Tamam benim hazirana kaldıgım kesinlesirse oyle yaparım madem, tesekkur ederim canım :)canım konu başlığı için mune ye mesaj atıyorsun o değiştiriyor hemen :)
Canım yapma böyle ben geçen ay aynı böyleydim kendi kendimi geciktirdim resmen dünyanın testini aldım kendi kendime yordum falan hatta hastaneye bile gitmeye kalktım sonra geldi kırmızılarrahatla biraz kafandan atmaya çalış inşallah vardır sana gözükmüyodur ama yoksada stresten gecikmesin bide Sana diyorum ama çok zor işte ya biliyorum
hiç stres yapma rabbine bol bol dua et.. olur.. stresten olmayabiliyo rahat birakman lazim. inş olurSelam canım çok haklısın evet biliyorum çok taktım malesefbu hamilelik belirtilerini inan ben yaratmadım. Hamileliği hiç düşünmezken yumurtalıklarım sürekli ağrımaya başladı. Sonrasında aklımda kendimle alakalı bişey yokken öylesine Hamilelik belirtileri diye araştırınca bende de bunlar var acaba hamile miyim dedim.. Yani resmen hormonlarımın oyununa geldim. Bir de hemen olsun istiyoruz artık. Yaş da çok genç değil (31 bitti). Daha ilk çocuk olacak. Ailemde erkenden menapoza girme yaygın (38-40). Tüm bunlar beni paniklettiriyor elimde değil. Ama cidden çok sıkıldım artık. Nerdeyse yeter bebek mebek istemiyorum derecesine geldim (
Allah yardımcımız olsun.
Geçmiş olsunbende sevincim yok canim işde hissedemiyorum neden mi?
çünkü 8 ay önce 31 haftalık oğlumu karnimda kaybettim.. oğluma kardeş yapıcam fakat o duyguyu hissetsem bağlanamiyorum..
belli bile degil.. 1 hafta geçsin bakalım belli olur inş.
canım bazen rutin ağrılarımızı bile ona yoruyoruz. Ayaklarını üşütmüş olabilirsin o bile nasıl ağrılar yapıyor. Bir de o testler herkeste aynı değil. Teselli verene bak ben de yastayım çunkı iki gün kala yaptığım test negatif bence bebiş yok olsa sinyal çakardı heralde silik de olsaDemin predictor early yaptım batıma 3 gün var ve negatif çıktı. Valla sinir oluyorum. Bida test falan yapmıycam ve bu hamilelik kafasından da çıkıcam! Heves meves kalmadı valla bıktım.
Madem hamile değilim yumurtlama günümden beri bu karnımdaki ağrı ne??? Bebek değilse çok ciddi bir sağlık pzroblemiyle başbaşayım demektir.
Kirmizilar gelmeden kaydirmammorordek beni de yavaş yavaş hazirana kaydır istersen çünkü iki gün var bata bugünkü testim yine negatif.. Olsa çok büyük ihtimalle çıkıyor biliyorum
ayyy bilmiyorum poffffKirmizilar gelmeden kaydirmam
Teşekkürler darısı tez Zaman'da başınıza :)Hamile arkadaşlar tebrikler
Hayirlisi olsun canim antibiyotik kullanmak sıkıntı tabi haklisin.Beni kaydırabilirsin çalışmalar iptal antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bu ay riske atamam
@xiexie 1 Mayıs
Bahtubahtu 2 Mayıs
Hanımlar gelişme var mıııı? Bilgilendirin bizi :)
sağol cnm Allah sana da hayırlı doğumlar versin. Nasıl oğrendin hamile olduğunu adetin gecikmiş miydi?Kızlar merhaba
Ben bu topiklerde cok zaman geçirdigim için şimdi gelip merak ettiğiniz birsey varsa cevaplamak isterim.
Allah hepinize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
sağol cnm Allah sana da hayırlı doğumlar versin. Nasıl oğrendin hamile olduğunu adetin gecikmiş miydi?Kızlar merhaba
Ben bu topiklerde cok zaman geçirdigim için şimdi gelip merak ettiğiniz birsey varsa cevaplamak isterim.
Allah hepinize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?