- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
- 103
birascık acemiyim ya ben normalde bugün adet olmam lazım hangi tarihi eklicezCanım BAT belliyse seni de ekleyeyim listeye :)
birascık acemiyim ya ben normalde bugün adet olmam lazım hangi tarihi eklicez
analadım canım tamam :)o zaman bugunun tarihi eklensin canım :)
analadım canım tamam :)
yapmadım canım :) inan hiç cesaretim yok bi de daha ben ilk kez test yapacağım :) o yüzden beklesem mi diyorumsabah ilk idrar ile gebelik testi yaptın mı canım
ya da yapmak ister misin :)
Kızlar günaydınHayırlı cumalar, dualarımız kabul olsun inşallah Rabbim hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün Bebişler nasip etsin inşallah
Can'larım yarın ben kan tahlili vermeye gidicem dua edin pozitif sonucunu alıyım
Bugun olarak ekledim :)birascık acemiyim ya ben normalde bugün adet olmam lazım hangi tarihi eklicez
inşallahhh canım tamam tsk ederimBugun olarak ekledim :)
Bakarsın hamile olarak giriş yaparsın listeye :)
Zanamm174 @tubaender güzel haberler getirin siz de bugun! :)
İnş canım ama hasta olacam gibi kasıklarım çok kötü :-((Bugun olarak ekledim :)
Bakarsın hamile olarak giriş yaparsın listeye :)
Zanamm174 @tubaender güzel haberler getirin siz de bugun! :)
Caniim uzulme herseyde bi hayir vardir. Kismetse,allah saglik verdikten sonra onumuzde daha nice aylar var. Hic umut kesmek yook :)Kizlar bn bu ay kirmizilari 2 gun erken gordm malesef bi sonraki aya kaldm.cok uzgunum
Caniim uzulme herseyde bi hayir vardir. Kismetse,allah saglik verdikten sonra onumuzde daha nice aylar var. Hic umut kesmek yook :)
Kizlarrr bugün eşimle çok güzel bir gün geçirmiştik gelirken eczaneden test alıp güzel haber verirmiyim demiştim içimden neyse süpriz yapiyim falan derken malesef az once adet oldum esim anladı hemen ve benle konuşmadan gitti yatti çok üzgün du ve bende çok Üzgünüm@morordek Canim HAZİRAN A YAZABİLİRSİN BENİ BAT 2 HAZİRAN
Yaa en guzeli de bu biliyor musunuz? Hiic gormedigimiz tanimadigimiz halde birbirimiz icin guzel seyler diliyo olmamiz. Haset etmeden,kiskanmadan,hayirlisini,en guzelini isteyip dua etmek... Vallahi Allah razi olsun yuzumde kocaman bir gulucuk oldun :)hayırlı sabahlar kızlar yeni üyeyim ve acemiyim Rabbim bu cuma gününün hürmetine kalbinizdeki en duaların hepsini nasip etsin tabi inşallah bebişlerimizi de en kısa zamanda
Eveet :)) Insallah 9 Mayista regl olmazsam sali gunu evde test yapicam canim. Insallah regl olmam da o testi yapabilirim...canım bat a 3 kaldı demi ?
ne zaman yapacaksın test:)
hadi inşallah canım nedense hamile hissediyorum ben seni :)
Ayy inşallah canım benim inşallah
tatlım bende seni merak ediyordum ne durumdasın belirtin var mı çok istiyorum güzel haberlerini almayıEveet :)) Insallah 9 Mayista regl olmazsam sali gunu evde test yapicam canim. Insallah regl olmam da o testi yapabilirim...
Sagol canim beniiim insallah ya saglikla... Su anda siskinlik ve doluluk hissi disinda birsey yok. Ara ara belim batar gibi ama regl olurkende oluyordu o yuzden bisey diyemiyorum.tatlım bende seni merak ediyordum ne durumdasın belirtin var mı çok istiyorum güzel haberlerini almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?