Sa
sağol cnm Allah sana da hayırlı doğumlar versin. Nasıl oğrendin hamile olduğunu adetin gecikmiş miydi?
Kızlar merhaba
Ben bu topiklerde cok zaman geçirdigim için şimdi gelip merak ettiğiniz birsey varsa cevaplamak isterim.
Allah hepinize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
Anka aaaaaaaaa
Sen misin
Çok tatlisin
Gel opuceeeem
Canım korkacak bir şey yok. Kısa süreli bir acı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. İnşallah açık çıkacak, kötü şeyler düşünme. Hayırlısıyla atlatırsın inşallahKızlar yarın hsG cektirecegim dua edin bana cok korkuyorum şimdiden laparoskopi tüp bebek fiyatlarını araştırmaya başladım doktor kapalı diyecek diye odum kopuyor nolur bana dua edin mayısta güzel haberler verebilirim birbirimize
Tamam canim habersiz birakma bizi. Umarim çift çizgiyi gorup 3. hamilemiz olursunCanım belki geçikme olmuşturdur diye bekliyorum daha test yapmadım ama aldım bugün eczaneden.. Yarın ilk idrarla yapıcam inşallah pozitif çıkarda buraya yazmak nasip olur
Canım seninle aynı gidiyoruz. Benim de bugün ya da yarın yumurtlama günüm ama çok kuruyum. Senin akıntın var mı?
Canım seninle aynı gidiyoruz. Benim de bugün ya da yarın yumurtlama günüm ama çok kuruyum. Senin akıntın var mı?
Testlerim bitti canım. Önümüzdeki ay aşılama yapılacak diye üstüne düşmüyorum ama o sıkıntıları çekmeden bu ay hamile kalsam ne güzel olur. Benim takvim de 16.gün olan çarşambayı gösteriyor ama 15. gün oluyor benim genelde. Henüz hiçbir belirti yok hatta fazla kuruyum. Allah büyük. En hayırlı zamanda verir inşallahBenim akıntım çok canım
Çok Afedersin yumurta aki kıvamında 3 kere oldu Akıntı
Uygulamalarin 3 ünde ayin 7sini gösteriyor
Bugün ayin 3u
O yüzden pek inanmıyorum uygulamalara
Test varsa test yap bence
Testlerim bitti canım. Önümüzdeki ay aşılama yapılacak diye üstüne düşmüyorum ama o sıkıntıları çekmeden bu ay hamile kalsam ne güzel olur. Benim takvim de 16.gün olan çarşambayı gösteriyor ama 15. gün oluyor benim genelde. Henüz hiçbir belirti yok hatta fazla kuruyum. Allah büyük. En hayırlı zamanda verir inşallah
İnşallah canım ama psikolojik olarak çok yıprandım. Her şeyi bir umut olarak görüyor insan. Martta on tane yumurtam gelişti. Doktor:Bu ay çok umutluyum, hayırlı bir evlat olur inşallah dedi. Boşuna umutlandırdı beni. Nisanda da rahim ağzı genişletme operasyonuyla birlikte rahim filmi çekildi. Rahim filminde de içeriye sıvı basıyorlar ya. Doktor dedi ki: Bu sıvı basılınca doğuştan gelen yapışıklıklar açılıyor, genelde sonraki ay hamile kalınıyor, sen de kalırsın muhtemelen dedi. Yine çok umutlandımAmin canim hayırlısıyla güzel haberler veririz birbirimize :)
İnşallah canım ama psikolojik olarak çok yıprandım. Her şeyi bir umut olarak görüyor insan. Martta on tane yumurtam gelişti. Doktor:Bu ay çok umutluyum, hayırlı bir evlat olur inşallah dedi. Boşuna umutlandırdı beni. Nisanda da rahim ağzı genişletme operasyonuyla birlikte rahim filmi çekildi. Rahim filminde de içeriye sıvı basıyorlar ya. Doktor dedi ki: Bu sıvı basılınca doğuştan gelen yapışıklıklar açılıyor, genelde sonraki ay hamile kalınıyor, sen de kalırsın muhtemelen dedi. Yine çok umutlandım
Canım bu testlere ve ameliyatlara harcadığım parayla bir araba alınırdı zaten. Yapmayacağım bu ay. Aşılamaya hazırlıyorum kendimi. Sağlıklı beslenmeye falan çalışıyorum. Test yapsam da eskisi kadar etkilemiyor artık. Hastanelere düşmekten, doktorların eline kalmaktan korkuyordum. Sonunda o da oldu. Korkacak bir şey kalmadı.Ya bu doktorlar da bi garip yaaa
Canım sen bat geçmeden idrar ve kan testi yapmadan umutlanmamaya çalış biliyorum zor ama diğer türlüsü daha kötü...
Canım bu testlere ve ameliyatlara harcadığım parayla bir araba alınırdı zaten. Yapmayacağım bu ay. Aşılamaya hazırlıyorum kendimi. Sağlıklı beslenmeye falan çalışıyorum. Test yapsam da eskisi kadar etkilemiyor artık. Hastanelere düşmekten, doktorların eline kalmaktan korkuyordum. Sonunda o da oldu. Korkacak bir şey kalmadı.
İnşallah canım inşallahCanım korkacak bir şey yok. Kısa süreli bir acı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. İnşallah açık çıkacak, kötü şeyler düşünme. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah
Bana rahim ağzı genişletme operasyonu yaptılar hem de rahim filmi çektiler. Uyandığımda regl olmuş gibi ağrım vardı. Hemen ağrı kesici veriyorlar zaten. Çok şükür hiçbir sorun çıkmadı. Ama operasyon geçirmeme rağmen hastaneden çıkınca bir daha ağrı kesici içmedim. Senin de hiçbir şey çıkmayacak inşallah çok hafif şekilde atlatacaksınİnşallah canım inşallah
Tamam canim habersiz birakma bizi. Umarim çift çizgiyi gorup 3. hamilemiz olursun
Canim hayirlisi olsun.bekle olur inşallahHerhalde daha batlar gelmeden Mayıs gelmeden olumsuz bir sey yaşayan ilk kişiyim. Umarım Tek olurum. Bebislerinize sizler kavusursunuzmorordek beni sil istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?