canım aynı şey sonuçta 2 günde bir. zaten sperm 3-4 gün dayanıyor.Kızlar buarada herkes 8 -10-12-14 diye yazmış ama benim doktorum 9-11-13-15 dedi kafam karıştı
Şu an o tarihlere takılmıyorum. Sanırım Mayıs ayında Bata kadar devamlı çocuk için çalışmalarda olacağım. Benim için her gün yumurtlama günü:)ben de şu an regl im ama 11. günden itibaren ovu kullanacağım
bende de takvimim ve lady timer var ama geçen ay tam tutturamadılar yumurtalama günlerini :)
Canım BAT tam olarak kaç? Ona göre ekleyeyim listeye :)Kızlar bende kırmızı kart gördüm 4 gün gecikmiştim ama mayısa kaldım bugün inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir benide ekler misiniz :)
Gelmeyecek insallaaaaaahhh,dua ediyorum senin icinHala gelen giden yok. BAT'sız topik sahibiyim
Kıııız yanlış dua yanlışG
Gelmeyecek insallaaaaaahhh,dua ediyorum senin icin
Canım bat 25 MayısCanım BAT tam olarak kaç? Ona göre ekleyeyim listeye :)
Heeee dogru ya kafa mi kaldi bende,o zamaaaaaan Allahiiimmm su morordek kuluna acillll hayirli regl nasip et Yaaaaaa RabbimmmmKıııız yanlış dua yanlış
Nisan BAT'ı gelmedi hala, ben Mayıs'ı istemiyorum asıl :))) Nisan bir an önce gelsin ki Mayıs'a çalışmaya başlayalımÖyle dua et
Hahahahah cok güldüm yaHeeee dogru ya kafa mi kaldi bende,o zamaaaaaan Allahiiimmm su morordek kuluna acillll hayirli regl nasip et Yaaaaaa Rabbimmmm
bide sen fark etmeden aslında korunuyorken hamile kalmış olmayasınnn:)) ahahhaha en güzeli stressiz bekleyişsiz:))Kıııız yanlış dua yanlış
Nisan BAT'ı gelmedi hala, ben Mayıs'ı istemiyorum asıl :))) Nisan bir an önce gelsin ki Mayıs'a çalışmaya başlayalımÖyle dua et
Valla %1 de olsa ihtimal ihtimaldir diyerek sabah idrar testi yaptımbide sen fark etmeden aslında korunuyorken hamile kalmış olmayasınnn:)) ahahhaha en güzeli stressiz bekleyişsiz:))
Valla %1 de olsa ihtimal ihtimaldir diyerek sabah idrar testi yaptımKoskoca bir tek çizgi tabi ki :) Hamile kalmadıgımdan artık %100 eminim de neden gelmiyor meret anlamadım
Kız kuruduk kaldık resmen ne olacak bu halimizBenimki de gelmiyor yahu. Ama test de negatif. Gelse bari çok geciktirmeden :)
Valla %1 de olsa ihtimal ihtimaldir diyerek sabah idrar testi yaptımKoskoca bir tek çizgi tabi ki :) Hamile kalmadıgımdan artık %100 eminim de neden gelmiyor meret anlamadım
senin özel sağlık sigortan var mıydı?Hahahahah cok güldüm ya
İçmedigim bitki cayı kalmadı, yeşil çayından yasemin çayına, sogan kürüne kadar deniyorum gelsin diye :))
Evet canım konusmustuk seninle hatırlarsan :)senin özel sağlık sigortan var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?