maşallah doktor da çok ilgiliymisTransferim de cok kotu gecti. Idrara sıkısmamisim tam 1.5 lt suya ragmen ve sonda taktilar mesaneyi serumla doldurdular. Igrencti Allah herkese kolaylik versin. Dedim ya Rabbi millet ilk gecede yataginda gebe kaliyor bizde acilarla:) bizi gor mukafatlandir dedim. Amin
neresi o merkez?muhttemelen aşılama ilaclari verdi, ee sormadin mi sen sonra ne iş bu diye?Ilk soracağını son sordu demek ki. O kadar sinir oldum ki yani. Cok kalabalıktı kime ne yaptigibi bilmiyor. Ultrasondan bakip hemen yolluyor.
benimde ilk denemende 15 yumurtam toplandi 2 incide 8 tane toplandi doktora sordum niye az oldu diye oda bu ay yuksej cikar 3 ay snr dusuk cikar dedi belli olmaz o dediIlk soracağını son sordu demek ki. O kadar sinir oldum ki yani. Cok kalabalıktı kime ne yaptigibi bilmiyor. Ultrasondan bakip hemen yolluyor.
ben bol bol cig kabak cekirdegi yedim hergun 2 avuc yedim birde cok su ictim devamli seftali yedi bu kadar :) hic is yapmadim gecen sefer cok is yapmistim hic dikkat etmemistim dusuk yaptim ondanmi bilmiorum tabipeki ben bir sey sormak istiyorum, transferi gerceklesen arkadaslar,sonuc bekleyen sonuc alan arkadaslar,size şunu yapin sunu yiyin ya da yemeyin,boyle durin,soyle yatin gibi seyler soylediler mi?ya da tutunmayi su kolaylastiriyor gibi bisiler???bilgilerimizi paylaşalım mi ?
Benimde sözüm başlangıçta 225 tKızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi
Canım bende 16 haziranda transfer oldum bol bol sebze yemeni kabiz olmaması şu günde ıki litre birde ilaçları var onları düzenli saatinde kullanmamı sürekli yatmamayi ilk üç gün dinlenip sonrasında ağır is yapmamak şartıyla normal hayatıma dönmem söylendi bende uyguladım elimden geldikçepeki ben bir sey sormak istiyorum, transferi gerceklesen arkadaslar,sonuc bekleyen sonuc alan arkadaslar,size şunu yapin sunu yiyin ya da yemeyin,boyle durin,soyle yatin gibi seyler soylediler mi?ya da tutunmayi su kolaylastiriyor gibi bisiler???bilgilerimizi paylaşalım mi ?
maşallah doktor da çok ilgiliymisayıp ya!!!sanki seni yeni gördü. sonu iyi olur inşallah boswer!!!
tutar inşallah tutar,allah buyuk,insallah tutarrrrrrr!aminOyle yapmaya calisiyorum. Sizler transfer oldunuz mu. 4 hucreli idi bi de o yuzden ne bilim tutmaz gibi geliyor
ananas dusuk yaptiriyo diye duydum ben yemedim bu sefer gecen sefer cok yemistimben de kabak cekirdegi yiyorum, ananas ve ananas suyu.bir de avokado aldi bugun esim ama yiyemedim,bak hatirladim yine midem bulandi,o neyyy yaaaaa!!!!!tovbe tovbe
yok ya ben oylesine yedim canim bilmiorum :))ben de tutan bebegimde yemistim cok,suyunu da icmistim.dusuk tehlikesi olan gebelere de ananas yiyin diyorlar ama.allah allah.peki seftali yedim dedin ya hani,canin mi istedi yoksa arti bisiysi mi varmis tutinmasinda ?
Benimde senin gibi 16 haziranda transferim oldu, 30 haziran perşembe test günüm. İki gündür dayanamadım idrar testi yapıyorum pozitif ve çizgiler çok belirgin .... inşallah senin de yarın dahada belirgin olur pozitif çizgisi..iyi yapmışsın içinden gelen ne varsa onu yap. İnan insan ancak kendi zaman rahatlıyor....imanım herşey gönlünce olur....Selam kızlar benim 3 gün embriyoşu 16 haziranda transferim oldu test günüm pazartesi dayanamayıp test yaptım bugün ikinci çizgi azda olsa çıktı ne yaparım bilemedim
3gun Bıttı daha 7 gun varkacinci gunun bugun canim?benim daha 1.gun :)
Benimki çok kötü geçti canım ya sonu iyi olur inşallah iyi düşün iyi olsunTransferim de cok kotu gecti. Idrara sıkısmamisim tam 1.5 lt suya ragmen ve sonda taktilar mesaneyi serumla doldurdular. Igrencti Allah herkese kolaylik versin. Dedim ya Rabbi millet ilk gecede yataginda gebe kaliyor bizde acilarla:) bizi gor mukafatlandir dedim. Amin
Anlatayım canım bolprotein sebze ve meyve ye dedi drum.hamur işinden uzak dur.maydanoz yiyince düşer diyenlere inanma ve benzeri şeylere ananasa da ihtiyaç yok zaten kan sulandirici veriliyorilk 2 saat çok önemli sonraki 2 gün banyo yapma ilk 3 gün istirat et yatarken istediğin tarafa dönebilirsiniz dedipeki ben bir sey sormak istiyorum, transferi gerceklesen arkadaslar,sonuc bekleyen sonuc alan arkadaslar,size şunu yapin sunu yiyin ya da yemeyin,boyle durin,soyle yatin gibi seyler soylediler mi?ya da tutunmayi su kolaylastiriyor gibi bisiler???bilgilerimizi paylaşalım mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?