- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
Canım embriyon birinci kalite, inşallah hamile haberini de alırız. Stres yapmamaya çalş dinlen ve dua et bol bolArkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız
inşallah simsiki tutunur annesine önemli değil o 5 gün 3 gün ben 5AA olup tutunmayan gordum 3 gun embriyosuyla ikiz olani gördüm :) sen şimdi güzelce dinlen iş falan yapma 2 gun ihtiyaclarini karşila yat dinlen bol kabak cekirdegi ye arkdaşim hakkinda hayirlisi olsnArkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız
tebrikler canim hamişsinHayalet cizgiyi sadece ben mi görüyorum acaba kizlar bi bakarmisiniz?
Bende gördüm canmmHayalet cizgiyi sadece ben mi görüyorum acaba kizlar bi bakarmisiniz?
İnşallah canım sizde dualarınızda beni anınCanım embriyon birinci kalite, inşallah hamile haberini de alırız. Stres yapmamaya çalş dinlen ve dua et bol bol
İnşallah canım duş ne Zaman alayım acabsinşallah simsiki tutunur annesine önemli değil o 5 gün 3 gün ben 5AA olup tutunmayan gordum 3 gun embriyosuyla ikiz olani gördüm :) sen şimdi güzelce dinlen iş falan yapma 2 gun ihtiyaclarini karşila yat dinlen bol kabak cekirdegi ye arkdaşim hakkinda hayirlisi olsn
Bende gördüm hayırlı olsunHayalet cizgiyi sadece ben mi görüyorum acaba kizlar bi bakarmisiniz?
yat dinlen aksam alirsin canim sicak suyla alma sakin birde duşta cok durma hemen yikan cikİnşallah canım duş ne Zaman alayım acabs
Amanin okurken yoruldum.. ne cok ilac..tamam bant takmistim bende..dun cikardim..suan vajinal jel ve corasprin disinda bisey kullanmiyorum.. sonuc pozitif olursa jele ve corasprine devam edip bide follik asit ilave olacak sanirim..Östrojen hormonu için 2 günde 2 bant, Kan sulandirici hap coraspin ve iğne cleaxsen 0.4 hergün kullanıyorum. Vitaminleri(elevit,omega3,d vitamini) hepimiz kullanıyoruz. Igne bana transfer günü ve 7.gün verildi. Sabah akşam jel kullanıyorum. Deltacortil isimli ne işe yaradığını bilmediğim bir hapı her gün yarım kullanıyorum. Bi de transfer ertesi gün gonapeptil gibi bi adı vardı. Igne oldum. Ne için diye sordum. Rahmi beslemek içinmiş. Bu liste tüm hastalar için ortak. Haşimato guatr olduğum için her gün levatirion ve selenyum tableti ayrıca kullanıyorum.
Çocukla zor gerçekten. Ayağım ağrıyor diye 1 haftadır kucaklayamadım.
Çarşamba toplama cuma transfer ise 2 günlük embriyo için 7.gün değeri çok iyi. Çift transfer mi yapıldı.
banada hic vitamin hapi falan vermedilerAmanin okurken yoruldum.. ne cok ilac..tamam bant takmistim bende..dun cikardim..suan vajinal jel ve corasprin disinda bisey kullanmiyorum.. sonuc pozitif olursa jele ve corasprine devam edip bide follik asit ilave olacak sanirim..
Zaten biz ayni yerde yaptirdik yanlis mi hatirliyorum..demekki merkezden merkeze fark varbanada hic vitamin hapi falan vermediler
evet canimZaten biz ayni yerde yaptirdik yanlis mi hatirliyorum..demekki merkezden merkeze fark var
Sali transfer oldm canm. 2 tane 5.gun embriyosu .. Off cok heyecanliyimBende gördüm canmmTransferin kaçncı günü bide kaçıncı gün embriyosuydu ??
Canmm hadi hayırlı olsn inşallah idrarda çıktıysa hamişssinnSali transfer oldm canm. 2 tane 5.gun embriyosu .. Off cok heyecanliyim
ayni ben ayniiiii,benimki de üstümde surekli :)Haklisin canim dün kendimi cok yordum.. inan daha ev isleri duruyor..yapasim gelmiyor kimse gelmesin bana bayramda arkadas :) hayir kimse bilmiyorki durumumu.. bilinse derim yatmam lazim falan diye..
Aksama butun aile yemege gelecek.. gel de dinlen simdi :)
Oglum desen üstüme tirmaniyor, zipliyor.. korkar oldum çocuğumdan da..
İnşCanım neyseki pembe akıntı devam etmedi kanamaya dönmedi çok şükür. İnşallah mutlu haberler de veririm
İnşallah canım test günün ne zamanCanım neyseki pembe akıntı devam etmedi kanamaya dönmedi çok şükür. İnşallah mutlu haberler de veririm
Hayırlı olsun inş mutluluk haberlerini de paylaşırsın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş benim biri 8 biri 10 hücreli ydi 3 bilmiyorum rapora yazmamış ama çok şükür tuttu seninde tutar allahın izniyleArkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız
hayirrrrrrr :) ben de gordummmmmm :) :)Hayalet cizgiyi sadece ben mi görüyorum acaba kizlar bi bakarmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?