2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canım

Dosya yükle de

Dosya seç de

Resmin üzerine gel bekle biraz o kendi tekrar yönlendirir

Sonra cevapla de
Olmuyor canım ya galeri ye girmiyor sürüm bilgisi bir sürü şey yazıyor anlamadım

Kizlarrr bugün eşimle çok güzel bir gün geçirmiştik gelirken eczaneden test alıp güzel haber verirmiyim demiştim içimden neyse süpriz yapiyim falan derken malesef az once adet oldum esim anladı hemen ve benle konuşmadan gitti yatti çok üzgün du ve bende çok Üzgünüm @morordek Canim HAZİRAN A YAZABİLİRSİN BENİ BAT 2 HAZİRAN

Kizlarrr bugün eşimle çok güzel bir gün geçirmiştik gelirken eczaneden test alıp güzel haber verirmiyim demiştim içimden neyse süpriz yapiyim falan derken malesef az once adet oldum esim anladı hemen ve benle konuşmadan gitti yatti çok üzgün du ve bende çok Üzgünüm @morordek Canim HAZİRAN A YAZABİLİRSİN BENİ BAT 2 HAZİRAN

ayyy cnm üzülme bazen erkekler böyle anlayışsızlıklar yapabiliyor önemli olan sen üzülme önümüzdeki ay İNŞALLAH daha bir umutla çalışmalara başlarsın

ayyy cnm üzülme bazen erkekler böyle anlayışsızlıklar yapabiliyor önemli olan sen üzülme önümüzdeki ay İNŞALLAH daha bir umutla çalışmalara başlarsın
İnşallah canım adet oldugumdan çok kus gibi yattik ben yatıyorum bile demedi Ona çok üzüldüm böyle yapınca ben suçluymusum gibi yapiyirsun dedim Hayır uykum var dedi başkada hiç birşey demedi hayırlısı haziran a teşekkür ederim

cnm inan aynı durumu yaşayan okadar çok kadın varki bende buna dahilim kocalarımız bazen böyle nasıl denilir çok canımızı yakabiliyor kendileri bunun farkında bile değil,uykun varsa yat uyu sabah ola hayrola uykun yoksa aç güzel bir film yanına çayda yap ohhhiçin acıdı biliyorum RABBİM kalbine ferahlık versin üzülme geçicek bu günler

Cok tesekkur ederim canım derdimi anlayanlarin olması çok güzel

Kizlar Günaydın
Hayırlı cumalar
Allah hayirli ve saģlikli evlad versin
Kocalariniz sizin moralinizi bozmasin yada yada siz dayanikli olun
İşte bizde biter

Hayırlısı olsun canım. Hazirana insallah

Hoşgeldin canım teşekür ederiz ınsallh sen de düşünüyor musun bebek veya varmi ???
hoşbuldum canım bebek yok henüz iki aydır düşünüyoruz canım nasip olursa şu an resmen beklemedeyim adet olacak mıyım olmayacak mıyım diye bu site bana çok iyi geldi herkes birbirini anlıyor dertleşiyor çok iyi inşallah beklemeye bende başladım sizlerle

Canım BAT belliyse seni de ekleyeyim listeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…