Seni geçen ayki gruptan hatırlıyorum böyle isimler tanıdık gelip de olmadı falan deyince iki kat üzülüyorumMalesefuzulmedim degil ama yapacak birsey yok dedigin gibi elden birsey gelmiyo.
Rica ederim.Çok çok teşekkür ederim
Uzulmeyelim artik yaa bu ayda olmadi demeyelimSlm arkadaşlar bende sabırsızlıkla bekliyorum ama malesef bugün hasta oldum yine olmadı yine olmadı
Sorma ya o kadar alisiyoruz kaynasiyoruz ki olmayinca uzulup olunca yakinimizin haberi gibi seviniyoruz. Sagolasin,hayirlusi insallah daha regl olmadim ama gelir 2 gune. Olsa testte cikardi buyuk ihtimalle.Seni geçen ayki gruptan hatırlıyorum böyle isimler tanıdık gelip de olmadı falan deyince iki kat üzülüyorum
Ben ilk bebegimi kaybettim geçen sene gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım yeniden hamile kalmak istiyorum ama 3 aydır olmadı halaUzulmeyelim artik yaa bu ayda olmadi demeyelimhayirlisi boyleymis canim bi daha ki aya kismetse
Hayırlısı canım allah bize de en yakın zamanda kısmet etsin burada hamişlerin çizelgelerinden yükleriz :)Sorma ya o kadar alisiyoruz kaynasiyoruz ki olmayinca uzulup olunca yakinimizin haberi gibi seviniyoruz. Sagolasin,hayirlusi insallah daha regl olmadim ama gelir 2 gune. Olsa testte cikardi buyuk ihtimalle.
Bak bi kere olmuş yine olur inş sağlıklı sıhhatli şekilde canımBen ilk bebegimi kaybettim geçen sene gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım yeniden hamile kalmak istiyorum ama 3 aydır olmadı hala
Canim hakkimizda hayirlisi rabbim bi gun ol dicek ve bebislerimiz gelecek insallah gecen ay bende kimyasal gebelik gecirdim rabbim saglikli hayirli vicdanli merhametli ahlakli rabbime layik kul habibine ummet olacak evlatlar nasip etsin dualarim hepinizleKızlar 0,5 yok demek dimi
Amin hepimizin inşallah zaten tek umudum daha önce hamile kalmış olmam bazen psikolojim ıyice bozuluyo acaba benim cocugum olmicak mi hamile kalamicak miyim diye kendi kendimi yiyorum ama bi kere hamile kaldım bi sorun olsaydı o zaman da kalamazdim deyip kendimi teselli ediyorumBak bi kere olmuş yine olur inş sağlıklı sıhhatli şekilde canım
Canim hakkimizda hayirlisi rabbim bi gun ol dicek ve bebislerimiz gelecek insallah gecen ay bende kimyasal gebelik gecirdim rabbim saglikli hayirli vicdanli merhametli ahlakli rabbime layik kul habibine ummet olacak evlatlar nasip etsin dualarim hepinizle
Arkadaşlar bat a 6-7 gün kadar var.test yapsam belli olurmu.yada eczanedeki gebelik testiyle mi daha çabuk anlaşılır yoksa kan testiylemi
Canım Allah'ın bir hikmeti olmasa hamile kalmamız bile mümkün değil. Öyle düşünme. Belki yumurtlama gününe denk geldi ama spermler yumurtaya ulaşamadı. Belki başka bir şey oldu. İnşallah en hayırlı zamanda olurPeki öyle yaparım bacım sağolasın
ya bu arada benim artık şu 14 gün lafına inancım kalmadı ben 7 aydır adetimin 10'u ile 20 gün arasını değerlendiriyorum hiç mi yumurtlamaya denk gelmez 30-32 gün arası adet görürüm ama bi türlü tutmadı demekki o günlerde yumurtlamıyorum diye düşünüyorum artık
Canım kızlık zarının ortası delik, bu sayede regl oluyoruz. Bazı insanların kızlık zarı esnek olduğu için ilişkide bozulmuyor da doğumda bozuluyorDoğrudur canım.. Benim bir Bilgim yok bu konuda
Canım bahar yorgunluğuyla baş etme yollarını internetten araştır istersen. Anlattıkların tamamen bunu gösteriyor.Kızlar merhaba.
İki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum. Gebelik söz konusu mu bilmiyorum olmazsa üzülmemde açıkçaıs çünkü ilk kez denedik.
Fakat bu uyku hallerimin bir açıklaması olması. İnanın kafamı kaldıramıyorum vücuduma ağır geliyor, gözlerim her an kapanmaya meyilli. Canımı sıkıyor bu durum çünkü yaşantımı etkilemeye başladı bata 5 gün var dün test yaptım negatif, doktorum idrarda hemen görünmez demişti zaten.
Aslında amacım neden bu kadar uykulu ve halsizim bunu çözüme ulaştırmak.
Hafif mide bulantım da var.
Sürekli ama hafif.
Psikolojik etkiler diyemeyeceğim çünkü dediğim gibi ben hamile olmasam da üzülmem. Çok takılmıyorum.
11 mayıs bat. eğer yarında düzelmezsem doktora gideceğim. Hasta da olmuş olabilirim.
Ama eğer gebelik varsa ve bundan kaynaklanıyorsa, daha sonra soranlara belirti olarak söyleyeceğim tek şey uyku. Sürekli uyuma isteği, öyle bir uyuma ki yatağa yatınca yüzüstü dönmeye dahi enerji bulamamak.
Kullandığım folik etkisi midir onu da bilmiyorum. Ama uykum var, uyumasam bile uzanıp gözlerimi kapatmak istiyorum hep.
Canım kızlık zarının ortası delik, bu sayede regl oluyoruz. Bazı insanların kızlık zarı esnek olduğu için ilişkide bozulmuyor da doğumda bozuluyor
Allah rahmet eylesin,bi daha yasatmasin insallahBen ilk bebegimi kaybettim geçen sene gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım yeniden hamile kalmak istiyorum ama 3 aydır olmadı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?