2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar bende kırmızı kart gördüm 4 gün gecikmiştim ama mayısa kaldım bugün inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir benide ekler misiniz :)

ben de şu an regl im ama 11. günden itibaren ovu kullanacağım

bende de takvimim ve lady timer var ama geçen ay tam tutturamadılar yumurtalama günlerini :)
Şu an o tarihlere takılmıyorum. Sanırım Mayıs ayında Bata kadar devamlı çocuk için çalışmalarda olacağım. Benim için her gün yumurtlama günü:)

selam kızlaaarrr :) ne ara 15 sayfa olmuşşşş ben de sıvıya dikkat edemiyorum burası çok sıcakk.... testi yapsam da bir şey çıkmaz... ovulasyonum yaklaşıyor farkındayım.. ara ara akıntım geliyor... gece 3-4 gibi kalktığımda yapsam da ovulasyon testi bir işe yaramaz diye düşünüyorum.. yine de her ihtimale karşı bir dolu bir boş

G

Gelmeyecek insallaaaaaahhh,dua ediyorum senin icin
Kıııız yanlış dua yanlış
Nisan BAT'ı gelmedi hala, ben Mayıs'ı istemiyorum asıl :))) Nisan bir an önce gelsin ki Mayıs'a çalışmaya başlayalım Öyle dua et

Kıııız yanlış dua yanlış
Nisan BAT'ı gelmedi hala, ben Mayıs'ı istemiyorum asıl :))) Nisan bir an önce gelsin ki Mayıs'a çalışmaya başlayalım Öyle dua et
Heeee dogru ya kafa mi kaldi bende,o zamaaaaaan Allahiiimmm su morordek kuluna acillll hayirli regl nasip et Yaaaaaa Rabbimmmm

Heeee dogru ya kafa mi kaldi bende,o zamaaaaaan Allahiiimmm su morordek kuluna acillll hayirli regl nasip et Yaaaaaa Rabbimmmm
Hahahahah cok güldüm ya
İçmedigim bitki cayı kalmadı, yeşil çayından yasemin çayına, sogan kürüne kadar deniyorum gelsin diye :))

Kıııız yanlış dua yanlış
bide sen fark etmeden aslında korunuyorken hamile kalmış olmayasınnn:)) ahahhaha en güzeli stressiz bekleyişsiz:))

bide sen fark etmeden aslında korunuyorken hamile kalmış olmayasınnn:)) ahahhaha en güzeli stressiz bekleyişsiz:))
Valla %1 de olsa ihtimal ihtimaldir diyerek sabah idrar testi yaptım Koskoca bir tek çizgi tabi ki :) Hamile kalmadıgımdan artık %100 eminim de neden gelmiyor meret anlamadım

Valla %1 de olsa ihtimal ihtimaldir diyerek sabah idrar testi yaptım Koskoca bir tek çizgi tabi ki :) Hamile kalmadıgımdan artık %100 eminim de neden gelmiyor meret anlamadım

Benimki de gelmiyor yahu. Ama test de negatif. Gelse bari çok geciktirmeden :)

listede bende varım kızlar fakat of of baya karışık benim durumlarda..bat 30 mayıs dedim ama ben daha nisan reglimi olamadım şu an itibariyle reglim 45 gün gecikmiş durumda Pkoluyum ayrıca ocakta düşük gecirdim tarlusal verdi doktor bugün bitti inşallah 1 kaç güne regl olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…