- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
Canım benim ilk hamileliğimi anladığım tek belirti uykuydu. Uykunu dışında hiç bir belirtim yoktu. Hamile olabilirsin benceTüm tahlillerimi yatırdım detaylı hem de, temiz çıktı. Folik eksikti onu da kullanıyorum zaten. 5 gün önce kan tahlili de yaptırdım. Onda da değerler normal çıktı.
Her şey olabilir dediğin gibi. Hayırlısı olsun :)
Sebebini bileyim yeter bana.
5 gün var bat 12 mayısBata kaç gün kala yaptın
Benımkı sankı ışığa tutunca çok hafif cızgı var gıbı hadı Insallah hepımız hamıleyızdır canlarım :)ahh canım ahhh... nedir bu aceleciliğimiz bilmem kibenim de bat 13 mayıs dayanamadım sabah yaptım negatif tabii ki.. en iyisi beklemek... bakalım bekleyelim inşallah pozitifi görürüz
Malesef canım 5 ın altındaki değerlere gebelik yok deniyorKızlar neden yazmıyorsunuz Adetim 5 gün geçti test yaptım 0,5 Bebek yok dimi
Şaşırdım canım sana senden hamilelik haberi bekliyordum hayırlısı bir sonraki aya inşşKızlar neden yazmıyorsunuz Adetim 5 gün geçti test yaptım 0,5 Bebek yok dimi
Şaşırdım canım sana senden hamilelik haberi bekliyordum hayırlısı bir sonraki aya inşş
Olabilir canım doğum kontrol hapları etkilemiş olabilir üzülme ama olur mu elinden geldiğince yani allah kısmet eder inşBende Can'ım ya bekliyordum bu ay, adet tarihimden 7 gün önce lekelenmem bile olmuştu, dogum kontrol hapları yaptı sanırım, başlamadan önce çok düzenliydi adet tarihim şimdi 5 gün geçti hiç gelen giden yok, Bebişde yok
Olabilir canım doğum kontrol hapları etkilemiş olabilir üzülme ama olur mu elinden geldiğince yani allah kısmet eder inş
7 nin altında olunca yok demek. Sizinkide 7 nin altinda. Internette öyle yaziyorKızlar 0,5 yok demek dimi
3 gün daha bekle kana a olmazsa testi tekrarlaBende Can'ım ya bekliyordum bu ay, adet tarihimden 7 gün önce lekelenmem bile olmuştu, dogum kontrol hapları yaptı sanırım, başlamadan önce çok düzenliydi adet tarihim şimdi 5 gün geçti hiç gelen giden yok, Bebişde yok
Yok canım kasım da kimyasal gebelik yaşadım daha da olmadı canımÖyle tabi Canım benim bu ay nasip değilmiş demekki bir sonraki ay daha dikkat edicez inşallah
Sende varmı bebiş canım
3 gün daha bekle kana a olmazsa testi tekrarla
Yok canım kasım da kimyasal gebelik yaşadım daha da olmadı canım
Bugün hasta oldum canım ya sonraki aylara inşş , hatta beraber kalırız inşş öbür aya :)İnşallah bu ay bebişin olur canım benim
Zamanı var demekki canım elden bi şey de gelmiyorBahtubahtu hayirlisi olsun canim kismet. Bende gece uyku tutmadi idrar testi yaptim sonuc negatif. Bata daha 2 gun var ama umudumu yitirdim
MalesefZamanı var demekki canım elden bi şey de gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?