Evet canim ilk kez deneyecegim cok heyecanliyim o yuzdenmorordek sen bu ay ilk kez mi deneyeceksin?
Hadi inşallah mutlu haberi tek seferde verirsinEvet canim ilk kez deneyecegim cok heyecanliyim o yuzden
eee batın ne zaman bir an önce gelip bitse de heyecanlansan:)) bu konuda çok okudum sen de araştırmışsındır cnm en kaliteli sperm iki günde bir olan ilişkide üretiliyormuş bilgin olsun. Zaten doktor sperm içeride 4gune kadar yaşayabiliyor dedi yumurtlamayı kaçırmazsın da daha tedbirli başlamış olursun bu işe:) inşallah ilk aydan tutar benim,kızımda tutmuştu şimdi de ilk ayım:)Evet canim ilk kez deneyecegim cok heyecanliyim o yuzden
kızlar müsadenzle katılabilir miyim bndeeee aranıza
hangi ara 9 sayfa oldu bu topic yahu
bat ımı söylemedim bu ayda vakit tutmuyorum
ve bekleyen arkadaşlara başarılar diliyorummm.
iyi çalışmalar iyi beklemeler ve hayırlı sonlar canlarımmm
Kizlaar bi konuda danismak istiyorum. Bu yumurta aki gibi akintiyi gorunce o gun mu yumurtlama oldu diye dusunmeliyim yoksa ertesi gun falan mi? Cunku denemek icin ovulasyon testi yaptim ikisi de ayni koyulukta cikmadi akinti olmasina ragmen.
Kizlaar bi konuda danismak istiyorum. Bu yumurta aki gibi akintiyi gorunce o gun mu yumurtlama oldu diye dusunmeliyim yoksa ertesi gun falan mi? Cunku denemek icin ovulasyon testi yaptim ikisi de ayni koyulukta cikmadi akinti olmasina ragmen.
Himmm anladim sekerim iyi oldu vallaha mis gibi aciklamissin :) o sumugumsu akinti geldi o zaman iliski durumuna dikkat etme zamanim geldi demektir :) dunu degerlendirdik bu hafta dikkatli gitmek lazim demek :) coooookk tesekkurlerr. Demek ki ovulasyonda cikmamasi normalmis.Canım şimdi
1. Önce çok Afedersin sumuk gibi yumurta akı kıvamında akinti oluyormus bu yumurtan catlama dan ÖNCE gelirmiş
2. Sonrasinda normal su gibi akınti geldiği an yumurta CATLAMIŞ demekmis
Bazılarında bu ikisinin arası çok kısa iken mesela aynı gün
Bazılarında 3 gün bile sürebilirmis
23 mayıs gözüküyor bat bıktım battan bıktımmm yahuTabii ki canim.bat nedir senin ?
Senin kaçıncı ayın canım23 mayıs gözüküyor bat bıktım battan bıktımmm yahu((
Umarim canimHadi inşallah mutlu haberi tek seferde verirsin
Canim hala nisan BAT'i bekledigim icin mayisi kestiremiyorum. Bu ay gelse ona gore yazacagim mayis BAT'ini da :)eee batın ne zaman bir an önce gelip bitse de heyecanlansan:)) bu konuda çok okudum sen de araştırmışsındır cnm en kaliteli sperm iki günde bir olan ilişkide üretiliyormuş bilgin olsun. Zaten doktor sperm içeride 4gune kadar yaşayabiliyor dedi yumurtlamayı kaçırmazsın da daha tedbirli başlamış olursun bu işe:) inşallah ilk aydan tutar benim,kızımda tutmuştu şimdi de ilk ayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?