Yarın eşit koyulugu yakalarsin bir gün sonra siliklesir çatlar.ayni saatte yapman lazım hergun , yumurtlaayi kaçırmak istemiyorsan sabah 11 akşam 7 iki test yaparsan yakalarsin canım test yap ama iliskinide bir dolu bir boş yaparsan zaten yumurtlama yi yakalarsin inşallah canjmHimmm anladim sekerim iyi oldu vallaha mis gibi aciklamissin :) o sumugumsu akinti geldi o zaman iliski durumuna dikkat etme zamanim geldi demektir :) dunu degerlendirdik bu hafta dikkatli gitmek lazim demek :) coooookk tesekkurlerr. Demek ki ovulasyonda cikmamasi normalmis.
Canım renksiz, uzayan akıntı spermler ona yapışsın ve dışarı çıkamasın diye salgılanır. Yani yumurtlama olduğunda olur, mutlaka o günü değerlendir :)Kizlaar bi konuda danismak istiyorum. Bu yumurta aki gibi akintiyi gorunce o gun mu yumurtlama oldu diye dusunmeliyim yoksa ertesi gun falan mi? Cunku denemek icin ovulasyon testi yaptim ikisi de ayni koyulukta cikmadi akinti olmasina ragmen.
Cok tesekkur ediyorum canim. Dun oldu bugunu atlayip yarin olsa uygundur o halde :) bakalim kismet artik ama boyle gorunce heyecanlaniyo insan.Yarın eşit koyulugu yakalarsin bir gün sonra siliklesir çatlar.ayni saatte yapman lazım hergun , yumurtlaayi kaçırmak istemiyorsan sabah 11 akşam 7 iki test yaparsan yakalarsin canım test yap ama iliskinide bir dolu bir boş yaparsan zaten yumurtlama yi yakalarsin inşallah canjm
Ayni seyi ben de merak ediyordum sayende ogrenmis oldum vallahi :)Kizlaar bi konuda danismak istiyorum. Bu yumurta aki gibi akintiyi gorunce o gun mu yumurtlama oldu diye dusunmeliyim yoksa ertesi gun falan mi? Cunku denemek icin ovulasyon testi yaptim ikisi de ayni koyulukta cikmadi akinti olmasina ragmen.
canım zaten her gün yapsan da olması garanti değil ki ben sperm kalitesi açısından söyledimUmarim canim
Canim hala nisan BAT'i bekledigim icin mayisi kestiremiyorum. Bu ay gelse ona gore yazacagim mayis BAT'ini da :)
Dediklerini de okumuştum daha önceden ama o sekilde deneyip tutturamayanlar var. Bakalim bizde ne olacak durum :)
Klomen+catlatma ignesi+aşılama ile beklemedeyimAramızda klomen kullanıp bekleyen arkadsşlar var mı.
Evet haklisin, iste biz de mayisi 2 gunde 1 olarak degerlendirelim diyoruz ama tutar mi bilmem :)canım zaten her gün yapsan da olması garanti değil ki ben sperm kalitesi açısından söyledimben bu şekilde denedim bakalım olacak mı çok meraktayım:)
şükürler olsun hiç bi problemmz çıkmadı eşim de de bnde bütün testleri yaptrdık 2 düşüğüm var düşüklerden sonra pıhtılaşma testi yaptırdık pıhtılaşma çıktı asprin kullanyrm gecen yıl nisanda kürtaj oldum 1 sene oluyor ama malesf bebiş yok hala....klomen çatlatma iğneleri kullandım bayaca olmadı kürler vs. bu ay preseed jel alıcam bu ayda bunu kullanılam olur inşaallah bu ay daaha da olmazsa ekim gibi aşılama yaptrcaz ...Tetkiklerin yapıldımı hiç bi problem var mı yada aşılama gibi bişeyler denediniz mi hiç
valla canım ben 8. 10. 12. 14. 16. 19. Günleri değerlendirdim artık paydos ahahshhh
Canım benimde sat bugün yani 24 nisanMerhaba hanımlar, umudu Mayıs'a kalanlar ve Mayıs'ta ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazın :)
2016 Mayıs ayı hamile kalmak isteyenler listesi
