2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar idrar yolundan suphelenmistim idrar kulturu verdim temiz cikti insallah hamileyimdir cunku karnimin sol tarafi agriyor ve basim donuyor bat 8 mayis

Selam canım çok haklısın evet biliyorum çok taktım malesef bu hamilelik belirtilerini inan ben yaratmadım. Hamileliği hiç düşünmezken yumurtalıklarım sürekli ağrımaya başladı. Sonrasında aklımda kendimle alakalı bişey yokken öylesine Hamilelik belirtileri diye araştırınca bende de bunlar var acaba hamile miyim dedim.. Yani resmen hormonlarımın oyununa geldim. Bir de hemen olsun istiyoruz artık. Yaş da çok genç değil (31 bitti). Daha ilk çocuk olacak. Ailemde erkenden menapoza girme yaygın (38-40). Tüm bunlar beni paniklettiriyor elimde değil. Ama cidden çok sıkıldım artık. Nerdeyse yeter bebek mebek istemiyorum derecesine geldim (
Allah yardımcımız olsun.

hiç stres yapma rabbine bol bol dua et.. olur.. stresten olmayabiliyo rahat birakman lazim. inş olur

Kızlar merhaba hamile olan arkadaşlarımızı tebrik ederim darısı tüm hamile kalmak isteyenlerin başına Rabbim hayırlısını versin. Ben bişey sormak istiyorum adetim dün bitti bugün sarı akıntım var neden böle oldum bilmiyorum

morordek beni de yavaş yavaş hazirana kaydır istersen çünkü iki gün var bata bugünkü testim yine negatif.. Olsa çok büyük ihtimalle çıkıyor biliyorum

canım bazen rutin ağrılarımızı bile ona yoruyoruz. Ayaklarını üşütmüş olabilirsin o bile nasıl ağrılar yapıyor. Bir de o testler herkeste aynı değil. Teselli verene bak ben de yastayım çunkı iki gün kala yaptığım test negatif bence bebiş yok olsa sinyal çakardı heralde silik de olsa

@xiexie 1 Mayıs
Bahtubahtu 2 Mayıs

Hanımlar gelişme var mıııı? Bilgilendirin bizi :)

Canım belki geçikme olmuşturdur diye bekliyorum daha test yapmadım ama aldım bugün eczaneden.. Yarın ilk idrarla yapıcam inşallah pozitif çıkarda buraya yazmak nasip olur

Kızlar merhaba
Ben bu topiklerde cok zaman geçirdigim için şimdi gelip merak ettiğiniz birsey varsa cevaplamak isterim.

Allah hepinize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

Sa
Kızlar merhaba
Ben bu topiklerde cok zaman geçirdigim için şimdi gelip merak ettiğiniz birsey varsa cevaplamak isterim.

sağol cnm Allah sana da hayırlı doğumlar versin. Nasıl oğrendin hamile olduğunu adetin gecikmiş miydi?

Sa
Kızlar merhaba

sağol cnm Allah sana da hayırlı doğumlar versin. Nasıl oğrendin hamile olduğunu adetin gecikmiş miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…