2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

kızlar günaydın bata çok var çalışma bile yapmadan bat hemncik gelsin istyrm çok usandım ya birde ovu testi yapıyorm 12.günden itibaren bugün 15.gün ovu testlerim baştan koyu tek çizgi sonra silik ikinci çizgi çıkyor sizlerinde mi öyle

Canlar test yaptım negatif başka aylara artık ,inş kalanların hepsi hamiledir :)

Kızlar merhaba.

İki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum. Gebelik söz konusu mu bilmiyorum olmazsa üzülmemde açıkçaıs çünkü ilk kez denedik.
Fakat bu uyku hallerimin bir açıklaması olması. İnanın kafamı kaldıramıyorum vücuduma ağır geliyor, gözlerim her an kapanmaya meyilli. Canımı sıkıyor bu durum çünkü yaşantımı etkilemeye başladı bata 5 gün var dün test yaptım negatif, doktorum idrarda hemen görünmez demişti zaten.
Aslında amacım neden bu kadar uykulu ve halsizim bunu çözüme ulaştırmak.
Hafif mide bulantım da var.
Sürekli ama hafif.
Psikolojik etkiler diyemeyeceğim çünkü dediğim gibi ben hamile olmasam da üzülmem. Çok takılmıyorum.

11 mayıs bat. eğer yarında düzelmezsem doktora gideceğim. Hasta da olmuş olabilirim.

Ama eğer gebelik varsa ve bundan kaynaklanıyorsa, daha sonra soranlara belirti olarak söyleyeceğim tek şey uyku. Sürekli uyuma isteği, öyle bir uyuma ki yatağa yatınca yüzüstü dönmeye dahi enerji bulamamak.

Kullandığım folik etkisi midir onu da bilmiyorum. Ama uykum var, uyumasam bile uzanıp gözlerimi kapatmak istiyorum hep.

Günaydın kızlarrr nasılsınız ? Sürekli okuyorum yazdıklarınızı ama kafama takmamak için pek yazmıyorum sizlere.
Ben ateş ölçme yöntemini denedim ama beklenen yumurtlamadan sonra yumurtlamışım sanırım o günde ilişki olmadı bir gün önce olmuştu o günde pek yatamadım falan oldumu olmadımı bilmiyorum ama karnımda sızılar,yüzümde sivilceler haricinde hiç bişey yok hiç umudumda yok çok endişeliyim Allah tez zamanda kavuşturur umarım hepimizi meleklerimize Haftaya belli olucak inşallah hepinizi haberdar ederim ara ara öpüyorum çok

Kızlar geçen cumartesi gecesi çatlatma iğnesi oldum neler yapıyor bünye de bilgim yok ama. 2 3 gündür kasık karın bel ağrım var gaz sancım oluyor çok fazla tuvalete gidiyorum.
Baş ağrısı falan da başladı dün den beri.iğne de bazı şeyler yapıyor Muş ama ben emin değilim. Adet olacakmis gibi sızı oluyor.iğne nin 8 günü bugün. Bat a 5 gün var
Bilgisi olan var mı bunlar hakkında

sabah 6dan beri karın ağrısı çekıyorum kızlar bugun 18.gunum.adet olcakmışım gibi ağrı,,ümidim yok denecek kadar az hale geldi.hayırlı haberlerınızı beklıorum.son güne kadar kadar test yapmadan sabredip bekleyen arkadaşlarııı tebrık ediorum hiç okadar sabırlı olamadım ben..

canlar merhana bende delı gibi bebiş isteyenlerdenimmmmm ve olması için sürekli araştırıyor ve uyguluyorum vajınısmusdum yenı yendım 28 nisanda adetim bitti 1 mayıstan sonra düzenlı birliktelik sağlıyoruz yumurtlama gününü bir türlü ayarlayamıyorum nasıl yapmam lazım

hg canım yumurtlama takıbı için ovulasyon testi al internetten çoklu paket olarak çok ekonomik oluyor.eczaneden alma : )

Selam kızlar bat 12 mayıs dayanamadım erken yaptım sonuç bu çıktı

Eklentiler

• _20160507_142810.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20160507_143007.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…