2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

:)))) haydi bakakim,son durum nedir.transfer olmustur muhtemelen,nasilsin peki :) ayyy cok heyecanliiii :) benimkiler napiyo acaba icerde :)

:)))) haydi bakakim,son durum nedir.transfer olmustur muhtemelen,nasilsin peki :) ayyy cok heyecanliiii :) benimkiler napiyo acaba icerde :)
Evet canm oldu transfer.. Simdi ciktik hastaneden ogretmenevinde dinlenicem yarina kadar.. Yolculuk yapma 24 saat dedi dr.. Sabah gittigimde embriyolog 3 tane guzel embriyolarimz var dedi.. Kac tane transfer edilsin istersiniz dedi.. 2 tane istedim.. 1 tanesini de dondurduk.. Cok mutluyum heyecanliyim.. Aklim annemlerde biraktigim oglumda.. Ooy oy Allahm sonunu güzel eylesin insallah.. Güzel haberler alalim hepimiz .. .

7 temmuz verdiler 12.gün.. ama 5.gun transferi oldugu icin 5 temmuzda bile baktirsam olurmus.. zaten bayrama denk geliyor.. hastane aciline falan mi gidip baktiricam acaba?
evet bana da 7 temmuz dediler, hastane acilinde yaptirabilirsiniz dediler amaaaaaa :) nette bisey gordum,fotograf paylasimi var mi burda paylasim yeri varsa bak atayim fotosunu.5,gun embriyosunun transferinde transferden sonraki 6.gun kabda hcg hormanu dolasmaya başlıyormuş tabi tuttuysa.bugun 4.gun,cuma bilemedin cmt idrar tahlili.yapicim ben.sabirsizlik kötü...

pekiiiii şimdiiiiii 2si birden tutarsa ???ister misin yani ikizin olsun??

pekiiiii şimdiiiiii 2si birden tutarsa ???ister misin yani ikizin olsun??
Ayy istemez miyiim:) zaten kayinpederim ikiz genlerde de var yani.. Hep istemisimdir ikizlerm olsn.. Rabbim verir kolayligini.. Ama hayrlsi kuzucum yaa.. Rabbim neyi takdir ettiyse artik :)
Benim koca basladi bile hamileymisim gibi dur ben alirim sen egilme demelere:)

hadi gozun aydin :) 1mi koymuslardi? degerin kac cikti?iyisin mi?bidaha yapacak misin test artıyor mu diye yani?cok siru sordum ve sustummmm :)
1005 cikti canim 2 tane koydurmustum orta kalitede biri digeri daha düşüktü bidaha yaptircakmiyim bilmiyorum doktorum aramadi henuz arasin ozaman ne diyecek bakalim rabbim isteym herkese nasip etsin

1005 cikti canim 2 tane koydurmustum orta kalitede biri digeri daha düşüktü bidaha yaptircakmiyim bilmiyorum doktorum aramadi henuz arasin ozaman ne diyecek bakalim rabbim isteym herkese nasip etsin
Hayırlı olsuuun ikiz gibi sanki olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…