2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Başka çıkıp atayım ya belkı görürsünüz

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-07-15-46-37.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 63

Geçmiş olsun canım bu dediklerini ara ara bende hissediyorum ama bence bi çok nedeni olabilir mesela kan tahlili yaptırdınmı? Vitamin eksikliğinden kaynaklı olabilir veya hava değişimi de etkiler bi sıcak bi soğuk havalar.. diğer bi neden herhangi bi yediğin bişeydende kaynaklanabilir sana tavsiyem yakın zamanda yaptırmadıysan kan değerlerine baktır zaten vitamin eksikliği varsa o da bebek oluşumunu engellermiş bende mesela d vitaminim çok düşük çıktı bide bende folik asit kullanıyorum o böyle şeylere yol açmaz canım

Tüm tahlillerimi yatırdım detaylı hem de, temiz çıktı. Folik eksikti onu da kullanıyorum zaten. 5 gün önce kan tahlili de yaptırdım. Onda da değerler normal çıktı.
Her şey olabilir dediğin gibi. Hayırlısı olsun :)
Sebebini bileyim yeter bana.

mrb arkadaslar.bat 13 mayıs.ama esim eczaneye test almaya gitti.merak ediyorum .yarın anneler günü annelerimize yapabilecegimiz en güzel süpriz.olumlu bişey cıkar umarım.daha erken test yapmak için ama bu ay ilk kez deniyorum hamile kalmayı cok heyecanlıyım.bekleyemiyecem sanırım.

Hayirlisi olsun canim

Kızlar hani dün bi yakınımdan bahsetmiştimya 2 haftadır adet görmüyodu ona kaç kere dedimki git test al o da ısrarla yok diyodu o kadarki emindi hamile olmadığından sonra 25 gün geçti bide soğan suyu içti belki adet olurum diye meğerse hamileymiş şok oldu resmen o kadarki beklemiyordu eee veren ALLAH. . Bizede nasip etsin inşallah hayırlısını

bız adet olmaya bırkaç gun kala test yapmaya başlıyoruz arkadaşin 25gun geçiyor şüphelenmiyor : )) ilginç bir durum..hayırlı olsun darısı bize inş:)

Selam kızlar bat 12 mayıs dayanamadım erken yaptım sonuç bu çıktı

ahh canım ahhh... nedir bu aceleciliğimiz bilmem ki benim de bat 13 mayıs dayanamadım sabah yaptım negatif tabii ki.. en iyisi beklemek... bakalım bekleyelim inşallah pozitifi görürüz

bız adet olmaya bırkaç gun kala test yapmaya başlıyoruz arkadaşin 25gun geçiyor şüphelenmiyor : )) ilginç bir durum..hayırlı olsun darısı bize inş:)
Amin canım hepimize aminnn aynen yav Allah verince her şekilde veriyor kimse ümitsizliğe kapılmasın bende 7 aydır bekliyorum hayırlı sağlıklı olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…