2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

hadi inşallah canım nedense hamile hissediyorum ben seni :)

Bazen bazi erkekler hassas davranmayabiliyorlar. Seni suclamasindan ziyade cok fazla uzulmus olabiliir. Ilk ay bende cok uzulmustum tum gun yataktan cikamamistim,bazen geliyorlar boyle iste :) Sen hic uzulme Allah buyuk, daha zamani varmis demek ki tontiginin. Insallah en guzel zamanda,saglikla,cokta bekletmeden gelecek kucaginaa

hayırlı sabahlar kızlar yeni üyeyim ve acemiyim Rabbim bu cuma gününün hürmetine kalbinizdeki en duaların hepsini nasip etsin tabi inşallah bebişlerimizi de en kısa zamanda
Yaa en guzeli de bu biliyor musunuz? Hiic gormedigimiz tanimadigimiz halde birbirimiz icin guzel seyler diliyo olmamiz. Haset etmeden,kiskanmadan,hayirlisini,en guzelini isteyip dua etmek... Vallahi Allah razi olsun yuzumde kocaman bir gulucuk oldun :)

tatlım bende seni merak ediyordum ne durumdasın belirtin var mı çok istiyorum güzel haberlerini almayı
Sagol canim beniiim insallah ya saglikla... Su anda siskinlik ve doluluk hissi disinda birsey yok. Ara ara belim batar gibi ama regl olurkende oluyordu o yuzden bisey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…