Kendimden umudu kestim de bari sizler güzel haber getirin kuzum ne olurYaa boyle demeeOlur mu hic oyle sey. Dur bakalim daha neler cikacaak bizde hamile olacagiz insallah :) Umutsuzluk ve olumsuzluk yoook hersey kismet kuzum.
Valla canım istersen kan testi ver ya, çizgi varsa da çok silik gibi, kan testi kesin sonuc olurSonunda bu oldu 10 dakikadır demiyorum kabul etmiyor resmi ikinci çizgi var gibi sanki ama rengi çok acık renk
Kendimden umudu kestim de bari sizler güzel haber getirin kuzum ne olur
Valla canım istersen kan testi ver ya, çizgi varsa da çok silik gibi, kan testi kesin sonuc olur
Bata 2 gün kala idrar testi yine negatif
Of.
Bilmiyorum ki herkes bişey söylüyor. Batından 5 gün önce yapıp çift çizgiyi görende var üstüne adet görüp hamile olan da var. Bilemedim valla. Ama yinede bişeyler olsa gösterirdi kendini diyor içimden bir sesBenim batı geçti test yaptım yok gibi bisey.. Erken mi yapıyoruz acaba
Ben de gordum sanki,kan vermende fayda varSonunda bu oldu 10 dakikadır demiyorum kabul etmiyor resmi ikinci çizgi var gibi sanki ama rengi çok acık renk
canım çizgi var hamilesin bence bende şubat ayında test yaptığımda böyleydi kan verdim değerim 20 çıktı dr katlanırsa tutar dedi ama benim değerim düştü tutunamadı inşallah seninki tutunurBenim batı geçti test yaptım yok gibi bisey.. Erken mi yapıyoruz acaba
Kızlar ben mi yanlış biliyorum yarın recebin 27.gunu 4 Mayıs i 5 Mayıs a bağlayan geceKızlar merhaba herkesin kandili mübarek olsun allah dualarımızı kabul etsin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah
Ben de gordum sanki,kan vermende fayda var
canım çizgi var hamilesin bence bende şubat ayında test yaptığımda böyleydi kan verdim değerim 20 çıktı dr katlanırsa tutar dedi ama benim değerim düştü tutunamadı inşallah seninki tutunur
valla ben senin yerinde olsam hemen veriririm koşa koşa giderimDimii var gibi ? Ama kasıklarım agrıyor sanki adet olacakmışım gibi
Rabbim hepimizin Hakkı'mızda hayırlısı ne ise onu versin
Çok Rabbim sana bana isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah
Ay heyecanlandım varmıdır acabayarına kadar hastalanmazsam giderim inşallah kan vermeye
valla ben senin yerinde olsam hemen veriririm koşa koşa giderim
hmm okuyomusun :)Bende çok istiyorum gitmek ama üniversite beni beklerYarın evdeyim birtek oyuzden bugün mecbur gidemiyorum
2. Çizgi net olmasa da görünüyor tatlim kan testi daha net ortaya çıkarır var gibi birseylerrSonunda bu oldu 10 dakikadır demiyorum kabul etmiyor resmi ikinci çizgi var gibi sanki ama rengi çok acık renk
Merhaba hanımlar, umudu Mayıs'a kalanlar ve Mayıs'ta ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazın :)
2016 Mayıs ayı hamile kalmak isteyenler listesi
Anne Adayı BAT Mutlu Son @serdemlin 2 Mayıs C capque 5 Mayıs @xiexie 1 Mayıs Henüz değil Bahtubahtu 2 Mayıs Henüz değil ruzigarr 4 Mayıs Henüz değil @-Lidya- 5 Mayıs Henüz değil pembesu 5 Mayıs Henüz değil L Londoner_ 5 Mayıs Henüz değil @sinkar 5 Mayıs Henüz değil @tubaender 6 Mayıs Henüz değil @Zanamm174 6 Mayıs Henüz değil masal2994 7 Mayıs Henüz değil @okaliptus_ 7 Mayıs Henüz değil @kubito 7 Mayıs Henüz değil serapozcan3343 7 Mayıs Henüz değil @selind1 7 Mayıs Henüz değil @kuzu66 8 Mayıs Henüz değil @Ogrtmngelin 8 Mayıs Henüz değil The Black 8 Mayıs Henüz değil @YESIMBOZ 9 Mayıs Henüz değil @enginkelime 10 Mayıs Henüz değil @The ilknur 12 Mayıs Henüz değil @ArzuErcann 12 Mayıs Henüz değil @sweetwitch01 13 Mayıs Henüz değil @melekler-engelchen 13 Mayıs Henüz değil @prensesule 14 Mayıs Henüz değil @aaynaa 14 Mayıs Henüz değil @fufucukkk 15 Mayıs Henüz değil @gul_22116 15 Mayıs Henüz değil @cansu0812 15 Mayıs Henüz değil @kushi 16 Mayıs Henüz değil @begumdeniz 16 Mayıs Henüz değil @ladylone 16 Mayıs Henüz değil @rujj 17 Mayıs Henüz değil @angelkf 17 Mayıs Henüz değil @cleopatracat 17 Mayıs Henüz değil @karahindiba2 17 Mayıs Henüz değil @nisandeniz 18 Mayıs Henüz değil yesa 21 Mayıs Henüz değil ama olacak :)) @olcaaay 21 Mayıs Henüz değil @26guzel26 21 Mayıs Henüz değil @Hijyenik 23 Mayıs Henüz değil @Ogemibirgungelecek 24 Mayıs Henüz değil @aylinelfin 25 Mayıs Henüz değil @boza 26 Mayıs Henüz değil @i006 27 Mayıs Henüz değil @eysaih 27 Mayıs Henüz değil Enise54 28 Mayıs Henüz değil @Molly123 29 Mayıs Henüz değil @xDerinMavix 29 Mayıs Henüz değil @Aycinimo 30 Mayıs Henüz değil @country 30 Mayıs Henüz değil @lale_cik 30 Mayıs Henüz değil morordek ? Henüz değil @seieda ? Henüz değil @orkidekaramel ? Henüz değil @Dilektuttum 3 Mayıs Hazirana insallah @n1san 2 Mayıs Hazirana insallah @mucizegibisin 16 Mayıs Hazirana insallah
evet canım hamilesinn:) tebrik ederim seni :)Sonunda bu oldu 10 dakikadır demiyorum kabul etmiyor resmi ikinci çizgi var gibi sanki ama rengi çok acık renk
bat ne zamandı cnm?Benim batı geçti test yaptım yok gibi bisey.. Erken mi yapıyoruz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?