2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kesin bebiş var sende canım çünkü akıntı çok büyük bi belirti. Bende akıntı yok kupkuruyum
K>
Ya benden yıne akıntı geldı yumurta akı Kıvsmında hemde çok ağrım oldu kasıgım dan öle geldı ıkı kez yumurtlama olur mı kızlar şuanda da sızlıyor resmen ve dün geceyi degerlendıremedık kafam karıştı şimdi benim ya

Ya benden yıne akıntı geldı yumurta akı Kıvamında hemde çok ağrım oldu kasıgım dan öle geldı ıkı kez yumurtlama olur mı kızlar şuanda da sızlıyor resmen ve dün geceyi degerlendıremedık kafam karıştı şimdi benim ya ılk akıntım 14. Geldı dongumun bu akıntında 19.geldı ıkısıde aynı ağrı aynı yumurta akı kıvamında geldı

Henüz olmadım canım.
İç çamaşıra geçmeyen ama peçeteyle silince gelen katı kahverengi akıntım var. Klomenden sanırım. Sabaha sökülür.
Umarım gelmez kırmızıların canım.
morordek beni de ekler misin ben de mayısta anne olmak istiyorum. bat ım 3 gün geçti. kan da gebelik çıkmadı. kırmızıyı bekliyorum
Canım o zaman yeni BAT'ın hangi tarih oluyor? Ona göre ekleyeyim listeye.

canım gözün aydın ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin

Kızlar ovulasyon testi kullananlar memnun mu? Bu aydan umut kalmadı pek araştırıyorum da kullansam daha mı stres yaparım acaba?

Kızlar ovulasyon testi kullananlar memnun mu? Bu aydan umut kalmadı pek araştırıyorum da kullansam daha mı stres yaparım acaba?
Tatlim ben kullandım pozitif gördüm hergün çalışma olmasına rağmen olmadı tek ogrendigin net yumurtlama günün eğer adetin düzenli ise ben kullan derim ama stres yapıyorsun çünkü onu kullanınca kesin olacak gözüyle bakıyorsun tabi benim fikrim aklında kalmasın diyorsan kullan

Reglime 4gün var bugün yine test yaptım negatif çıktı. Predictor early aldım yarın sabah yapıcam. Zaman geçmiyor. Bat zamanı bi geçsin de kesin sonuçlar alalım artık. Sancım hala devam ediyor. Regl mi olcam acaba off yaaaa bıktım umutlanmaktan ((

Böyle yazdım ama dayanamadım listeye ekledim sizi kızlar hamile diye Oksimoron C capque

Totem yapmıs olalım hem :)))
morordek yaaaa sen ne tatlı ne uğurlu bir kızsın yaaa allah gönlüne göre versin canım önce adet ol sonra hamile kal inş biran evvel :)
Yoğun başdönmelerim sonucu dayanamadım acile gittim hem saat 12 yi geçtiği için resmen Batı'mda gelmişti zaten :) Sonuç pozitif 2 gün sonrayı bekleyeceğim bakalım düzenli artar herşey güzel olur inşallah kızlar bana dua edin bende hepinize edicem. Hepimizin hep guzel haberleri paylaşılır burda umarım

Hayırlı olsun tatlimmmm çok sevindim hergün hamile haberi almak çok güzel bu ay da topigi miz ugurlu gelir inşallah

Hadi insallah guzel haberlerle gelirsin

morordek benim adet günüm 3 gün gecikt idrar testi yaptım NEGATİF 29 mayıs degil.. uzadi ya ne zaman olucam bilmiyorum. bekliyorum halaaa

morordek benim adet günüm 3 gün gecikt idrar testi yaptım NEGATİF 29 mayıs degil.. uzadi ya ne zaman olucam bilmiyorum. bekliyorum halaaa

bekle canım ümidi kesme bazen geç döllenme vs oluyor hiç belli olmaz zaten adet tarihinden 1 hafta 10 gün geçsin diyolar biz heyecandan erken yapıyoruz testleri. az daha sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…