2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bendeki akıntılar aynı tarz oluyo yani hiç öyle su gibi şeffaf görmedim açık renk uzayan şekilde oluyor bende kestiremiyorum ne nedir diye mesela bu aralar yine var ama adet dönemim geldi yarın ondan sanırım bilemiyorum artık bide bişey soracağım canım hani ilişki sonra ben hep peçeteyle bastırıyorum yoksa çıkıyo o şekilde deniyorum hep yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama öbür türlü duramamki

Bak bak baaak kucuk cakaaal:) hissettimi kacirmaz yapistirir ikinci testi ahhaha :) ay cok yasa emi super yapmissin vallahi kacirmamissin misss :)

Hahahahah Aynen canım yaaaaaaaaaaa

Bilmesem asla ikinci testi yapmam

Sonra da ben hiç kırmızı çizgi görmedim sorun mu var diye dolasirim:)

teşekkür ederim güzel dileklerin için dogru diyosun herşeyin ilacı zaman biraz akışına bırakmak lazım heralde rabbim ol dediği zaman olucak insallah

Canım o yapışkan uzayan akinti yumurtlama çok yakın demek

Diğerini saptamak zor biraz ama hafif İslak lik hissettiğinde çatlamıştır

Diğer konuda da yine iki görüş var

Bir grup ayakları dikme bel altına yastık biraz yatmak gerekir derken

Diğer grup gerek yok diyor

Ben sanırım ilk gruba dahilim:)

Bende öyle söylemesi ayıp o ıslaklık bende çoğu zaman oluyor aslında olması gereken bişey bu biliyorum ben en iyisi ovu. testi kullanayım yoksa bu şekilde sarı çizmeli mehmet ağa:) ah o yumurtayı bi yakalarsam varya

Kizlarrrrr elim ayagim titriyor bugun malumunuz adet gunum ve hani adet baslarken bilirsiniz bi akma hissi olur oyle birsey oldu aha dedim kirmizi karti yedim, lavaboda baktim afedersiniz pembe ama anlatamam bildiginiz seker pembesi akintim basladi, silince geliyor pedi kirletmiyor, cok heycanliyim, bebisim yerlestimi acaba :) Allah im umutlarimizi hayirli zamanda bosa cikarmasin kucagimizida bos koymasin insallah

Selam kızlar hepımızın anneler günü kutlu olsun. Ben bugün test yaptım gene :) dağınık pembe cızgı çıktı bı bakarmısınız bılgıısı olan varmı merak ediyorum :?

Eklentiler

• _20160508_150312.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20160508_150219.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 67

İnşallah bacım Allah gönlüne göre versin test yaptınmı hiç? Benimde yarın adet günüm mevlam neylerse güzel eyler... yinede umudunu kırmak istemem ama herşeye hazırlıklı ol bence çünkü sonra olmayınca daha çok üzülüyor insan.... benim mesela bazen adetten 1 gün önce aynen o şekilde pembe lekelenme olur ama ertesi gün tam olurum senin öyle oluyomu bilmiyorum ama inşallah hamilesindir

Selam canım kendini çok kaptırip üzülme sakin

Benim adet öncesi aynı bu dediğin akinti olur sonra adet gelir çünkü

Selam kızlar hepımızın anneler günü kutlu olsun. Ben bugün test yaptım gene :) dağınık pembe cızgı çıktı bı bakarmısınız bılgıısı olan varmı merak ediyorum :?

Canım valla ben bu testten bir şey anlamadım ya dur bakalım inşallah anlayan arkadaşlar çıkar ben de merak ettim

Katiliyorum kizlar cok sagolun tabi takdi Allahtan ama beni umutlandiran benimde adetim hep kahverengi renkte baslarve yarim saat sonra reglim baslardi iki saat oldu sadece silince pembe leke oluyor hayatimda ilk defa hepimizin hakkinda hayirlisi canlar cok cok sagolunn :))

Kızlar çatlatma iğnesi olmuştum geçen cumartesi. Bugün iğne nin 8.günü. evde test buldum yaptım negatif tabi kizaten 12.gün kan demişti doktor benim ki de merak işte.
Cumartesi iğne pazar salı perşembe ilişki oldu. Salı günü hafif perşembe cuma günü ise sürekli kasık ağrım gaz sancım ve bel ağrım oldu. Dünden beri azaldı baya bel ağrım geçmedi sadece. Çökelek tarzı akıntı da başladı bugün. iğne den sanırım yada bebek bat a 4 gün var
Var mı benim gibi olan

Mrb cnm buay banada galiba doktor clomen hapi yazicak birde igne yapar diye düsünüyorum yrn aramam lazim adet olunca ara demisti bugün geldi kirmizilar benim bir sene doldu siz nezamandir deniyorsunuz,,, Insallah bebissin belirtileridir bunlar isteyen herkesin olsun hayirlisiyla insallah..

Selamlar ben uste de yazmistim sanirm ustune gorme denilen seyi yasiyorum su an bugun adet gunumdu ama sadece acik pembe lekelenme oluyor tabi baska bi sebeptende olabilir hayirlisi :)

Geçen yıl 4 ay deneme sonra başka bir hastalık çıktı ara verdim 8 ay. Bu sene de 5 ay oldu. Geçen ay çikolata kisti ameliyatı oldum ben yıllardır vardı sıkıntı olur dediler artık. Yumurta oluşMuş görünce doktor igne verdi tamamen doğal gelişti. Ki benim birde rahim de perde var sıkıntı çok ama ben umutluyum doktor da normal yolla kalırsın diyor. Ama kist tekrar ettiği için çok uzun zamanlar deneme şansım da kalmıyor.
Aylardır ilk kez adet öncesi birkaç belirti yaşar oldum ki hiçbiri olmazdı bu zamana kadar. Psikoloji var ya bebek için. Bu ay da yeni yeni şeyler ki ameliyat iğne hepsi de bu ay oldu
Offf valla çok zor bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…