Resim atmaya çalıştım ama olmuyor ya
Olmuyor canım ya galeri ye girmiyor sürüm bilgisi bir sürü şey yazıyor anlamadımCanım
Dosya yükle de
Dosya seç de
Resmin üzerine gel bekle biraz o kendi tekrar yönlendirir
Sonra cevapla de
Hayirlisi olsun, yeni BAT ne canım? Düzenleyeyim listede.Kizlar bn bu ay kirmizilari 2 gun erken gordm malesef bi sonraki aya kaldm.cok uzgunum
Ben önce regl olan bir kadin, sonra da bebek cizicemKızlar bugün hıdırellez dileklerinizi yazın kağıda bebişde çizin direk gül ağacı dibine unutmayın
Sabah ılk idrarla yapta foto at ölcez meraktan, Allah hamişlerimizi artırsın : ))Resim atmaya çalıştım ama olmuyor ya
Canım evde test yokSabah ılk idrarla yapta foto at ölcez meraktan, Allah hamişlerimizi artırsın : ))
ayyy cnm üzülme bazen erkekler böyle anlayışsızlıklar yapabiliyor önemli olan sen üzülme önümüzdeki ay İNŞALLAH daha bir umutla çalışmalara başlarsınKizlarrr bugün eşimle çok güzel bir gün geçirmiştik gelirken eczaneden test alıp güzel haber verirmiyim demiştim içimden neyse süpriz yapiyim falan derken malesef az once adet oldum esim anladı hemen ve benle konuşmadan gitti yatti çok üzgün du ve bende çok Üzgünüm@morordek Canim HAZİRAN A YAZABİLİRSİN BENİ BAT 2 HAZİRAN
İnşallah canım adet oldugumdan çok kus gibi yattik ben yatıyorum bile demedi Ona çok üzüldüm böyle yapınca ben suçluymusum gibi yapiyirsun dedim Hayır uykum var dedi başkada hiç birşey demedi hayırlısı haziran a teşekkür ederimayyy cnm üzülme bazen erkekler böyle anlayışsızlıklar yapabiliyor önemli olan sen üzülme önümüzdeki ay İNŞALLAH daha bir umutla çalışmalara başlarsın
cnm inan aynı durumu yaşayan okadar çok kadın varki bende buna dahilim kocalarımız bazen böyle nasıl denilir çok canımızı yakabiliyor kendileri bunun farkında bile değil,uykun varsa yat uyu sabah ola hayrola uykun yoksa aç güzel bir film yanına çayda yap ohhhİnşallah canım adet oldugumdan çok kus gibi yattik ben yatıyorum bile demedi Ona çok üzüldüm böyle yapınca ben suçluymusum gibi yapiyirsun dedim Hayır uykum var dedi başkada hiç birşey demedi hayırlısı haziran a teşekkür ederim
Cok tesekkur ederim canım derdimi anlayanlarin olması çok güzelcnm inan aynı durumu yaşayan okadar çok kadın varki bende buna dahilim kocalarımız bazen böyle nasıl denilir çok canımızı yakabiliyor kendileri bunun farkında bile değil,uykun varsa yat uyu sabah ola hayrola uykun yoksa aç güzel bir film yanına çayda yap ohhhiçin acıdı biliyorum RABBİM kalbine ferahlık versin üzülme geçicek bu günler
rica ederim cnm bende zaman zaman senin yaşadıklarını yaşıyan biri olarak seni çok iyi anlıyorumCok tesekkur ederim canım derdimi anlayanlarin olması çok güzel
Hoşgeldin canım teşekür ederiz ınsallh sen de düşünüyor musun bebek veya varmi ???hayırlı sabahlar kızlar yeni üyeyim ve acemiyim Rabbim bu cuma gününün hürmetine kalbinizdeki en duaların hepsini nasip etsin tabi inşallah bebişlerimizi de en kısa zamanda
Hayırlısı olsun canım. Hazirana insallahKizlarrr bugün eşimle çok güzel bir gün geçirmiştik gelirken eczaneden test alıp güzel haber verirmiyim demiştim içimden neyse süpriz yapiyim falan derken malesef az once adet oldum esim anladı hemen ve benle konuşmadan gitti yatti çok üzgün du ve bende çok Üzgünüm@morordek Canim HAZİRAN A YAZABİLİRSİN BENİ BAT 2 HAZİRAN
hoşbuldum canım bebek yok henüz iki aydır düşünüyoruz canım nasip olursa şu an resmen beklemedeyim adet olacak mıyım olmayacak mıyım diye bu site bana çok iyi geldi herkes birbirini anlıyor dertleşiyor çok iyi inşallah beklemeye bende başladım sizlerleHoşgeldin canım teşekür ederiz ınsallh sen de düşünüyor musun bebek veya varmi ???
Canım BAT belliyse seni de ekleyeyim listeye :)hoşbuldum canım bebek yok henüz iki aydır düşünüyoruz canım nasip olursa şu an resmen beklemedeyim adet olacak mıyım olmayacak mıyım diye bu site bana çok iyi geldi herkes birbirini anlıyor dertleşiyor çok iyi inşallah beklemeye bende başladım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?