Canım belli olmaz, belki geç döllenme olur. BAT'a kadar bekle bakalım...Kızlarr bata 3 kaldı bugün ben dayanamadım test yaptım tek çizgi( olsa çıkardı ilk hamileliğimde çıkmıştı 2 gün kala offf
Heyyy tam ustune bastin da ikinci kimYaaaaaaaaaaaaaaa
1 Mayıs ikinci hamile haberi mi geldi yoksa :)
Totemini yerim seninnn,kan sonucum cikti 39,9 ,dr iki gun sonra tekrarlicaz artis varsa gebesin dedi,son iki gun yaniBöyle yazdım ama dayanamadım listeye ekledim sizi kızlar hamile diye@serdemlin C capque
Totem yapmıs olalım hem :)))
Yaaaaa hadi insallahTotemini yerim seninnn,kan sonucum cikti 39,9 ,dr iki gun sonra tekrarlicaz artis varsa gebesin dedi,son iki gun yani
yani yüzde 90 bu ay olmadı benim canımCanım belli olmaz, belki geç döllenme olur. BAT'a kadar bekle bakalım...
hiç belirti yok mu canımyani yüzde 90 bu ay olmadı benim canımbatımı bekliyorum şimdi..
canım bugün evde test yaptım negatifhiç belirti yok mu canım
Bak bakalım ne yapmısım :))))
Gebelikle ilgili bi belirti faln var mı canımTotemini yerim seninnn,kan sonucum cikti 39,9 ,dr iki gun sonra tekrarlicaz artis varsa gebesin dedi,son iki gun yani
Gebelikle ilgili bi belirti faln var mı canım[/QUOTQUOTe
Evet sag kasik bacak icinde kramplar hafif hafif ara ara bulanti ve bel agrisi
Haber ver mutlaka hic belli olmazHmmm bende hiç bişey yok bu ayda olmadı heralde allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Veririm canımHaber ver mutlaka hic belli olmaz
Bugünü ve yarını değerlendirin bence
Totemini yerim seninnn,kan sonucum cikti 39,9 ,dr iki gun sonra tekrarlicaz artis varsa gebesin dedi,son iki gun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?