- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
Aynen canım
Bi akinti farklı çeşitlerde oluyor dikkat edince aslında vücut bize açık açık söylüyor
Ayın 12sinde tam 3 kere yumurta aki kıvamında akıntım oldu
Bu yumurta catlamadan önce olan akintiymis
En son akşam da normal sıvı şeklinde akinti oldu yani yumuta tam catladigi andaki akinti
Ovu testi de bunu destekledi
Tabii ki o gün beraberlik oldu kesin hamileyim diye bir şey yok sadece ihtimalleri arttırmaya çalışıyoruz yanlış anlasilmasin
Bak bak baaak kucuk cakaaal:) hissettimi kacirmaz yapistirir ikinci testi ahhaha :) ay cok yasa emi super yapmissin vallahi kacirmamissin misss :)
teşekkür ederim güzel dileklerin için dogru diyosun herşeyin ilacı zaman biraz akışına bırakmak lazım heralde rabbim ol dediği zaman olucak insallahAllah rahmet eylesin,bi daha yasatmasin insallah
Canim ama kolay mi vucut icin? Zaman ver biraz kendine,vucuduna. Olumlu dusun bak en azindan bi sorun yok hamile kaliyosun biliyosun. Insanin eli kesilince bile kac hafta geciyo tamamen toparlanana kadar,kaldi ki kurtaj zor bi is bence kendine zaman ver hic uzulme olumsuz dusunme. Insallah nur topu gibi tontis bi bebegin olcak gor bak :)
Bendeki akıntılar aynı tarz oluyo yani hiç öyle su gibi şeffaf görmedim açık renk uzayan şekilde oluyor bende kestiremiyorum ne nedir diyemesela bu aralar yine var ama adet dönemim geldi yarın ondan sanırım bilemiyorum artık bide bişey soracağım canım hani ilişki sonra ben hep peçeteyle bastırıyorum yoksa çıkıyo o şekilde deniyorum hep yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama öbür türlü duramamki
Canım o yapışkan uzayan akinti yumurtlama çok yakın demek
Diğerini saptamak zor biraz ama hafif İslak lik hissettiğinde çatlamıştır
Diğer konuda da yine iki görüş var
Bir grup ayakları dikme bel altına yastık biraz yatmak gerekir derken
Diğer grup gerek yok diyor
Ben sanırım ilk gruba dahilim:)
Kizlarrrrr elim ayagim titriyor bugun malumunuz adet gunum ve hani adet baslarken bilirsiniz bi akma hissi olur oyle birsey oldu aha dedim kirmizi karti yedim, lavaboda baktim afedersiniz pembe ama anlatamam bildiginiz seker pembesi akintim basladi, silince geliyor pedi kirletmiyor, cok heycanliyim, bebisim yerlestimi acaba :) Allah im umutlarimizi hayirli zamanda bosa cikarmasin kucagimizida bos koymasin insallah
Kizlarrrrr elim ayagim titriyor bugun malumunuz adet gunum ve hani adet baslarken bilirsiniz bi akma hissi olur oyle birsey oldu aha dedim kirmizi karti yedim, lavaboda baktim afedersiniz pembe ama anlatamam bildiginiz seker pembesi akintim basladi, silince geliyor pedi kirletmiyor, cok heycanliyim, bebisim yerlestimi acaba :) Allah im umutlarimizi hayirli zamanda bosa cikarmasin kucagimizida bos koymasin insallah
Selam kızlar hepımızın anneler günü kutlu olsun. Ben bugün test yaptım gene :) dağınık pembe cızgı çıktı bı bakarmısınız bılgıısı olan varmı merak ediyorum :?
Gelmedi canım, yarın yine doktora gidecegim
Selam kızlar hepımızın anneler günü kutlu olsun. Ben bugün test yaptım gene :) dağınık pembe cızgı çıktı bı bakarmısınız bılgıısı olan varmı merak ediyorum :?
Mrb cnm buay banada galiba doktor clomen hapi yazicak birde igne yapar diye düsünüyorum yrn aramam lazim adet olunca ara demisti bugün geldi kirmizilar benim bir sene doldu siz nezamandir deniyorsunuz,,, Insallah bebissin belirtileridir bunlar isteyen herkesin olsun hayirlisiyla insallah..Kızlar çatlatma iğnesi olmuştum geçen cumartesi. Bugün iğne nin 8.günü. evde test buldum yaptım negatif tabi kizaten 12.gün kan demişti doktor benim ki de merak işte.
Cumartesi iğne pazar salı perşembe ilişki oldu. Salı günü hafif perşembe cuma günü ise sürekli kasık ağrım gaz sancım ve bel ağrım oldu. Dünden beri azaldı baya bel ağrım geçmedi sadece. Çökelek tarzı akıntı da başladı bugün. iğne den sanırım yada bebekbat a 4 gün var
Var mı benim gibi olan
Selamlar ben uste de yazmistim sanirm ustune gorme denilen seyi yasiyorum su an bugun adet gunumdu ama sadece acik pembe lekelenme oluyor tabi baska bi sebeptende olabilir hayirlisi :)Bahtubahtu 2 Mayıs
@tubaender 6 Mayıs
Zanamm174 6 Mayıs
@emelll42 6 Mayıs
K kubito 7 Mayıs
@selind1 7 Mayıs
@busrademirtas 7 Mayıs
Ogrtmngelin 8 Mayıs
Hanımlar sizin son durumlar nedir? Var mı güzel haberler? Bazı arkadaslar negatif demisti maalesefOnlarda yeni BAT varsa ekleyeyim.
test yaptın mı canım ??Selamlar ben uste de yazmistim sanirm ustune gorme denilen seyi yasiyorum su an bugun adet gunumdu ama sadece acik pembe lekelenme oluyor tabi baska bi sebeptende olabilir hayirlisi :)
Geçen yıl 4 ay deneme sonra başka bir hastalık çıktı ara verdim 8 ay. Bu sene de 5 ay oldu. Geçen ay çikolata kisti ameliyatı oldum ben yıllardır vardı sıkıntı olur dediler artık. Yumurta oluşMuş görünce doktor igne verdi tamamen doğal gelişti. Ki benim birde rahim de perde var sıkıntı çok ama ben umutluyum doktor da normal yolla kalırsın diyor. Ama kist tekrar ettiği için çok uzun zamanlar deneme şansım da kalmıyor.Mrb cnm buay banada galiba doktor clomen hapi yazicak birde igne yapar diye düsünüyorum yrn aramam lazim adet olunca ara demisti bugün geldi kirmizilar benim bir sene doldu siz nezamandir deniyorsunuz,,, Insallah bebissin belirtileridir bunlar isteyen herkesin olsun hayirlisiyla insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?