Evet dört gün sonra yapayım adet günümde varsa çıkar InsallahCanim ben de tek cizgi gordum sanki,bikac gun bekle istersen
Canim bence gebelik var kan trsti yaptir benimde boyle cikmisti kan verdim oda pozitif ama kimyasal gebelikmis benimkisi hayirli olur insallah
Varla yok arası çok sılık resimlerde bıle çıkmıyo belkı ben görmek ıstedıgımden görüyorum beklıyelım adet günüm tekrar yaparım2.çizgi nerde, ben çözemedim bu test değişik
Canim kan testi yaptirBılmıyorum canım bendebugub anneler günü dıye yaptım amayok galiba
Kızlar merhaba.
İki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum. Gebelik söz konusu mu bilmiyorum olmazsa üzülmemde açıkçaıs çünkü ilk kez denedik.
Fakat bu uyku hallerimin bir açıklaması olması. İnanın kafamı kaldıramıyorum vücuduma ağır geliyor, gözlerim her an kapanmaya meyilli. Canımı sıkıyor bu durum çünkü yaşantımı etkilemeye başladı bata 5 gün var dün test yaptım negatif, doktorum idrarda hemen görünmez demişti zaten.
Aslında amacım neden bu kadar uykulu ve halsizim bunu çözüme ulaştırmak.
Hafif mide bulantım da var.
Sürekli ama hafif.
Psikolojik etkiler diyemeyeceğim çünkü dediğim gibi ben hamile olmasam da üzülmem. Çok takılmıyorum.
11 mayıs bat. eğer yarında düzelmezsem doktora gideceğim. Hasta da olmuş olabilirim.
Ama eğer gebelik varsa ve bundan kaynaklanıyorsa, daha sonra soranlara belirti olarak söyleyeceğim tek şey uyku. Sürekli uyuma isteği, öyle bir uyuma ki yatağa yatınca yüzüstü dönmeye dahi enerji bulamamak.
Kullandığım folik etkisi midir onu da bilmiyorum. Ama uykum var, uyumasam bile uzanıp gözlerimi kapatmak istiyorum hep.
Yaptırmam cadı hıc hazır degılım ben o netlıge sımdı kendı kendımı hem olumlıya hen olumsuza alıstırıp adet günümde yapıcam tekrar testCanim kan testi yaptir
Geçmiş olsun canım bu dediklerini ara ara bende hissediyorum ama bence bi çok nedeni olabilir mesela kan tahlili yaptırdınmı? Vitamin eksikliğinden kaynaklı olabilir veya hava değişimi de etkiler bi sıcak bi soğuk havalar.. diğer bi neden herhangi bi yediğin bişeydende kaynaklanabilir sana tavsiyem yakın zamanda yaptırmadıysan kan değerlerine baktır zaten vitamin eksikliği varsa o da bebek oluşumunu engellermiş bende mesela d vitaminim çok düşük çıktı bide bende folik asit kullanıyorum o böyle şeylere yol açmaz canım
Hayirlisi olsun canimmrb arkadaslar.bat 13 mayıs.ama esim eczaneye test almaya gitti.merak ediyorum .yarın anneler günü annelerimize yapabilecegimiz en güzel süpriz.olumlu bişey cıkar umarım.daha erken test yapmak için ama bu ay ilk kez deniyorum hamile kalmayı cok heyecanlıyım.bekleyemiyecem sanırım.
Saol canım Amın hepımızın Insallah canım :)Hakkinda hayirlisi canim sabret dua et gonlunu ferahlat
Selam kızlar bat 12 mayıs dayanamadım erken yaptım sonuç bu çıktı
Amin canım hepimize aminnn aynen yavbız adet olmaya bırkaç gun kala test yapmaya başlıyoruz arkadaşin 25gun geçiyor şüphelenmiyor : )) ilginç bir durum..hayırlı olsun darısı bize inş:)
Bata kaç gün kala yaptınBaşka çıkıp atayım ya belkı görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?