Amin canımgünaydın hayrlı kandiller kızlar,bu akşam bol dua edicez inşaallah... eşimin doğum günbü 7 haziran bat 23 mayıs inşallah eşime hediye olarak miniğimn resmini veririm çok istiyorm en güzel hediyemiz olur Allahım kabul etsn dualrımzı
rabbi heb li mines salıhin...
evet negatif..Kızlar dün adet tarihimdi olmadım hala.. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım 6 dakika sonraki sonuç bu..
Negatif dimi ?
Kızlar dün adet tarihimdi olmadım hala.. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım 6 dakika sonraki sonuç bu..
Negatif dimi ?
Canim hemen moralimizi bozmayalimkızlarrr
dün gece acildeydim kan testi yaptırdımm
sonuç mu..
negatif
idrardada negatif..
eee niye adet olamadim 4 gün olduu inanki beni çok yorduu sıkıldım artıkkk gelse rahat olucam ben
Allah mutluluğunu artirir inşallahBuraya bunu yazmak benim için mucize şu an ama çok umutluyum
5 cm çikolata kisti ameliyatı oldum geçen pazartesi aynı anda rahim de perde vardı o alınacaktı fakat ameliyat çıkışı doktor almadım kist zor oldu rahim çok yoruldu dedi. Sonra da önemli değil ince bir perde belli belirsiz falan dedi ama ben çok üzüldüm 2. Ameliyat olacak diye
Cumartesi kontrol e gittim doktor çok iyi bir yumurta oluşMuş sağda dedi. Benim kist sol daydi. Bunu çatlama yapalım gebelik deneyelim dedi. Yeni ameliyat oldum sıkıntı olmasın dedim yok yok dedi. Eee perde dedim yine ince önemli değil dedi. Cumartesi akşam iğne oldum. Pazar salı perşembe ilişki dedi.
Tabi ben yine perde den dolayı korktum ankara da çok güvendiğim doktor a yolladım rahim filmi ni rahim içi boşluk yeterli perde ye rağmen gebelik taşınır dedi
Ben ne hissetsem bilemedim. Şimdi 10 gün sonra test istedi doktor. 2 ay içinde o kadar şeye rağmen bu ay hamile kalırsam uçarim
evet negatif..bendede 4 gün oldu halaa negatiff..
canım çook silik de olsa bir çizgi var mı resimden pek anlaşılmıyorKızlar dün adet tarihimdi olmadım hala.. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım 6 dakika sonraki sonuç bu..
Negatif dimi ?
Canım hayırlısı olsun öncelikle.Buraya bunu yazmak benim için mucize şu an ama çok umutluyum
5 cm çikolata kisti ameliyatı oldum geçen pazartesi aynı anda rahim de perde vardı o alınacaktı fakat ameliyat çıkışı doktor almadım kist zor oldu rahim çok yoruldu dedi. Sonra da önemli değil ince bir perde belli belirsiz falan dedi ama ben çok üzüldüm 2. Ameliyat olacak diye
Cumartesi kontrol e gittim doktor çok iyi bir yumurta oluşMuş sağda dedi. Benim kist sol daydi. Bunu çatlama yapalım gebelik deneyelim dedi. Yeni ameliyat oldum sıkıntı olmasın dedim yok yok dedi. Eee perde dedim yine ince önemli değil dedi. Cumartesi akşam iğne oldum. Pazar salı perşembe ilişki dedi.
Tabi ben yine perde den dolayı korktum ankara da çok güvendiğim doktor a yolladım rahim filmi ni rahim içi boşluk yeterli perde ye rağmen gebelik taşınır dedi
Ben ne hissetsem bilemedim. Şimdi 10 gün sonra test istedi doktor. 2 ay içinde o kadar şeye rağmen bu ay hamile kalırsam uçarim
Eskiden fatih universite hastanesin de idi şimdi medicalpark batıkent te. Arkadaşım ın ablası hemşire olarak çalışmıştı sonra ben çikolata kisti için gittim yillardir da her soruma telefonla bile cevap verir. Adı Aylin Ayrım.Canım hayırlısı olsun öncelikle.
Aradan da olsa kucuk bir cümle yakaladım "ankara da çok güvendiğim doktor a yolladım" demişsin, hangi doktor acaba sormamın mahsuru var mı?
canım çook silik de olsa bir çizgi var mı resimden pek anlaşılmıyor
Güzel haber getirirsin insallah yaa!Can'ım sabah erken uyandığımda yaptım 18 dakika falan bekledim uyudum şimdi uyandım böyle
resmi yükleyemiyorum neden
Yaa boyle demeeGüzel haber getirirsin insallah yaa!
Mayısı 3'ü oldu, daha hamile sayımız 2.
Nisan ayında daha ay başlamadan bir sürü hamile vardı. Kendim gibi topigi de mi kuruttum ne oldu tövbe yaa
Güzel haber getirirsin insallah yaa!
Mayısı 3'ü oldu, daha hamile sayımız 2.
Nisan ayında daha ay başlamadan bir sürü hamile vardı. Kendim gibi topigi de mi kuruttum ne oldu tövbe yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?