amin canim rabbim isteyen sabirssizlikla bekleyen hic yilmayan bütün kader arkadaşlarimiza nasip etsinCan'ım Rabbım kucağına da almayı Nasıp etsın
3 yaşında oğlum var normal yolla hamile kaldım. İkinci bir yıldır olmuyordu geçen ay aşılama yapıldı bu ay 12 yumurtam toplandı son güne 3 sağlam kaliteli kaldı. İkisi donduruldu biri transfer edildi cnm. Aşılamada tutmadı bu da tutmadı kesin belirtiler sıfır.
Ay cok heyecanli.. Hadi hayirlisi.. Benim de 3. Gun 6 taneydi 5. Güne 2 tane kalmisti ikisini de transfer ettiler tuttucok sukur :) insallah bu sefer de tutar canmmmm darisi da basima olur insallahyarin da beni cagirdilar transfer icin.11gibi idrara sıkışık gel dedi embriyolok.su an 9tane yasayan embriyon var 1 tanesi kötü 8 diyelim ona biz dedi.yarin 2tanesini transfer etsek kalanları dondurmayi dusunuyor musunuz dedi.herhalde yani dedim,uşaklarimi çöpe mi atayim,tovbe tovbe :) ama tabi şu da varmış, 5.gün hani embriyolar icin zor bir günmüş ya hani,8tane şu an ama yarina belki de sadece 2 tane kalacak.pek dayanamiyola4mis 5e kadar.benim önceki transferimde 3tane vardi 5.gun embriyom.1tanesini ilk denemede yerlestirdiler tutmadi.2tanesini yerlestireceklerdi teki cozunurken bozuldu 1tane yerlestirdiler o da tuttu.bakalim bu sefer nolucak.bu gece uyuyamam da ben heyecandan :)
Super haber bu ya :)kizlar buarada benim 8 günüm kan testi yaptim 105 cikti umarim saglikli bi şekilde devam eder rabbim herkese nasip etsin
Merhaba benim 9 yumurtadan toplanmış ti sonunda kala kala 2 tane kaldı ikisinide transfer yaptılar. Bu arada benim 5.deneme . Şükür senin bir tanrı öğlen varmış allah bağışlasın. İçini ferah tut her zaman söylerim ümidin bittiği yerde hayat bitermiş.. 6. Güne kadar benim belirtiler de sıfır diye şimdi başladı belirtiler.... inşallah kalbinden geçen olsun. Ama ümitsizlik yok ... bekle bakalım herşey bitmiş değil daha...
3 yaşında oğlum var normal yolla hamile kaldım. İkinci bir yıldır olmuyordu geçen ay aşılama yapıldı bu ay 12 yumurtam toplandı son güne 3 sağlam kaliteli kaldı. İkisi donduruldu biri transfer edildi cnm. Aşılamada tutmadı bu da tutmadı kesin belirtiler sıfır.
2 tane 3. Gün embrıyosu.... ilk denemede 5. Gün blastotist ı idi gebelik 3 hafta sürdü kendiliğinden sonlandı. 2 . 3. 4 de devam bu 5. Deneme bakalım.. çok ümitliyim bu defaKac embrıyo konuldu 5. Gün embrıyosu muydu
En guzeli en rahat hissetigin donem canim bol sanslarEvet canim bende %8584746 ikiz insallahbenim iki gun cok sancim vardi ama bugun gecti cok sukur tahlil vercektim onuda veremedim hast.aradilar sonuc icin dedim yarin.aydin bey amerikadaymis bayramdan sonra gorusmeye gitcem ama dondurulmuslari bikac ay sonra denicem.
Hayırlı olsun istirahat edin pazartesi kanda çıkar inşSelam kızlar benim 3 gün embriyoşu 16 haziranda transferim oldu test günüm pazartesi dayanamayıp test yaptım bugün ikinci çizgi azda olsa çıktı ne yaparım bilemedim
degil herhalde canim ya,daha gelisecekler ya hani cogalir onlar diye dusunuyorum.bir de belki doktorun istedgi gbi olan 7 8 tanedir.digerleri de buyur inşallah:)gonlunu ferah tut,ilaci yukselttimi peki ?Kızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi
Hayır aynen devam et dedi ikinci bir iğne verdi çatlamasınlar diye ama ya bunların hepsi sağlıklı olmazsa senin nasıldıdegil herhalde canim ya,daha gelisecekler ya hani cogalir onlar diye dusunuyorum.bir de belki doktorun istedgi gbi olan 7 8 tanedir.digerleri de buyur inşallah:)gonlunu ferah tut,ilaci yukselttimi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?