2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Merhaba arkadaşlar.benim 4temmuzda transferim yapıldı.umatım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Biraz kabızlığım vardı ve bugün biraz ıkınmak zorunda kaldım.sonrasında da moralim çok bozuldu.inşallah birşey olmamıştır

Hayırlı olsun inşallah. Kabız olmamaya özellikle dikkat etmen gerekiyor.ıkınmak yok :) İlk 4 gün bende de oldu sonra sabah erken saatte uyanıp kuru kayısı yedim ılık su ve gün içerisinde bol su beslenmene dikkat et ben normale döndüm. Eğer kabızlık geçmezse doktoruna söyle ilaç verir. Ben ilaç kullanmak istemediğim için doğal yollardan çözmeye çalıştım

Çok teşekkür ederim cevabınız için.aslında normalde kabız da sayılmam ama ıkınma diye diye psikolojimi bozdular. :)

Senınle transferimiz aynı gün bende hiçbir belirti yok zaten bende kabız oldum bende ıkındım iyi kalite 3.gün embriyosu benimki 1 tane dün 4saatlik yola çıktık bugün dönüyoruz eşimin tayini Doğu'ya çıktı pazartesi gidiyor ayrı kalacağız o da ailesine düşkün sürekli kayınvalidemlerdeyiz onlar da bilmiyor iş yapmıyorum ama uzanmıyorum da eşimin gideceği yer terör bölgesi o yüzden aklım ayrılacağımız günde yani gün saymıyorum moralim bozuk

Can'ım benim eşimin tayini de Doğu'ya çıktı.bu kadar benzerlik olur.biz de cuma ayrılacağız.neyse hayırlı sonuçlar alalım da önemli olan o.senin eşin de asker sanırım

E
Can'ım benim eşimin tayini de Doğu'ya çıktı.bu kadar benzerlik olur.biz de cuma ayrılacağız.neyse hayırlı sonuçlar alalım da önemli olan o.senin eşin de asker sanırım
evet Can'ım müthiş benzerlik senin var mı belirti yaş kaç

Kızlar...çok üzgünüm yaa ..Bugün 11.günüm idi.doktor 12.gün test yaptir demişti.Ben bu akşam yaptım.Yani yarın yapmam gerekiyordu,dayanamayıp gidip yaptım....sonuç hüsran malesef.negatif.çok umutluydum bu sefer.ama olmadı.Hem de iki embriyo transfer edilmişti.adetim de bir hafta gecikti.Hala adet de olmadım.çok kötü kasık ağrısı da Var.ama malesef olmadı.çok üzüldüm çook.Rabbim sizi en kısa zamanda,hayırlı,güzel bir şekilde yavrulariniza kavuştursun inşallah.sağlıklı bir şekilde İnş.dualarınızda beni de unutmayın hamisler ❤❤❤

Kızlar yarın test günüm ama yapamicam sanırım,, kuzenimin nişanı var vakit bulup bi ara bi koşu yapıp gelebilr miyim acaba ayy kafam karışık İdrar testim var evde yapSam mı şimdi çıkar mı idrarda ??

hayirlisini istedik hep rabbimizden,allah buyuk,allah kerim.vardir bir hikmeti.rabbim isteyen herkesi ewlat sahibi yapsin inşallah, amin

olmamistir inşallah merak etme sen,gönlünü ferah tut allahin izniyle.ne yaparsak yapalim kabiz olacagmiz varsa oluyoruz,ve sanirim gercekten psikolojik.ikinma dedikleri icin :) kayisi ise yarar elbet ama baktin olmuyo zeytinyağı ic 1 tatli kasigi yemekten once.rabbim yuzune baksin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…