2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Sorma ya o kadar alisiyoruz kaynasiyoruz ki olmayinca uzulup olunca yakinimizin haberi gibi seviniyoruz. Sagolasin,hayirlusi insallah daha regl olmadim ama gelir 2 gune. Olsa testte cikardi buyuk ihtimalle.

Canım hayırlısı olsun dur bakalım

Ovulasyon testine başlayacak misin ?

Ovulasyon testi kullan canım mutlaka

Canım bugun falan tam zamanı ama yapıyorum yok cıkmıyor testte acaba yumurtlamıyomuyum ben

Canım şimdi

1. Sıvı alımına dikkat et
2. Saat 11 gibi yap
3. İlk idrar ile yapma
4. Akinti takip et
5 . Uygulamalara güvenme
6. 12. Gün yumurtlayan da var 21. Gun yumurtlayan da

Aa iyiymiş memnunsan bende alayım o dediğin markadan alıcam hadi hayırlısı

Memnunum canım resim de paylasiyim:)

Bak şimdi 12. Gün adetin ilk gününden sayıyorsun 12. Gün sabah erkenden yaptım

Akıntı da fazlaydı akşam yine yaptım koyulasti

Sonra 13. Gun sabah hafif açılma oldu yani yumurta catladi demek:)

yesa sabah ilk idrarla normal idrar testi yaptim. Sonuc: tertemiz bi negatif tatlim hayirlisi olsun bakalim. Isin enteresan tarafi normalde benim bi gun once bel agrisindan kivraniyo olmam lazimdi oturuo kalkarken bi de rahmim felaket kasilirdi hissederdim. Simdi sadece siskinlik var. Demek ki her ay ayni olmayabiliyormus. Kendimizi dinleyip belirti aramamaliymisiz diger aylardan farkli diye.

Bak bak baaak kucuk cakaaal:) hissettimi kacirmaz yapistirir ikinci testi ahhaha :) ay cok yasa emi super yapmissin vallahi kacirmamissin misss :)

Haaaa yani koyulaştığı zaman yumurtlama çok yakın oluyo ay inşallah başarırız teşekkürler şekerim

Haaaa yani koyulaştığı zaman yumurtlama çok yakın oluyo ay inşallah başarırız teşekkürler şekerim

Aynen canım

Bi akinti farklı çeşitlerde oluyor dikkat edince aslında vücut bize açık açık söylüyor

Ayın 12sinde tam 3 kere yumurta aki kıvamında akıntım oldu

Bu yumurta catlamadan önce olan akintiymis

En son akşam da normal sıvı şeklinde akinti oldu yani yumuta tam catladigi andaki akinti

Ovu testi de bunu destekledi

Tabii ki o gün beraberlik oldu kesin hamileyim diye bir şey yok sadece ihtimalleri arttırmaya çalışıyoruz yanlış anlasilmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…