Hımm anladım canım hayırlısı olsun ya inşallah geç olsunda güç olmasın inşallahBnm çok yumurtada toplanmadii 6 tane çok şükür ama.1.33 çıktı
İnşallah öyle olur şimdi adetimi biliyorum gelsin diye.umarim sizin icin de her şey guzel olurHımm anladım canım hayırlısı olsun ya inşallah geç olsunda güç olmasın inşallah
benim ilk tüp bebekte 1.33 transfer gercekleştiCanım ama transfer zamanı yüksek çıkması gerekiyor zaten beybiiinin tutunmasiicin öyle olması şart bnm opu ve opu öncesi 1.33du normalde maks 1.25 olması gerekiomus
Maşallah bu canım 5.gunnden beri bir de insallahh hayirlisiyla guzel haberler alırsınız amin..bn de hemn transfer olacağımı sanıyordum şaşırdım doktorum öyle diyince ama biz de sperm sorunu da ciddi vardı blkide doktorumuz o yüzden bklemk istedi nasip artıkbenim ilk tüp bebekte 1.33 transfer gercekleşti
bu ikinci tüp bebek 1.26 opu öncesi yine transfer gercekleşti
ilkinde gebelik gercekleşti ama malesef bende kan pihtilaşmasi varmiş düşük yaptim
ikincide transferin 5 gününden beri pozitif göruyorum sali günü testim var hayirlisi olsun hakkimizda
bazi merkezler bekliyor zaten beklemeleri bana görede mantikli hakkinda hayirlisi olsun canimMaşallah bu canım 5.gunnden beri bir de insallahh hayirlisiyla guzel haberler alırsınız amin..bn de hemn transfer olacağımı sanıyordum şaşırdım doktorum öyle diyince ama biz de sperm sorunu da ciddi vardı blkide doktorumuz o yüzden bklemk istedi nasip artık
Aminn canım Allah razı olsunbazi merkezler bekliyor zaten beklemeleri bana görede mantikli hakkinda hayirlisi olsun canim
bugun 8.gununse,7 -10gun dediyse 2gune olursun inşallah. bayrama 1hafta var daha şeker:)Kizlarrr adetimi bkliyorum opudan sinra 8.gun bni bir telas sardi ya bayramda adet olursam diye ozamana denk gelirse ne olacak ertelwnir mi ki,doktrm opudan sonra 7-10gun icinde olursun demisti aslinda ama yinede telas yaptim
İnsallllahhh canimm yaa çünkü normalde arife gibi günüm ama doktor öyle dediyse iğneler erken mi yapıyor acaba diye dusunuom ya hep dusunuom zatenn başka bir şeye konsantre olamıyor insanbugun 8.gununse,7 -10gun dediyse 2gune olursun inşallah. bayrama 1hafta var daha şeker:)
merhabalar hatun kizlar nasilsiniz bakem :)
bugün 2.günüm transferimin.istirahate devam ama evde bir tane veledi olunca da zor oluyor, bakalim hayırlısı.
bir de dun eve gelince sol tarafimda batisma ya da.ne.biliyim bi sanci oldu,dun daha sık oldu bugun daha az.ne ola ki o ?
acelya biz ayni yerde tedavi olduk senle sanirim sahin bey dimi benimde orta kalite koydular pozitif benim umudunu kaybetme yarin benim 12 gun ama ben transferin 5 gununden beri pozitifi goruyorumMrblar.. sanırım ayni gün transfer olduk.. benim de bir çocuğum var.. transferden bu yana ne yatabildim, ne de beslenmeme dikkat edebildim.. nedense cok umutsuzum..
Orta kalite 5.gun transferi yapildi.. doktor 2 tane koymak istedi ama ben tek konulmasini istedim.. sanirim sizin de çocuğunuz var..size kac embriyo kondu?
Allah işi ya isterse olur.ikisi de tutarsa ikiz cok zorlar diye riske girmedim.. ama boyle de tutma sansi cok aza indi
Canim sanırım transfer günlerimiz aynı. 18 haziranda 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi bana da. Bugün 9. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Haliyle moralim çok bozuldu. Ama 30 haziran test günüm sabırla bekleyeceğim.Arkadaşlar merhaba transferimin 8. Günü dayanamayıp kan testi yaptım malesef sonuç 0.100 yani negatif iki tane üçüncü gün embriyosu transfer edilmişti tabi kahroldum bugun doktorum aradı nasılsınız bir sorun var mı diye durumu anlattım oda erken yapmışsın en erken 10. Günde belli olurdu diyip moralimi düzeltmeye çalıştı ama artık kabullendim olsa azda olsa çıkardı sizin düşünceniz ne ilaçlarımı kesmedim ama bu durumdan pozitife dönebileceğinide düşünmüyorum
Canım idrar testi sonucuna çok takılma bence kendinide üzme inşallah senin sonucun olumlu olur ben yarın tekrar bir test yaptırıcam umudum yok gerçi ama sonucu kesinleştirmiş olurum en azından ben 6. Günden itibaren idrar testi yapıyorum oda negatifCanim sanırım transfer günlerimiz aynı. 18 haziranda 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi bana da. Bugün 9. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Haliyle moralim çok bozuldu. Ama 30 haziran test günüm sabırla bekleyeceğim.
Evet canim Sahin Bey.. senin tek embriyo muydu? çok erken belli olmus..idrarda mi goruyorsun yoksa? Ben cesaret edemem idrar tahlili benim ilk denememde ancak 14.gün belli olmustuacelya biz ayni yerde tedavi olduk senle sanirim sahin bey dimi benimde orta kalite koydular pozitif benim umudunu kaybetme yarin benim 12 gun ama ben transferin 5 gununden beri pozitifi goruyorum
evet canim bide benim orta kaliteydi embriyolar grande 2 yaziyordu dondurmaya bile gerek gormedilerEvet canim Sahin Bey.. senin tek embriyo muydu? çok erken belli olmus..idrarda mi goruyorsun yoksa? Ben cesaret edemem idrar tahlili benim ilk denememde ancak 14.gün belli olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?