Ayni seyi ben de merak ediyordum sayende ogrenmis oldum vallahi :)
Bildigim kadariyla oluyorBende klomen +inofolic kullandım.yarın 11.günüm doktor randevum var yumurta kontrolüm için.bu ay duruma bakıcak olmazsa diğer ay aşılama.normalde 40 güne kadar adetim uzuyodu bakalım bu ay ne olacak.yani acaba klomen kullanıca düzenli oluyomu
Günaydın canım bat 15 mayıs eklermisinMerhaba hanımlar, umudu Mayıs'a kalanlar ve Mayıs'ta ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu ay hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazın :)
2016 Mayıs ayı hamile kalmak isteyenler listesi
Anne Adayı BAT Mutlu Son @xDerinMavix 1 Mayıs Henüz değil @n1san 2 Mayıs Henüz değil @Dilektuttum 3 Mayıs Henüz değil @ruzigarr 4 Mayıs Henüz değil C capque 5 Mayıs Henüz değil @-Lidya- 5 Mayıs Henüz değil @pembesu 5 Mayıs Henüz değil @tubaender 6 Mayıs Henüz değil @Zanamm174 6 Mayıs Henüz değil masal2994 7 Mayıs Henüz değil @kuzu66 8 Mayıs Henüz değil Y YESIMBOZ 9 Mayıs Henüz değil @enginkelime 10 Mayıs Henüz değil @The ilknur 12 Mayıs Henüz değil @sweetwitch01 13 Mayıs Henüz değil @melekler-engelchen 13 Mayıs Henüz değil @fufucukkk 15 Mayıs Henüz değil @gul_22116 15 Mayıs Henüz değil @kushi 16 Mayıs Henüz değil @begumdeniz 16 Mayıs Henüz değil @rujj 17 Mayıs Henüz değil @angelkf 17 Mayıs Henüz değil @nisandeniz 18 Mayıs Henüz değil yesa 21 Mayıs Henüz değil @Hijyenik 23 Mayıs Henüz değil morordek ? Henüz değil @boza ? Henüz değil olcaaay ? Henüz değil @xiexie ? Henüz değil @Kriziantemcicegi ? Henüz değil @Tuba0735 ? Henüz değil O okaliptus_ ? Henüz değil @serapozcan3343 ? Henüz değil @oh_ne_ala ? Henüz değil @kubito ? Henüz değil seieda ? Henüz değil cleopatracat ? Henüz değil @GnlA ? Henüz değil @mrveee28 ? Henüz değil @ANGIE79 ? Henüz değil @nisan152 ? Henüz değil cansu0812 ? Henüz değil
[TR]
[TR] [/TR]
[/TR]
canım beni 21 mayıs olarak bat tarihini yazar mısın?Merhaba hanımlar, umudu Mayıs'a kalanlar ve Mayıs'ta ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Anne Adayı BAT Mutlu Son @xDerinMavix 1 Mayıs Henüz değil @n1san 2 Mayıs Henüz değil @Dilektuttum 3 Mayıs Henüz değil @ruzigarr 4 Mayıs Henüz değil C capque 5 Mayıs Henüz değil @-Lidya- 5 Mayıs Henüz değil @pembesu 5 Mayıs Henüz değil @tubaender 6 Mayıs Henüz değil @Zanamm174 6 Mayıs Henüz değil masal2994 7 Mayıs Henüz değil @kuzu66 8 Mayıs Henüz değil Y YESIMBOZ 9 Mayıs Henüz değil @enginkelime 10 Mayıs Henüz değil @The ilknur 12 Mayıs Henüz değil @sweetwitch01 13 Mayıs Henüz değil @melekler-engelchen 13 Mayıs Henüz değil @fufucukkk 15 Mayıs Henüz değil @gul_22116 15 Mayıs Henüz değil @kushi 16 Mayıs Henüz değil @begumdeniz 16 Mayıs Henüz değil @rujj 17 Mayıs Henüz değil @angelkf 17 Mayıs Henüz değil @nisandeniz 18 Mayıs Henüz değil yesa 21 Mayıs Henüz değil @Hijyenik 23 Mayıs Henüz değil morordek ? Henüz değil @boza ? Henüz değil olcaaay ? Henüz değil @xiexie ? Henüz değil @Kriziantemcicegi ? Henüz değil @Tuba0735 ? Henüz değil O okaliptus_ ? Henüz değil @serapozcan3343 ? Henüz değil @oh_ne_ala ? Henüz değil @kubito ? Henüz değil seieda ? Henüz değil cleopatracat ? Henüz değil @GnlA ? Henüz değil @mrveee28 ? Henüz değil @ANGIE79 ? Henüz değil @nisan152 ? Henüz değil cansu0812 ? Henüz değil
[TR]
[TR] [/TR]
[/TR]
seninle bat tarihimiz aynı kuzumNeeeeeeeeeeeee
Mayıs mii
En sevdigim Ayy
Tam hamile kalmalik
21 Mayıs gelmeyen bat inşallah :)
Merhaba hanımlar, umudu Mayıs'a kalanlar ve Mayıs'ta ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
merhaba kızlar benı de ekleyin belki uğurlu gelir mayıs listesi:)
bat bu ay karışık çatlatma iğnesi oldum doktorun dediğine göre iğne sonrası 15. gün adet olmam lazım mayıs 5 gibi
ama döngüme göre 7 mayıs.
