- 16 Mart 2015
- 369
- 341
- 303
Oluyormuş diye duydum ben bazılarının hatta doğumda bozuluyormuş zaten zarın ortasında delik varmış regl oluyoruzya zaten ordan geliyo neticede
Çok şükür bir oğlun varmış :) 2. De olur inşoğlum 7yaşinda... 2 .olmuyor: (( myomdan kurtuldum belkı olur...
hg canım yumurtlama takıbı için ovulasyon testi al internetten çoklu paket olarak çok ekonomik oluyor.eczaneden alma : )canlar merhana bende delı gibi bebiş isteyenlerdenimmmmm ve olması için sürekli araştırıyor ve uyguluyorum vajınısmusdum yenı yendım 28 nisanda adetim bitti 1 mayıstan sonra düzenlı birliktelik sağlıyoruz yumurtlama gününü bir türlü ayarlayamıyorum nasıl yapmam lazım
hg canım yumurtlama takıbı için ovulasyon testi al internetten çoklu paket olarak çok ekonomik oluyor.eczaneden alma : )
n11 den alıyorum ben.güvenilir bi site.içinde gebelik testi de oluyor.oldukça ekonomik eczanelere göre.. çok fazla sitede var cnm araştır istersenhangı sıteden canım alayaım
canım baktımda bu test ne tuhaf test öyle bu modeli hiç kullanmadım ben. tek çizgi görüyorum.bata5 gunun kalmış sabah yenı bir testle ılk idrarla tekrarla istersenKızlar lütfen bır bakın nolur benım testıme
Canim ben de tek cizgi gordum sanki,bikac gun bekle istersenKızlar lütfen bır bakın nolur benım testıme
Canim bence gebelik var kan trsti yaptir benimde boyle cikmisti kan verdim oda pozitif ama kimyasal gebelikmis benimkisi hayirli olur insallahSelam kızlar bat 12 mayıs dayanamadım erken yaptım sonuç bu çıktı
2.çizgi nerde, ben çözemedim bu test değişikCanim bence gebelik var kan trsti yaptir benimde boyle cikmisti kan verdim oda pozitif ama kimyasal gebelikmis benimkisi hayirli olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?