2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Arkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız
Canım embriyon birinci kalite, inşallah hamile haberini de alırız. Stres yapmamaya çalş dinlen ve dua et bol bol

Arkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız
inşallah simsiki tutunur annesine önemli değil o 5 gün 3 gün ben 5AA olup tutunmayan gordum 3 gun embriyosuyla ikiz olani gördüm :) sen şimdi güzelce dinlen iş falan yapma 2 gun ihtiyaclarini karşila yat dinlen bol kabak cekirdegi ye arkdaşim hakkinda hayirlisi olsn

İnşallah canım duş ne Zaman alayım acabs

Amanin okurken yoruldum.. ne cok ilac..tamam bant takmistim bende..dun cikardim..suan vajinal jel ve corasprin disinda bisey kullanmiyorum.. sonuc pozitif olursa jele ve corasprine devam edip bide follik asit ilave olacak sanirim..

Amanin okurken yoruldum.. ne cok ilac..tamam bant takmistim bende..dun cikardim..suan vajinal jel ve corasprin disinda bisey kullanmiyorum.. sonuc pozitif olursa jele ve corasprine devam edip bide follik asit ilave olacak sanirim..
banada hic vitamin hapi falan vermediler

Zaten biz ayni yerde yaptirdik yanlis mi hatirliyorum..demekki merkezden merkeze fark var
evet canim ben 12 temmuza aldim randevuyu biraz gec aldim belki atişlarinida görurum diye yarin 1 saatlik yol gidicez umarim bi aksilik olmaz bu tedavide cok dikkat etttim digerinde hic etmemiştim

ayni ben ayniiiii,benimki de üstümde surekli :)
yoo tekrarlamicam ben testi,ayin 7siydi test gunumuz o gun yaptiralim bence. yani ben o gun yaptircam.sendeki agri da normal bence canim çünkü yorulmussun.ustelik normalde adet gunlerimiz de yaklasiyor.mesela benim bugun yarin olmam lazim normal sartlar altinda.onun sancisi da oluyormus hamile olsak bile.aksam için de allah kolaylik versin,carcabucak atkatirsin inşallah misafiri :)

Hayırlı olsun inş mutluluk haberlerini de paylaşırsın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş benim biri 8 biri 10 hücreli ydi 3 bilmiyorum rapora yazmamış ama çok şükür tuttu seninde tutar allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…