2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

canım ya ben bugün gideceksin sandım :)

bugün gitsene :)

Ya kaç gündür gitmek istiyorum ama engelliyorum hep kendimi.. Birde hastane uzak yürümem lazım baya, cumartesi eşim evde araba ile gidicez oyuzden bekliyorum çumartesiyi

Kızlar bu ay bat ımı söylemedim beklemiyorum da ama okuyup sizden haber alıyorum.
cuma vakti sizin içinde kendim içinde hayırlı zamanda hayırlı bebişler diliyorum. AMİN.

Benim bat 13 u gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim yani olanak var mi bilmiyorum ama bekliyorum bende hayirlisi diyorum

Kızlar selam :) Benim bat malum 13 Mayıs ama ilişki sırasında çok ağrım oldu ve dün gece sol yumurtalığıma kramp girdi Acısıyla uyandım Yumurtlama 1 Mayısta oldu benim sonrasında mecburi sebeplerden dolayı 4 gün ara verdim. Ama çok canım yandı.. Daha önce olmamıştı böyle ağrı.. Bir tek ovulasyon günü öyle ağrı çektim. Krampa gelince o kist varken olurdu ama şuan yok yeniden mi oluştu yoksa kese falan mı oluşuyor anlamadım...

kızlar s.a bişi sorcam kanda bhcg baktırırken özelde ücretli mi yaptırıyorsunuz yoksa devlet hst muayene fişi kestirerek mi? herkes istediği zaman yaptırabılıyor sanırım ama sorun yaratan yerler de oluyor merak ettım ???

A.s Can'ım sorman çok iyi oldu, bende yarın ilk defa yaptırıcam da merak ediyordum

Canım ben özelde yaptırmıştım 24 saat yapıyorlar 1 saatte sonucu veriyorlar. Direk vezneden fiş kestirdim

Kızlar ya aranızda adet geçtikten 2 gün sonra ara ara kanlı akıntı gelen var mı ????

Arkadaşlar bat a 6-7 gün kadar var.test yapsam belli olurmu.yada eczanedeki gebelik testiyle mi daha çabuk anlaşılır yoksa kan testiylemi

Dün benimde 19.günümdü benimkideçok ağrılı oldu

Ben ucretli yaptirdim 1saat sonra cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…