- 26 Temmuz 2014
- 655
- 525
- 303
Galiba stres yaptım canım .5. DenemeM ilk defa böylesiniyaşadım iyi dileklerin için tesekkur ederimneden canin yandi arkadasim acaba?stres mi yaptın ki acaba?benim bugun 3.transferim gerçekleşti elhamdülillah.kacinci denemen?tutar inşallah tutar,iyi düşün iyi olsun.stres yapip canini sıkma nolur,bebisin etkulenmesin
Karamel 79 test günümüz seninle aynı ama benim transferin 18 inde yapıldı neden senin test günün 30 u ayrıca bende iki gündür sabahlari test yapıyorum ama maalesef negatifBenimde senin gibi 16 haziranda transferim oldu, 30 haziran perşembe test günüm. İki gündür dayanamadım idrar testi yapıyorum pozitif ve çizgiler çok belirgin .... inşallah senin de yarın dahada belirgin olur pozitif çizgisi..iyi yapmışsın içinden gelen ne varsa onu yap. İnan insan ancak kendi zaman rahatlıyor....imanım herşey gönlünce olur....
9.gun için düşük değer ama Allahtan umit kesilmez belki yükselebilir..hemşire doğruyu söylemiş... umarım tekrar yükselir....Perşembe günü transfer sonrası 9. Günümdü beta hcg 14 çıktı bugün testi yineledik 11. Günde 13 e düşmüş çok hafif kanamam oldubüyük ihtimalle düşmüştür değil mi kızlar? Hemşire çok azda olsa umut var dedi ama gerçekçi olmak lazım bu konuda tecrübeli olan arkadaşlarım yorumunuz nedir?
Defalarca doktorla görüştüm her seferinde ağır kaldırma ve mümkün olduğu kadar kafana takma dedi onun dışında hiçbir sey yapmana gerek yok dedi.ayrıca transferin ertesi günü ise başladım.seni rahatsız eden hiç bir şey yapma dedi onundisinda normal yaşamıma devam etmemi söyledi.. aynısını yapıyorum... bol su içmek herşeye faydalı en önemlisi bağırsakları çalıştırıyor....Anlatayım canım bolprotein sebze ve meyve ye dedi drum.hamur işinden uzak dur.maydanoz yiyince düşer diyenlere inanma ve benzeri şeylere ananasa da ihtiyaç yok zaten kan sulandirici veriliyorilk 2 saat çok önemli sonraki 2 gün banyo yapma ilk 3 gün istirat et yatarken istediğin tarafa dönebilirsiniz dedi
Merhaba , önceki denemelerimde 5. Blastotisti transfer edilmişti ve 12. Gun test yapıldı bu defa 3.gun embriyosu ve 14. Gün test yapıyor aynı hesaba geliyor. Sanırım defalarca kan verip test yapmamak için bence gerekte yok biraz geç olsun daha net olur pozitif yada negatif olduğu. Ama şimdi hergün idrar testi yapıyorum ve gün geçtikçe koyulasiyor 2. Çizgi bu defa çok ümitliyim umarım böyle devam eder.... Bugün biraz kanamam oldu....Karamel 79 test günümüz seninle aynı ama benim transferin 18 inde yapıldı neden senin test günün 30 u ayrıca bende iki gündür sabahlari test yapıyorum ama maalesef negatif
Benimkide üçüncü gün embriyosu üstelik iki tane ama yinede 12 gün sonraya test günü verdiler umarım kan testinde güzel sonuç verir kanama az olduysa sorun olacağını sanmıyorum gerçi doktorun söylemiştir ama kullandığın progesteron ilacının dozunu arttırabilirsinMerhaba , önceki denemelerimde 5. Blastotisti transfer edilmişti ve 12. Gun test yapıldı bu defa 3.gun embriyosu ve 14. Gün test yapıyor aynı hesaba geliyor. Sanırım defalarca kan verip test yapmamak için bence gerekte yok biraz geç olsun daha net olur pozitif yada negatif olduğu. Ama şimdi hergün idrar testi yapıyorum ve gün geçtikçe koyulasiyor 2. Çizgi bu defa çok ümitliyim umarım böyle devam eder.... Bugün biraz kanamam oldu....
