- 28 Nisan 2016
- 97
- 112
- 8
hoşgeldın canım bata az kalmış idrarda çıkar yarın sabah varsa testın yap istersen : )Hayırlı akşamlar hanımlar
bende yeni üye oldum 20 aylık evliyim ve 7 aydır çocuk istiyoruz bu ayki bat'ım 9 mayıs bende bekliyorum inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
hoşgeldın canım bata az kalmış idrarda çıkar yarın sabah varsa testın yap istersen : )
Hoşbuldum canım sağol hiç test yapmadım 7 aydır uğraşıyorum ama almadım bilebenim adete yakın yüzümde minnacık 1-2 tane sivilce çıkar şuandada çıktı sanırım bu aydada olucam napalım hayırlısı olsun ama artık bende ovulasyon testi kullanmak istiyorum neyi alıcam iyisi nedir nasıldır bilmiyorum öğrenirim artık
Arkadaşlar bat a 6-7 gün kadar var.test yapsam belli olurmu.yada eczanedeki gebelik testiyle mi daha çabuk anlaşılır yoksa kan testiylemi
Canım benim özel sağlık sigortan var ödeme yapmadım. Ama bi arkadaşıma sordum şimdi 20 tl ödemiş ama her hastanede farklı olabilir
Canım tekli falan eczaneden alma çok pahalı
Gittigidiyor dan al çoklu paket
Benim ki laboquick
Peki öyle yaparım bacım sağolasın
ya bu arada benim artık şu 14 gün lafına inancım kalmadı ben 7 aydır adetimin 10'u ile 20 gün arasını değerlendiriyorum hiç mi yumurtlamaya denk gelmez 30-32 gün arası adet görürüm ama bi türlü tutmadı demekki o günlerde yumurtlamıyorum diye düşünüyorum artık
Valla benimki 14 değil canım iki aydır 12
Sen bu yumurtlama testlerini yap bizimle Paylaş yorum Yapariz inşallah çift çizgi de görürüz :)
çalışmalar bitipte mens gününü beklemek varya....geçmiyor günler sinir oluyorum bir de sonuç hüsran olunca 1 ay çöpe gidiyor nolur Allahım artık kavuşalım evlatlarımıza beklemek çok zor
İnşallah canım ya aminnn
bi tanıdığım afedersin eşiyle ilişkiye girmeden hamile kaldı hiç ummuyordu duyunca bende şaşırdım ALLAH işte OL dediği anda oluyor ALLAH bizede hayırlısını nasip etsin inşallah
çalışmalar bitipte mens gününü beklemek varya....geçmiyor günler sinir oluyorum bir de sonuç hüsran olunca 1 ay çöpe gidiyor nolur Allahım artık kavuşalım evlatlarımıza beklemek çok zor
İlişkiye girmeden nasıl oluyor ki ben anlayamadım
O yeni evliydi epey korkuyordu bi türlü girememiş nasıl olduysa kalmış yani hani yüzeysel olarak işte kendiside şok oldu demekki vakti gelmiş mucize gibi resmen Allah tan
O yeni evliydi epey korkuyordu bi türlü girememiş nasıl olduysa kalmış yani hani yüzeysel olarak işte kendiside şok oldu demekki vakti gelmiş mucize gibi resmen Allah tan
oğlum 7yaşinda... 2 .olmuyor: (( myomdan kurtuldum belkı olur...Sabır kardeşim ALLAH Kerim alnımıza yazdıysa inşallah bizede nasip olur elbet..sen ne kadar süredir deniyorsun bacım?
oğlum 7yaşinda... 2 .olmuyor: (( myomdan kurtuldum belkı olur...
Rabbim işte ne büyük
Bizede nasip eder inşallah
Bişey merak ediyorum ama kızlık zarı bozulmadan Bebek oluyorum ki
oğlum 7yaşinda... 2 .olmuyor: (( myomdan kurtuldum belkı olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?