2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Yarın eşit koyulugu yakalarsin bir gün sonra siliklesir çatlar.ayni saatte yapman lazım hergun , yumurtlaayi kaçırmak istemiyorsan sabah 11 akşam 7 iki test yaparsan yakalarsin canım test yap ama iliskinide bir dolu bir boş yaparsan zaten yumurtlama yi yakalarsin inşallah canjm

Kizlaar bi konuda danismak istiyorum. Bu yumurta aki gibi akintiyi gorunce o gun mu yumurtlama oldu diye dusunmeliyim yoksa ertesi gun falan mi? Cunku denemek icin ovulasyon testi yaptim ikisi de ayni koyulukta cikmadi akinti olmasina ragmen.
Canım renksiz, uzayan akıntı spermler ona yapışsın ve dışarı çıkamasın diye salgılanır. Yani yumurtlama olduğunda olur, mutlaka o günü değerlendir :)

Cok tesekkur ediyorum canim. Dun oldu bugunu atlayip yarin olsa uygundur o halde :) bakalim kismet artik ama boyle gorunce heyecanlaniyo insan.

Kizlaar bi konuda danismak istiyorum. Bu yumurta aki gibi akintiyi gorunce o gun mu yumurtlama oldu diye dusunmeliyim yoksa ertesi gun falan mi? Cunku denemek icin ovulasyon testi yaptim ikisi de ayni koyulukta cikmadi akinti olmasina ragmen.
Ayni seyi ben de merak ediyordum sayende ogrenmis oldum vallahi :)

Umarim canim

Canim hala nisan BAT'i bekledigim icin mayisi kestiremiyorum. Bu ay gelse ona gore yazacagim mayis BAT'ini da :)
Dediklerini de okumuştum daha önceden ama o sekilde deneyip tutturamayanlar var. Bakalim bizde ne olacak durum :)
canım zaten her gün yapsan da olması garanti değil ki ben sperm kalitesi açısından söyledim ben bu şekilde denedim bakalım olacak mı çok meraktayım:)

canım zaten her gün yapsan da olması garanti değil ki ben sperm kalitesi açısından söyledim ben bu şekilde denedim bakalım olacak mı çok meraktayım:)
Evet haklisin, iste biz de mayisi 2 gunde 1 olarak degerlendirelim diyoruz ama tutar mi bilmem :)
Bir de C capque de sormus cidden kacinci gune kadar denemek lazim acaba? Yumurtlama olup bittikten sonra az da olsa ihtimal var diye biliyorum ama son gune kadar denemek de sacma olur sanirim :))

Tetkiklerin yapıldımı hiç bi problem var mı yada aşılama gibi bişeyler denediniz mi hiç
şükürler olsun hiç bi problemmz çıkmadı eşim de de bnde bütün testleri yaptrdık 2 düşüğüm var düşüklerden sonra pıhtılaşma testi yaptırdık pıhtılaşma çıktı asprin kullanyrm gecen yıl nisanda kürtaj oldum 1 sene oluyor ama malesf bebiş yok hala....klomen çatlatma iğneleri kullandım bayaca olmadı kürler vs. bu ay preseed jel alıcam bu ayda bunu kullanılam olur inşaallah bu ay daaha da olmazsa ekim gibi aşılama yaptrcaz ...

valla canım ben 8. 10. 12. 14. 16. 19. Günleri değerlendirdim artık paydos ahahshhh

Canım benimde sat bugün yani 24 nisan
Bat ise 27 mayıs
inş olmasınnn yaaaa☺☺☺☺☺☺
İnşallah bu ay hayırlı sonuçlar alırız kızlarryarın ben rahim filmi çekilcem ve çok korkuyorum

17 mayıs diyecektim canımm ya yanlış olmuş değiştirir misin

anladım canım inşallah allahım daha fazla bekletmez biran önce kavuşursun bebeğine

Klomen+catlatma ignesi+aşılama ile beklemedeyim
Bende klomen +inofolic kullandım.yarın 11.günüm doktor randevum var yumurta kontrolüm için.bu ay duruma bakıcak olmazsa diğer ay aşılama.normalde 40 güne kadar adetim uzuyodu bakalım bu ay ne olacak.yani acaba klomen kullanıca düzenli oluyomu

inşaallah hepimiz mayısta hamile kalıp ocakta anne oluruz sizin hikayeniz nedir?
Ben daha 6 aydır deniyorum 1 kez şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım sonra tutunamadı adetim başladı bu ay ovülasyon testiyle yumurta takibi yaptım daha çok kısa ama hiç olmcal gb geliyo sanki

Canım renksiz, uzayan akıntı spermler ona yapışsın ve dışarı çıkamasın diye salgılanır. Yani yumurtlama olduğunda olur, mutlaka o günü değerlendir :)

Evet bu kivamindan dolayi hep farkediyordum ama o gunu mu yoksa sonrasini mi degerlendirmek lazim aklima takildi ovulasyonda da tam cikmayinca. Tesekkur ederim cook :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…