2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Hmmm bende hiç bişey yok bu ayda olmadı heralde allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

kızlar sanırım piki yakaladım.. ama sıvıya dikkat etmedim sonuç böyle.. cuma akıntı bitmişti ama testte negatifti.. bugün yaptım böyle hafif akıntı var ama yumurta akı kıvamında uzayan değil.. yumurta yakında çatlar sanırım..adete 12 gün kaldı.. dün bugün baş ve bel ağrısı yaşıyorum.. ama bel ağrım yorgunluktan sanırım çünkü çok iş yaptım bugün...

Eklentiler

• 20160501_154306.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba kızlar. Yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak bir şeyim yok. 13.gündeyim. Bu ay hiç takvim tutmadım, sperm kalitesiymiş, iki günde bir olsun falan hiç düşünmedim, sonrasında ayaklarımı kaldırmadım. Sadece eşimi sevdiğim için birlikte oldum. Günde üç kez birlikte olduğumuz oldu. İki buçuk yıldır bıktım hesap yapmaktan. Artık aşılama yapılacak nasılsa bu ay uğraşmayayım dedim. İyi ki öyle yapmışım, kafamdan attım bebek işini. Önümüzdeki ay aşılamayla olacak inşallah. O zamana kadar kendime izin verdim. Allah hepimiz için hayırlısını versin :)

Kızlar adetime 1 gün kaldı tuvalete gittiğimde peçete ile silince Kocaman bi sarı akıntı geldi akıntının içinde bir çizgi kadar pembe kan vardı .. Adetmi olucam acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…