git ver canım için rahat etsin. Zaten erkenden kan verince iki günde bir yaptırıyorlar. İstersen bir hafta bekle öyle ver o zaman değer yukseldiğinden yaptırmıyorlarYok Can'ım ilk defa bu sabah yaptım ilk göremedim bişey sonra uyudum uyandığımda hafif bi çizgi var gibi adetimi 1 gün geçti gerçi.. Bi kan tahlili verebilsem rahat edicem
Beklemek çok zor yaÇıkmaz Can'ım benim adet tarihim 1 gün geçti hala gözükmedi gibi bişey
Benım ılk hamılelıgımde adete üç gün varken çıkmıştıÇıkmaz Can'ım benim adet tarihim 1 gün geçti hala gözükmedi gibi bişey
Burdayım canım bekliyorum sabırla napayım
cnm foto yükleme imkanın varmı,bende duymuştum bunun olabiliceğini hadi İNŞALLAH mubarek gece hayırlı haberlerini alırızKizlar merhaba benim yumurtlama gunleeim gecti ve degerlendirdik. Bir kac gundur kasiklarim ve goguslerim agriyordu BAT 8 mayis. Bende dedimki dur bir ovulasyon test yapayim koyulasinca tekrar hamilelik diye okumustum KK. Bende yaptim ve resimdeki sekilde bu ne amlama geliuor kizlar ben biraz heyecanlandim. Bu gebelik testi degil ovulasyon testi
Cnm nasil yukluyordum ya yapamadimcnm foto yükleme imkanın varmı,bende duymuştum bunun olabiliceğini hadi İNŞALLAH mubarek gece hayırlı haberlerini alırız
cnm cvp yazıyorsunya yazdığın alanın sağ tarafında foto ekle var bende hiç yapmadım ama sanırım öyle yapılıyorCnm nasil yukluyordum ya yapamadim
tamam canim yarın sabah yapacam haber ederimcnm İNŞALLAH olumlu gözüküyor yarın test yapta bizede haber et çok merak ediyorum
Evet canım ben bir yerde 4. 5 e bağlayan gece diye okudum ve nasıl üzüldüm anlatamam çünkü çok oruç tutmak istemiştim neyse haktan hayırlısı allah dualrinizi kabul etsin içinde bizimde AMİNNNHayır canım 3 mayısı 4 mayısa bağlayan gece miraç kandili yani mayısın 27.gecesi
Yap tatlim ins hamilesindirBende aynı durumdayım bu ovulasyon testi bugün yaptım bat 7 Mayıs bu testte olumlumu ben de gebelik testi yapsam mı acaba sabah nolur bişi diyin olumsuz diyorsanız hiç yapmayayım gebelik testi
Ayyy hadi 3. hamilemiz olursun innsalllaaah!tamam canim yarın sabah yapacam haber ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?