2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ben bigün çift çizgi görürsem hemen sevinmicem çünkü ilk 3 ay riskli
boş gebelik veya dış gebelik riski var diye yoksa sonradan daha üzücü olur Allah görenlerinkinide sağlıklı eylesin uzun ve zor bekleyiş

Canım benim ilk hamileliğimi anladığım tek belirti uykuydu. Uykunu dışında hiç bir belirtim yoktu. Hamile olabilirsin bence

ahh canım ahhh... nedir bu aceleciliğimiz bilmem ki benim de bat 13 mayıs dayanamadım sabah yaptım negatif tabii ki.. en iyisi beklemek... bakalım bekleyelim inşallah pozitifi görürüz
Benımkı sankı ışığa tutunca çok hafif cızgı var gıbı hadı Insallah hepımız hamıleyızdır canlarım :)

Kızlar neden yazmıyorsunuz Adetim 5 gün geçti test yaptım 0,5 Bebek yok dimi

Şaşırdım canım sana senden hamilelik haberi bekliyordum hayırlısı bir sonraki aya inşş

Bende Can'ım ya bekliyordum bu ay, adet tarihimden 7 gün önce lekelenmem bile olmuştu, dogum kontrol hapları yaptı sanırım, başlamadan önce çok düzenliydi adet tarihim şimdi 5 gün geçti hiç gelen giden yok, Bebişde yok

Olabilir canım doğum kontrol hapları etkilemiş olabilir üzülme ama olur mu elinden geldiğince yani allah kısmet eder inş

Merhaba hanımlar ne zamandır uzak kaldım konumuza biraz düşünmeden durmak istedim ise de yaradı adete kaç gün var onu bile bilmiyordum

Malum şu sıralar ülkenin durumu kritik ve biz de kritik bölgenin hemen yanındayız
Bende sürekli bir endişe hali herşeyden korkar oldum ve en büyük korkum bebeğimle savaşın ortasında kalmak

Biliyorum çoğumuz korkar olduk bu karışıklık halinden ben biraz büyütüyorum galiba ama elimde değil sürekli düşünüyorum o yüzden çokça tevekkül ediyorum bu zamana kadar hamile kalmadıysam Rabbimin bir bildiği vardır artık üzülmüyorum anlayacağınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…