Sorma ya o kadar alisiyoruz kaynasiyoruz ki olmayinca uzulup olunca yakinimizin haberi gibi seviniyoruz. Sagolasin,hayirlusi insallah daha regl olmadim ama gelir 2 gune. Olsa testte cikardi buyuk ihtimalle.
Kızlar neden yazmıyorsunuz Adetim 5 gün geçti test yaptım 0,5 Bebek yok dimi
@Bahtubahtu hayirlisi olsun canim kismet. Bende gece uyku tutmadi idrar testi yaptim sonuc negatif. Bata daha 2 gun var ama umudumu yitirdim
Slm arkadaşlar bende sabırsızlıkla bekliyorum ama malesef bugün hasta oldum yine olmadı yine olmadı
canlar merhana bende delı gibi bebiş isteyenlerdenimmmmm ve olması için sürekli araştırıyor ve uyguluyorum vajınısmusdum yenı yendım 28 nisanda adetim bitti 1 mayıstan sonra düzenlı birliktelik sağlıyoruz yumurtlama gününü bir türlü ayarlayamıyorum nasıl yapmam lazım
hangı sıteden canım alayaım
Selam kızlar bat 12 mayıs dayanamadım erken yaptım sonuç bu çıktı
Baslarim artik canim ya biliyosun duruyodu oyle. Bu ay 3.ay o yuzden bakalim ptesi sali falan regl olayim baslarim artikCanım hayırlısı olsun dur bakalım
Ovulasyon testine başlayacak misin ?
Ovulasyon testi kullan canım mutlaka
Ben gittigidiyor dan aldım canım memnunum
Markası laboquick
Canım bugun falan tam zamanı ama yapıyorum yok cıkmıyor testte acaba yumurtlamıyomuyum ben
Baslarim artik canim ya biliyosun duruyodu oyle. Bu ay 3.ay o yuzden bakalim ptesi sali falan regl olayim baslarim artik
Mavi Boncugumm ben 40 tane ovulasyon 6 tane gebelik 39.90 a aldım canım kargo bedava
Aa iyiymiş memnunsan bende alayım o dediğin markadan alıcam hadi hayırlısı
Bak bak baaak kucuk cakaaal:) hissettimi kacirmaz yapistirir ikinci testi ahhaha :) ay cok yasa emi super yapmissin vallahi kacirmamissin misss :)Memnunum canım resim de paylasiyim:)
Eki Görüntüle 1828828
Bak şimdi 12. Gün adetin ilk gününden sayıyorsun 12. Gün sabah erkenden yaptım
Akıntı da fazlaydı akşam yine yaptım koyulasti
Sonra 13. Gun sabah hafif açılma oldu yani yumurta catladi demek:)
Memnunum canım resim de paylasiyim:)
Eki Görüntüle 1828828
Bak şimdi 12. Gün adetin ilk gününden sayıyorsun 12. Gün sabah erkenden yaptım
Akıntı da fazlaydı akşam yine yaptım koyulasti
Sonra 13. Gun sabah hafif açılma oldu yani yumurta catladi demek:)
Haaaa yani koyulaştığı zaman yumurtlama çok yakın oluyo ay inşallah başarırız teşekkürler şekerim
Haaaa yani koyulaştığı zaman yumurtlama çok yakın oluyo ay inşallah başarırız teşekkürler şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?