Anne Adayı BAT Mutlu Son @xDerinMavix 1 Mayıs Henüz değil @n1san 2 Mayıs Henüz değil @Dilektuttum 3 Mayıs Henüz değil ruzigarr 4 Mayıs Henüz değil C capque 5 Mayıs Henüz değil @-Lidya- 5 Mayıs Henüz değil @tubaender 6 Mayıs Henüz değil @Zanamm174 6 Mayıs Henüz değil masal2994 7 Mayıs Henüz değil @kuzu66 8 Mayıs Henüz değil Y YESIMBOZ 9 Mayıs Henüz değil @enginkelime 10 Mayıs Henüz değil @The ilknur 12 Mayıs Henüz değil @sweetwitch01 13 Mayıs Henüz değil @melekler-engelchen 13 Mayıs Henüz değil @fufucukkk 15 Mayıs Henüz değil G gul_22116 15 Mayıs Henüz değil @kushi 16 Mayıs Henüz değil @begumdeniz 16 Mayıs Henüz değil @rujj 17 Mayıs Henüz değil @nisandeniz 18 Mayıs Henüz değil @yesa1 21 Mayıs Henüz değil Hijyenik 23 Mayıs Henüz değil morordek ? Henüz değil @boza ? Henüz değil @olcaaay ? Henüz değil pembesu ? Henüz değil @xiexie ? Henüz değil @Kriziantemcicegi ? Henüz değil @Tuba0735 ? Henüz değil @okaliptus_ ? Henüz değil @serapozcan3343 ? Henüz değil @oh_ne_ala ? Henüz değil @kubito ? Henüz değil @seieda ? Henüz değil @cleopatracat ? Henüz değil @GnlA ? Henüz değil angelkf ? Henüz değil @mrveee28 ? Henüz değil @ANGIE79 ? Henüz değil @nisan152 ? Henüz değil @cansu0812 ? Henüz değil
[TR]
[TR] [/TR]
[/TR]
17 mayıs diyecektim canımm ya yanlış olmuş değiştirir misinMerhaba hanımlar, umudu Mayıs'a kalanlar ve Mayıs'ta ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazın :)
2016 Mayıs ayı hamile kalmak isteyenler listesi
Anne Adayı BAT Mutlu Son @xDerinMavix 1 Mayıs Henüz değil @n1san 2 Mayıs Henüz değil @Dilektuttum 3 Mayıs Henüz değil ruzigarr 4 Mayıs Henüz değil C capque 5 Mayıs Henüz değil @-Lidya- 5 Mayıs Henüz değil @tubaender 6 Mayıs Henüz değil @Zanamm174 6 Mayıs Henüz değil masal2994 7 Mayıs Henüz değil @kuzu66 8 Mayıs Henüz değil Y YESIMBOZ 9 Mayıs Henüz değil @enginkelime 10 Mayıs Henüz değil @The ilknur 12 Mayıs Henüz değil @sweetwitch01 13 Mayıs Henüz değil @melekler-engelchen 13 Mayıs Henüz değil @fufucukkk 15 Mayıs Henüz değil G gul_22116 15 Mayıs Henüz değil @kushi 16 Mayıs Henüz değil @begumdeniz 16 Mayıs Henüz değil @rujj 17 Mayıs Henüz değil @nisandeniz 18 Mayıs Henüz değil @yesa1 21 Mayıs Henüz değil Hijyenik 23 Mayıs Henüz değil angelkf 27 Mayıs Henüz değil morordek ? Henüz değil @boza ? Henüz değil @olcaaay ? Henüz değil pembesu ? Henüz değil @xiexie ? Henüz değil @Kriziantemcicegi ? Henüz değil @Tuba0735 ? Henüz değil @okaliptus_ ? Henüz değil @serapozcan3343 ? Henüz değil @oh_ne_ala ? Henüz değil @kubito ? Henüz değil @seieda ? Henüz değil @cleopatracat ? Henüz değil @GnlA ? Henüz değil @mrveee28 ? Henüz değil @ANGIE79 ? Henüz değil @nisan152 ? Henüz değil @cansu0812 ? Henüz değil
[TR]
[TR] [/TR]
[/TR]
Duzelttim17 mayıs diyecektim canımm ya yanlış olmuş değiştirir misin
anladım canım inşallah allahım daha fazla bekletmez biran önce kavuşursun bebeğineşükürler olsun hiç bi problemmz çıkmadı eşim de de bnde bütün testleri yaptrdık 2 düşüğüm var düşüklerden sonra pıhtılaşma testi yaptırdık pıhtılaşma çıktı asprin kullanyrm gecen yıl nisanda kürtaj oldum 1 sene oluyor ama malesf bebiş yok hala....klomen çatlatma iğneleri kullandım bayaca olmadı kürler vs. bu ay preseed jel alıcam bu ayda bunu kullanılam olur inşaallah bu ay daaha da olmazsa ekim gibi aşılama yaptrcaz ...
inşaallah hepimiz mayısta hamile kalıp ocakta anne oluruz sizin hikayeniz nedir?anladım canım inşallah allahım daha fazla bekletmez biran önce kavuşursun bebeğine
Bende klomen +inofolic kullandım.yarın 11.günüm doktor randevum var yumurta kontrolüm için.bu ay duruma bakıcak olmazsa diğer ay aşılama.normalde 40 güne kadar adetim uzuyodu bakalım bu ay ne olacak.yani acaba klomen kullanıca düzenli oluyomuKlomen+catlatma ignesi+aşılama ile beklemedeyim
Ben daha 6 aydır deniyorum 1 kez şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım sonra tutunamadı adetim başladı bu ay ovülasyon testiyle yumurta takibi yaptım daha çok kısa ama hiç olmcal gb geliyo sankiinşaallah hepimiz mayısta hamile kalıp ocakta anne oluruz sizin hikayeniz nedir?
Canım renksiz, uzayan akıntı spermler ona yapışsın ve dışarı çıkamasın diye salgılanır. Yani yumurtlama olduğunda olur, mutlaka o günü değerlendir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?