- 16 Mart 2015
- 369
- 341
- 303
bat ne zamandı cnm?
evet canım hamilesinn:) tebrik ederim seni :)
Bahtubahtu innsallah hamilesindir canim dualarim seninlee ve tum bat bekleyenlerle :)
2. Çizgi net olmasa da görünüyor tatlim kan testi daha net ortaya çıkarır var gibi birseylerr)
hmm okuyomusun :)
Nisan topiginden almıs olabilirim onu o zaman :)canım listedeki xiexie arkadaşımız en son 6 nisanda girmiş,
canım galiba çok stres yaptın onun için gelmedi regliarkadaşlar çok üşüyorum adet günüm 4 gün geçsede sonuçlarimda negatif çiksada bende bi gariplik oldu dün klumdan kan alindi kolumu kaldiramiyorum çok agriyo napti benim koluma yabi daha acilde kan vermem köpek gibi davraniyolar orda doktor karnimda bastırdı manyak ya acidi bile. elim ayagim buz gibi napcam ben
hmm peki canım ne okuyosun :)Evet canım son sınıfım bitiyor bu sene Allah'ın izniyle
bilmiyorum geç döllenme olabilir diye düşündüm..canım galiba çok stres yaptın onun için gelmedi regli
yok canım değildir merak etme. Sen peki dun falan test yapmış mıydın çıkmış mıydı?Ay ay inşallah ama 2 saat sonra gördüğümde böyleydi geçersiz değildir dimi
Hayır canım 3 mayısı 4 mayısa bağlayan gece miraç kandili yani mayısın 27.gecesiKızlar ben mi yanlış biliyorum yarın recebin 27.gunu 4 Mayıs i 5 Mayıs a bağlayan gece
çıkmaz canımKızlar adetıme sekız gün var test yapsam cıkarmı mı ya :?
inşallah öyledir canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzbilmiyorum geç döllenme olabilir diye düşündüm..
baya gecikti.. 10 gün daha bekliycem. inş hamileyimdir:)
Kızlar adetıme sekız gün var test yapsam cıkarmı mı ya :?
yok canım değildir merak etme. Sen peki dun falan test yapmış mıydın çıkmış mıydı?
Kızlar adetıme sekız gün var test yapsam cıkarmı mı ya :?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?