2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Yaa boyle demee Olur mu hic oyle sey. Dur bakalim daha neler cikacaak bizde hamile olacagiz insallah :) Umutsuzluk ve olumsuzluk yoook hersey kismet kuzum.
Kendimden umudu kestim de bari sizler güzel haber getirin kuzum ne olur
Sonunda bu oldu 10 dakikadır demiyorum kabul etmiyor resmi ikinci çizgi var gibi sanki ama rengi çok acık renk
Valla canım istersen kan testi ver ya, çizgi varsa da çok silik gibi, kan testi kesin sonuc olur

Kendimden umudu kestim de bari sizler güzel haber getirin kuzum ne olur

Valla canım istersen kan testi ver ya, çizgi varsa da çok silik gibi, kan testi kesin sonuc olur

Bilmiyorum ki Can'ım ya ilk defa test yapışım çizgi çıksada nerede çıkıyor Onuda bilmiyorum.. Beklicem artık adet olmayı eğer 4 gün sonra olmazsam test alıp hemen hastaneye gidicem çünkü benim hiç gecikmezdi 2 gün önce gelirdi hatta

Bu mübarek gün Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimiz Hamiş olalım inşallah, sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım, Annelik duygusunu tadalım inşallah

Merhaba kızlar.
Dün doktora gittim de hamilelik battan bir gün sonra kanda 10 gün sonra idrarda net olarak çıkar dedi.
Diğer sonuçlar pek güvenilir olmaz anne adayını yıpratır dedi.
Ben de 9 Mayısı bekliyorum o sebeple, bat 8 mayıs.

Benim batı geçti test yaptım yok gibi bisey.. Erken mi yapıyoruz acaba
Bilmiyorum ki herkes bişey söylüyor. Batından 5 gün önce yapıp çift çizgiyi görende var üstüne adet görüp hamile olan da var. Bilemedim valla. Ama yinede bişeyler olsa gösterirdi kendini diyor içimden bir ses

Ben de gordum sanki,kan vermende fayda var

Dimii var gibi ? Ama kasıklarım agrıyor sanki adet olacakmışım gibi
Rabbim hepimizin Hakkı'mızda hayırlısı ne ise onu versin

canım çizgi var hamilesin bence bende şubat ayında test yaptığımda böyleydi kan verdim değerim 20 çıktı dr katlanırsa tutar dedi ama benim değerim düştü tutunamadı inşallah seninki tutunur

Çok Rabbim sana bana isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah

Ay heyecanlandım varmıdır acaba yarına kadar hastalanmazsam giderim inşallah kan vermeye

valla ben senin yerinde olsam hemen veriririm koşa koşa giderim

arkadaşlar çok üşüyorum adet günüm 4 gün geçsede sonuçlarimda negatif çiksada bende bi gariplik oldu dün klumdan kan alindi kolumu kaldiramiyorum çok agriyo napti benim koluma ya bi daha acilde kan vermem köpek gibi davraniyolar orda doktor karnimda bastırdı manyak ya acidi bile. elim ayagim buz gibi napcam ben

canım listedeki xiexie arkadaşımız en son 6 nisanda girmiş,

dün hafif pembe kanamam oldu ağrımda vardı ama bugün hiç bişey yok.
bir de totem yaptım ilk kez hamilelik takvimi ekledim inşallah bebiş vardır sabırsızlıkla bekliyorum.

Allahım tüm isteyenlere nasip etsin en kısa sürede amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…