulasyon testi kullananlar memnun mu? Bu aydan umut kalmadı pek araştırıyorum da kullansam daha mı stres yaparım acaba?
Hayırlı olsun tatlimmmm çok sevindim hergün hamile haberi almak çok güzel bu ay da topigi miz ugurlu gelir inşallahmorordek yaaaa sen ne tatlı ne uğurlu bir kızsın yaaa allah gönlüne göre versin canım önce adet ol sonra hamile kal inş biran evvel :)
Yoğun başdönmelerim sonucu dayanamadım acile gittim hem saat 12 yi geçtiği için resmen Batı'mda gelmişti zaten :) Sonuç pozitif 2 gün sonrayı bekleyeceğim bakalım düzenli artar herşey güzel olur inşallah kızlar bana dua edin bende hepinize edicem. Hepimizin hep guzel haberleri paylaşılır burda umarım
Hadi insallah guzel haberlerle gelirsinReglime 4gün var bugün yine test yaptım negatif çıktı. Predictor early aldım yarın sabah yapıcam. Zaman geçmiyor. Bat zamanı bi geçsin de kesin sonuçlar alalım artık. Sancım hala devam ediyor. Regl mi olcam acaba off yaaaa bıktım umutlanmaktan((
Ediyorum canim,hadi en kisa zamanda sizlerin de guzel haberlerini bekliyorumgünaydın kızlar 2 mayıs itibari ile 2 hamiş var maşaalah allh kucağnza sağlıkla almyı nasp etsn darısı bzlere lütfen dualarınızı eksık etmeyin
Cok tesekkur ederim canim,darisi tum isteyenlere insallah,şöyle costuralim topigicanım gözün aydın ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin
Gece geldi canım, bekliyordum zaten.Umarım gelmez kırmızıların canım.
morordek benim adet günüm 3 gün gecikt idrar testi yaptım NEGATİF 29 mayıs degil.. uzadi ya ne zaman olucam bilmiyorum. bekliyorum halaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?