Hakkaten yaaa ben napcam transferden sonra.. Oglum cok hareketli masallah.. Karnimda bebis var deyip onu umutlandirmak da istemiyorum.... Olmazsa üzülür belki bilmem :) ayy ne guzel yaa aramzda 4gun olucak.. Batmalar olur canm normal... Blast miydi seninmerhabalar hatun kizlar nasilsiniz bakem :)
bugün 2.günüm transferimin.istirahate devam ama evde bir tane veledi olunca da zor oluyor, bakalim hayırlısı.
bir de dun eve gelince sol tarafimda batisma ya da.ne.biliyim bi sanci oldu,dun daha sık oldu bugun daha az.ne ola ki o ?
evet canim 5.gun aa kalite ama iste...dondurulmus embriyonun taze.embriyoya gore tutma ihimali daha yuksekmis ya hani...benim uşak da cok hareketli,hic bisey yaomasam bile egilip dogruuyorum ister istemez.agir kaldirmadim ama ayyy ne bileyim yahuuuu :) olacagi varsa olacak zaten allahin izniyle inşallah...Hakkaten yaaa ben napcam transferden sonra.. Oglum cok hareketli masallah.. Karnimda bebis var deyip onu umutlandirmak da istemiyorum.... Olmazsa üzülür belki bilmem :) ayy ne guzel yaa aramzda 4gun olucak.. Batmalar olur canm normal... Blast miydi senin
Merhaba , önceki denemelerimde 5. Blastotisti transfer edilmişti ve 12. Gun test yapıldı bu defa 3.gun embriyosu ve 14. Gün test yapıyor aynı hesaba geliyor. Sanırım defalarca kan verip test yapmamak için bence gerekte yok biraz geç olsun daha net olur pozitif yada negatif olduğu. Ama şimdi hergün idrar testi yapıyorum ve gün geçtikçe koyulasiyor 2. Çizgi bu defa çok ümitliyim umarım böyle devam eder.... Bugün biraz kanamam oldu....
Yaninda sana yardimci olabilecek kimse yokmu canim? Cocukla o ilgilense.. Ben annemlerdeyim simdi.. Ama pek anneme gittigi yok nasil yapcam ben bilmem?evet canim 5.gun aa kalite ama iste...dondurulmus embriyonun taze.embriyoya gore tutma ihimali daha yuksekmis ya hani...benim uşak da cok hareketli,hic bisey yaomasam bile egilip dogruuyorum ister istemez.agir kaldirmadim ama ayyy ne bileyim yahuuuu :) olacagi varsa olacak zaten allahin izniyle inşallah...
Kaç çıktı canım progestaninArkadaşlar geçen pazartesi opu oldum fakat progesteron biraz yüksek çıktığı için doktorm transferi erteledi başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba
Aslında hiç duymamistim benimde pazartesi opu yapıldı perşembe transfere gittiğimde progestan bakıldı 37 çıktı ... vajinal ve kalçadan progestan verdi...progestan aslında Rahmi doğuma hazırlıyor ama demekki senin çok yüksek çıkmışKaç çıktı canım progestanin
hic bilmiyorum da benim doktorum 15den fazla yumurta toplanrsa erteliuirmus transferi.nirmal deger kacmis,seninki kac?o hormon ne ki tam olarak?Arkadaşlar geçen pazartesi opu oldum fakat progesteron biraz yüksek çıktığı için doktorm transferi erteledi başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba
kayinvalidemin evindeydim transfer olunca, simdi kendi evimdeyim ama karar verdim eger bu tutmazsa ve dondurulmuslarla yola cikmaya karar verirsem annemi cagiricam.kayinvalidem iyidir allah razi olsun,cok da emegi gecti ama ömer ile ugrasmak icin biraz yasli,babamiz da oruclu olunca..ya aslinda cok yükü yok da ben ihmal etmek istemiyorum galiba :) ayhhh hayirlisiiiiiiYaninda sana yardimci olabilecek kimse yokmu canim? Cocukla o ilgilense.. Ben annemlerdeyim simdi.. Ama pek anneme gittigi yok nasil yapcam ben bilmem?
Progestan hormonu rahmin kalinlasmasinj sağlıyor. .Kullandığımız crinone jel ve iğneler progesteron içeriyor canim2.gun,3.gun,4.gun,5.gun...
olaca
hic bilmiyorum da benim doktorum 15den fazla yumurta toplanrsa erteliuirmus transferi.nirmal deger kacmis,seninki kac?o hormon ne ki tam olarak?
Canım ama transfer zamanı yüksek çıkması gerekiyor zaten beybiiinin tutunmasiicin öyle olması şart bnm opu ve opu öncesi 1.33du normalde maks 1.25 olması gerekiomusAslında hiç duymamistim benimde pazartesi opu yapıldı perşembe transfere gittiğimde progestan bakıldı 37 çıktı ... vajinal ve kalçadan progestan verdi...progestan aslında Rahmi doğuma hazırlıyor ama demekki senin çok yüksek çıkmış
Bnm çok yumurtada toplanmadii 6 tane çok şükür ama.1.33 çıktıKaç çıktı canım progestanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?