2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar Günaydın
Hayirli kandiller
Moralinizi bozmayin Rabbim vereceği zaman tüm zorluklari bertaraf eder
Doktorlarada fazla itimad etmeyin parayi severler onlar

günaydın hayrlı kandiller kızlar,bu akşam bol dua edicez inşaallah... eşimin doğum günbü 7 haziran bat 23 mayıs inşallah eşime hediye olarak miniğimn resmini veririm çok istiyorm en güzel hediyemiz olur Allahım kabul etsn dualrımzı
rabbi heb li mines salıhin...

Kızlar dün adet tarihimdi olmadım hala.. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım 6 dakika sonraki sonuç bu..
Negatif dimi ?

Eklentiler

• image.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 80
Amin canım
Rabbim nasibinizi versin.bize de versin inşallah

kızlarrr
dün gece acildeydim kan testi yaptırdımm
sonuç mu..
negatif
idrardada negatif..
eee niye adet olamadim 4 gün olduu inanki beni çok yorduu sıkıldım artıkkk gelse rahat olucam ben

Buraya bunu yazmak benim için mucize şu an ama çok umutluyum
5 cm çikolata kisti ameliyatı oldum geçen pazartesi aynı anda rahim de perde vardı o alınacaktı fakat ameliyat çıkışı doktor almadım kist zor oldu rahim çok yoruldu dedi. Sonra da önemli değil ince bir perde belli belirsiz falan dedi ama ben çok üzüldüm 2. Ameliyat olacak diye
Cumartesi kontrol e gittim doktor çok iyi bir yumurta oluşMuş sağda dedi. Benim kist sol daydi. Bunu çatlama yapalım gebelik deneyelim dedi. Yeni ameliyat oldum sıkıntı olmasın dedim yok yok dedi. Eee perde dedim yine ince önemli değil dedi. Cumartesi akşam iğne oldum. Pazar salı perşembe ilişki dedi.
Tabi ben yine perde den dolayı korktum ankara da çok güvendiğim doktor a yolladım rahim filmi ni rahim içi boşluk yeterli perde ye rağmen gebelik taşınır dedi
Ben ne hissetsem bilemedim. Şimdi 10 gün sonra test istedi doktor. 2 ay içinde o kadar şeye rağmen bu ay hamile kalırsam uçarim

kızlarrr
dün gece acildeydim kan testi yaptırdımm
sonuç mu..
negatif
idrardada negatif..
eee niye adet olamadim 4 gün olduu inanki beni çok yorduu sıkıldım artıkkk gelse rahat olucam ben
Canim hemen moralimizi bozmayalim
Allah verir inşallah

Allah mutluluğunu artirir inşallah

Canım hayırlısı olsun öncelikle.
Aradan da olsa kucuk bir cümle yakaladım "ankara da çok güvendiğim doktor a yolladım" demişsin, hangi doktor acaba sormamın mahsuru var mı?

Canım hayırlısı olsun öncelikle.
Aradan da olsa kucuk bir cümle yakaladım "ankara da çok güvendiğim doktor a yolladım" demişsin, hangi doktor acaba sormamın mahsuru var mı?
Eskiden fatih universite hastanesin de idi şimdi medicalpark batıkent te. Arkadaşım ın ablası hemşire olarak çalışmıştı sonra ben çikolata kisti için gittim yillardir da her soruma telefonla bile cevap verir. Adı Aylin Ayrım.
Randevu almak sorun oluyor tüp bebek uzmanı çünkü. Ben yıllardır gittiğim için aradan da olsa alır. Umutsuz hemen ameliyat diyen bir doktor değil. Tatlı bir kadın

canım çook silik de olsa bir çizgi var mı resimden pek anlaşılmıyor

Can'ım sabah erken uyandığımda yaptım 18 dakika falan bekledim uyudum şimdi uyandım böyle

resmi yükleyemiyorum neden

Son düzenleme:
Can'ım sabah erken uyandığımda yaptım 18 dakika falan bekledim uyudum şimdi uyandım böyle

resmi yükleyemiyorum neden
Güzel haber getirirsin insallah yaa!

Mayısı 3'ü oldu, daha hamile sayımız 2.
Nisan ayında daha ay başlamadan bir sürü hamile vardı. Kendim gibi topigi de mi kuruttum ne oldu tövbe yaa

Nisan ayında daha ay başlamadan bir sürü hamile vardı. Kendim gibi topigi de mi kuruttum ne oldu tövbe yaa
Yaa boyle demee Olur mu hic oyle sey. Dur bakalim daha neler cikacaak bizde hamile olacagiz insallah :) Umutsuzluk ve olumsuzluk yoook hersey kismet kuzum.

Sonunda bu oldu 10 dakikadır demiyorum kabul etmiyor resmi ikinci çizgi var gibi sanki ama rengi çok acık renk

Eklentiler

• image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…