- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
Cuma günü canmİnş
İnşallah canım test günün ne zaman
Hiç belirti yokmuCuma günü canm
Erken öğrenilen testlerden sandm canmAyy bilmyrm ki 5 liralik basit testler canm.. Off olcem heyecandan..
yok kiz var iste :) ben idrar testi yaotigim gun kan tahlili de yapmistim.hadi.yarin yaptir da bakalm kopsun dananin kuyrugu :)Ayy bilmyrm ki 5 liralik basit testler canm.. Off olcem heyecandan..
kotu bisey degildir inşallah. benim de ağrıyor kasiklarim.hayrolsun inşallah.Kızlar Merhaba yatın gerçek test günümdu ama ben doktorumu aradım bugün yani 11.gün yaptım testi sonuç 51.0çarşamba günü tekrar vereceğim ama kızlar çok fazla kasık agrilarim var benim sürekli adet olacakmis im gibi kasiklarim çok kötü :-(
Aynen gitcem yaptrcam.. Cifte bayram yasariz insallahyok kiz var iste :) ben idrar testi yaotigim gun kan tahlili de yapmistim.hadi.yarin yaptir da bakalm kopsun dananin kuyrugu :)
günde 3 bardak türk kahvesi icen biriydim transferden snr 1 tane anca icşimdir gazli icecek olarak transferden bi bardak icmişimdir bide ben ayran fln hic sevmem yogurt falan yiyemem hic sevmiuorum nedense ama mecbur zorla zorla yemeye calişiyorumpeki aranızda cay kahve kola fanta tarzi seylerle gayet haşır neşir olan var mi bencileyin??
cayda sevmiyorum olsada olur olmasada olur tek sikintim kahveydi ama onuda aramiyorum bile artikpeki aranızda cay kahve kola fanta tarzi seylerle gayet haşır neşir olan var mi bencileyin??
O dediklerini normalde de icmeyiz esim de sevmez.gelen misafirlerin bazıları kola getirir onunla tuvalet yikarim başka da biseye yaramz bizim evdepeki aranızda cay kahve kola fanta tarzi seylerle gayet haşır neşir olan var mi bencileyin??
Hayırlı olsun canım.darısı bizim başımıza inşallah.Bu mübarek günde dua edin hamişler bize.inşaallah bizim de tutar.Hayalet cizgiyi sadece ben mi görüyorum acaba kizlar bi bakarmisiniz?
Bende de kullandığım jel pembe tortu seklınde geldı ıkı üç gün boyunca sıkıntı yapma belkı tutunma lekesıdırSlm kızlar. Transferin 5. günündeyim sabah crinone jel pembe tortu şeklinde geri geldi umursamadım ama az önce lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda pembe bi akıntı farkettim çok korktm adet mi oluyorm yoksa ? Böyle bişy yaşayan var mı ?
İnşallah canmm umutlandrdn beniBende de kullandığım jel pembe tortu seklınde geldı ıkı üç gün boyunca sıkıntı yapma belkı tutunma lekesıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?