2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Slm arkadaşlar bende sabırsızlıkla bekliyorum ama malesef bugün hasta oldum yine olmadı yine olmadı

Seni geçen ayki gruptan hatırlıyorum böyle isimler tanıdık gelip de olmadı falan deyince iki kat üzülüyorum
Sorma ya o kadar alisiyoruz kaynasiyoruz ki olmayinca uzulup olunca yakinimizin haberi gibi seviniyoruz. Sagolasin,hayirlusi insallah daha regl olmadim ama gelir 2 gune. Olsa testte cikardi buyuk ihtimalle.

Sorma ya o kadar alisiyoruz kaynasiyoruz ki olmayinca uzulup olunca yakinimizin haberi gibi seviniyoruz. Sagolasin,hayirlusi insallah daha regl olmadim ama gelir 2 gune. Olsa testte cikardi buyuk ihtimalle.
Hayırlısı canım allah bize de en yakın zamanda kısmet etsin burada hamişlerin çizelgelerinden yükleriz :)

Ben ilk bebegimi kaybettim geçen sene gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım yeniden hamile kalmak istiyorum ama 3 aydır olmadı hala
Bak bi kere olmuş yine olur inş sağlıklı sıhhatli şekilde canım

Bak bi kere olmuş yine olur inş sağlıklı sıhhatli şekilde canım
Amin hepimizin inşallah zaten tek umudum daha önce hamile kalmış olmam bazen psikolojim ıyice bozuluyo acaba benim cocugum olmicak mi hamile kalamicak miyim diye kendi kendimi yiyorum ama bi kere hamile kaldım bi sorun olsaydı o zaman da kalamazdim deyip kendimi teselli ediyorum

Amin canım
İnşallah önümüzdeki ay Allah'ın izniyle bebişlerimiz sağlıklı bi şekilde gelicek

Arkadaşlar bat a 6-7 gün kadar var.test yapsam belli olurmu.yada eczanedeki gebelik testiyle mi daha çabuk anlaşılır yoksa kan testiylemi
Canım Allah'ın bir hikmeti olmasa hamile kalmamız bile mümkün değil. Öyle düşünme. Belki yumurtlama gününe denk geldi ama spermler yumurtaya ulaşamadı. Belki başka bir şey oldu. İnşallah en hayırlı zamanda olur

Canım bahar yorgunluğuyla baş etme yollarını internetten araştır istersen. Anlattıkların tamamen bunu gösteriyor.

Ben ilk bebegimi kaybettim geçen sene gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım yeniden hamile kalmak istiyorum ama 3 aydır olmadı hala
Allah rahmet eylesin,bi daha yasatmasin insallah
Canim ama kolay mi vucut icin? Zaman ver biraz kendine,vucuduna. Olumlu dusun bak en azindan bi sorun yok hamile kaliyosun biliyosun. Insanin eli kesilince bile kac hafta geciyo tamamen toparlanana kadar,kaldi ki kurtaj zor bi is bence kendine zaman ver hic uzulme olumsuz dusunme. Insallah nur topu gibi tontis bi bebegin olcak gor bak :)

Gunaydin kizlar.sabah uyanir uyanmaz yaotim test.bat imi bekleyemedim.sonuc negatif.uzerinde 6 gun kalaya kadar sonuc verir yaziyor testin.yanilma ihtimali varmibekleyecem batimi.insallah haftaya hasta olmam.

Günaydın.. ben de bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim. Bu ay klomen kullandim sali dr kontrolum var.. bugun adetimin 10.günü.. bat 28 mayis insallah bu ay hepimiz iyi haberi burdan veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…