siz beni 7 mayıs olarak ekleyin klomenle her ay 2 gün geciktim zaten 7 sınde olmazsam umutlanabilirm
Bat 17 olmalı sanırım kuzum benim @morordek
Bu hafta başlıyoruz kızlar bize şans dileyin
Hepinizin gönlünce olsun inşallah bu ay kavuşun gelsin bebişler
Günaydın canım bat 15 mayıs eklermisin
canım beni 21 mayıs olarak bat tarihini yazar mısın?
Herkese merhaba şimdide Mayıs için umut edicem inşallah..morordek bat mayısın son haftası 30 mayıs diyebiliriz.
morordek 7 mayıs olarak beni de listeye eklermisiniz?
sürecimden bahsedeyim sizlere. 2 ay klomen kullanımının ardından bu ay kolemen+catlatma iğnesi oldum ve 7. günümdeyım bekliyorum, korunmayalı bırakalı da 10 ay oldu eşimde ve bende bir sorun gözükmüyor. tsh ve prolaktın için ilaç kullanıyorum ve suan degerler iyi.
bu ayda hamile kalamazsam hsg cektireceğim, mayıs ayı umarım hamilelik hbrlerini bolca aldıgımız bir ay olur
Hepiciginizi ekledim hanımlar, umarım hepimiz hamile kalırız bu ayBat 17 olmalı sanırım kuzum benim @morordek
Bu hafta başlıyoruz kızlar bize şans dileyin
Hepinizin gönlünce olsun inşallah bu ay kavuşun gelsin bebişler
seninle bat tarihimiz aynı kuzum
Merhaba hanımlar, umudu Mayıs'a kalanlar ve Mayıs'ta ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Anne Adayı BAT Mutlu Son @xDerinMavix 1 Mayıs Henüz değil @n1san 2 Mayıs Henüz değil @Dilektuttum 3 Mayıs Henüz değil @ruzigarr 4 Mayıs Henüz değil C capque 5 Mayıs Henüz değil @-Lidya- 5 Mayıs Henüz değil @pembesu 5 Mayıs Henüz değil @tubaender 6 Mayıs Henüz değil @Zanamm174 6 Mayıs Henüz değil masal2994 7 Mayıs Henüz değil O okaliptus_ 7 Mayıs Henüz değil @kuzu66 8 Mayıs Henüz değil Y YESIMBOZ 9 Mayıs Henüz değil @enginkelime 10 Mayıs Henüz değil @The ilknur 12 Mayıs Henüz değil @sweetwitch01 13 Mayıs Henüz değil @melekler-engelchen 13 Mayıs Henüz değil @fufucukkk 15 Mayıs Henüz değil @gul_22116 15 Mayıs Henüz değil cansu0812 15 Mayıs Henüz değil @kushi 16 Mayıs Henüz değil @begumdeniz 16 Mayıs Henüz değil @rujj 17 Mayıs Henüz değil @angelkf 17 Mayıs Henüz değil cleopatracat 17 Mayıs Henüz değil @nisandeniz 18 Mayıs Henüz değil yesa 21 Mayıs Henüz değil olcaaay 21 Mayıs Henüz değil @Hijyenik 23 Mayıs Henüz değil @Aycinimo 30 Mayıs Henüz değil morordek ? Henüz değil @boza ? Henüz değil @xiexie ? Henüz değil @Kriziantemcicegi ? Henüz değil @Tuba0735 ? Henüz değil @serapozcan3343 ? Henüz değil @oh_ne_ala ? Henüz değil @kubito ? Henüz değil seieda ? Henüz değil @GnlA ? Henüz değil @mrveee28 ? Henüz değil @ANGIE79 ? Henüz değil @nisan152 ? Henüz değil
[TR]
[TR] [/TR]
[/TR]
Aa gecmis olsun canım, üzüldüm senin adınacnm ben batımıda bilmiyorum kimyasal geçirdm 10 gün kanamam oldu
Teşekkür ederim canım
Hayır canım ben reglim şu an. Geçen hamile kaldığımda internetten bakmıştım tarihe yine o şekilde yapacağımAynen canım. Beraber guzel haber alalım. İnşallah ovu testi yapiyormusun")
Hayır canım ben reglim şu an. Geçen hamile kaldığımda internetten bakmıştım tarihe yine o şekilde yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?