2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Sa
sağol cnm Allah sana da hayırlı doğumlar versin. Nasıl oğrendin hamile olduğunu adetin gecikmiş miydi?

Canım ben yumurta takibi yaptırıyordum. Ama bu ay olmazsa bırakıcam oluruna demiştim. Ve olmayacagından emindim.
Adetten önce yapılınca çıkmadı.
Adetimin günü ilk idrarla yapmamama ragmen anında çift çizgi oluştu.
Ama kızlar naçizhane bir tavsiyem var.
Hamile kalındıktan sonraki süreç cok zor. Ve kötü şeyler yaşanabiliyor.
Herzaman öncelikle hayırlısı istenmeli ve çok istenen şeyler gecikiyor gibime gelir hep.
Cok istedim 2015 haziranda düşük yaşadım.

İnşallah sabırla geçireceginiz bir süreç olur.

Kızlar merhaba
Ben bu topiklerde cok zaman geçirdigim için şimdi gelip merak ettiğiniz birsey varsa cevaplamak isterim.

Allah hepinize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

Anka aaaaaaaaa

Sen misin

Çok tatlisin

Gel opuceeeem

Canım korkacak bir şey yok. Kısa süreli bir acı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. İnşallah açık çıkacak, kötü şeyler düşünme. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah

Canım seninle aynı gidiyoruz. Benim de bugün ya da yarın yumurtlama günüm ama çok kuruyum. Senin akıntın var mı?

Benim akıntım çok canım

Çok Afedersin yumurta aki kıvamında 3 kere oldu Akıntı

Uygulamalarin 3 ünde ayin 7sini gösteriyor

Bugün ayin 3u

O yüzden pek inanmıyorum uygulamalara

Test varsa test yap bence

Uygulamalar

Lady timer

Ve

Takvimim

Netten de otomatik yumurtlama hesaplamaya baktım o da ayin 7si dedi :)

Benim akıntım çok canım

Çok Afedersin yumurta aki kıvamında 3 kere oldu Akıntı

Uygulamalarin 3 ünde ayin 7sini gösteriyor

Bugün ayin 3u

O yüzden pek inanmıyorum uygulamalara

Test varsa test yap bence
Testlerim bitti canım. Önümüzdeki ay aşılama yapılacak diye üstüne düşmüyorum ama o sıkıntıları çekmeden bu ay hamile kalsam ne güzel olur. Benim takvim de 16.gün olan çarşambayı gösteriyor ama 15. gün oluyor benim genelde. Henüz hiçbir belirti yok hatta fazla kuruyum. Allah büyük. En hayırlı zamanda verir inşallah

Amin canim hayırlısıyla güzel haberler veririz birbirimize :)

Amin canim hayırlısıyla güzel haberler veririz birbirimize :)
İnşallah canım ama psikolojik olarak çok yıprandım. Her şeyi bir umut olarak görüyor insan. Martta on tane yumurtam gelişti. Doktor:Bu ay çok umutluyum, hayırlı bir evlat olur inşallah dedi. Boşuna umutlandırdı beni. Nisanda da rahim ağzı genişletme operasyonuyla birlikte rahim filmi çekildi. Rahim filminde de içeriye sıvı basıyorlar ya. Doktor dedi ki: Bu sıvı basılınca doğuştan gelen yapışıklıklar açılıyor, genelde sonraki ay hamile kalınıyor, sen de kalırsın muhtemelen dedi. Yine çok umutlandım

Ya bu doktorlar da bi garip yaaa

Canım sen bat geçmeden idrar ve kan testi yapmadan umutlanmamaya çalış biliyorum zor ama diğer türlüsü daha kötü...

Ya bu doktorlar da bi garip yaaa

Canım sen bat geçmeden idrar ve kan testi yapmadan umutlanmamaya çalış biliyorum zor ama diğer türlüsü daha kötü...
Canım bu testlere ve ameliyatlara harcadığım parayla bir araba alınırdı zaten. Yapmayacağım bu ay. Aşılamaya hazırlıyorum kendimi. Sağlıklı beslenmeye falan çalışıyorum. Test yapsam da eskisi kadar etkilemiyor artık. Hastanelere düşmekten, doktorların eline kalmaktan korkuyordum. Sonunda o da oldu. Korkacak bir şey kalmadı.

Canım benim çok haklısın yaşadıkların çok zor ama Allah buyuk senin de kucağın dolacak Dualarım seninle...

İnşallah canım inşallah
Bana rahim ağzı genişletme operasyonu yaptılar hem de rahim filmi çektiler. Uyandığımda regl olmuş gibi ağrım vardı. Hemen ağrı kesici veriyorlar zaten. Çok şükür hiçbir sorun çıkmadı. Ama operasyon geçirmeme rağmen hastaneden çıkınca bir daha ağrı kesici içmedim. Senin de hiçbir şey çıkmayacak inşallah çok hafif şekilde atlatacaksın

Tamam canim habersiz birakma bizi. Umarim çift çizgiyi gorup 3. hamilemiz olursun

Ayy canım inşallah... Biran önce sabah olsada sonucu ögrenip şu kararsızlıktan kurtulsam
inşallah bu topikteki herkes hamiş kalır bu ay, bu ay olmazsada haziranda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…