allah razi olsun :) allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin inşallah da hepimiz mutlu mesut bebeleri alalim kucaklarimiza.bence senin deger 500 falan cikar yani insallah,allahin izniyle.Superrrr yaaaa:) hadi bakalim hayrlisi kuzucummmm... Benim 12.gunde kac olcak bakalim.. Bugun 9. Gunum 197yse cmt gunu 400 lerde olmasi lazm dimi en az.. :)ay cok mutluyum yaaa.. Bide hayirlisiyla acelyadan guzel haberler alsak.. Duamdasiniz:)
Yaptımmmm canm bi ovulasyon yaptm bide hcg.. Hcg silik çıktı ama sanırm evttttt hamişimmcikabilir tabiki,bi dene istersen.benimki cikmisti sonra gidip kan vermistim :)
Kaçıncı gün embriyosuydu canm ?Benim de ilk yaptigim boyle cikmisti
canim üzüldüm sonucunu doktora bildir diş gebelik değil büyük ihtimal hakkinda hayirlisi olsın8.gun 25
10.gun 40
12.gun 64
Umutlanmam icin bi neden yok gibi.. artis katlayarak gitseydi tamam derdim..
Test falan yaptirmak istemiyorum artik.. 1 hafta bekliycem..hala adet gormemis olursam o zaman yaptirir ve kadin dogumcuya giderim artik.. ne oldugu oyle belli olur.. artarak devam bile etse bana evet kese var kalbi de atiyor demedikten sonra inanmam
Him ;( hayirlisi canim ya.. Bekleyelim bakalim.. Artar insallah8.gun 25
10.gun 40
12.gun 64
Test falan yaptirmak istemiyorum artik.. 1 hafta bekliycem..hala adet gormemis olursam o zaman yaptirir ve kadin dogumcuya giderim artik.. ne oldugu oyle belli olur.. artarak devam bile etse bana evet kese var kalbi de atiyor demedikten sonra inanmam
hayirlisi olsun,dualarimdasin...gorelim mevlam neyler,neylerse guzel eyler inşallah...8.gun 25
10.gun 40
12.gun 64
Üzülme Can'ım vaktı degılmış ınş olucakKızlar...çok üzgünüm yaa..Bugün 11.günüm idi.doktor 12.gün test yaptir demişti.Ben bu akşam yaptım.Yani yarın yapmam gerekiyordu,dayanamayıp gidip yaptım....sonuç hüsran malesef.negatif.çok umutluydum bu sefer.ama olmadı.Hem de iki embriyo transfer edilmişti.adetim de bir hafta gecikti.Hala adet de olmadım.çok kötü kasık ağrısı da Var.ama malesef olmadı.çok üzüldüm çook.Rabbim sizi en kısa zamanda,hayırlı,güzel bir şekilde yavrulariniza kavuştursun inşallah.sağlıklı bir şekilde İnş.dualarınızda beni de unutmayın hamisler ❤❤❤
Inşallah canım...Üzülme Can'ım vaktı degılmış ınş olucak
Gecmis olsun kardesim.uzulmek yikilmak yok bidahaki tedavinde daha guclu olucaksin insallah.rabbim yeterki saglik versin yeniden denersin.ben 5 kez denedim en kotu olani dis gebeligi bile yasadim veherseyden vazgecmistim yikildim ama bana faydadan cok zarari oldu .rabbim yardimcin olsun dualarim seninkeKızlar...çok üzgünüm yaa..Bugün 11.günüm idi.doktor 12.gün test yaptir demişti.Ben bu akşam yaptım.Yani yarın yapmam gerekiyordu,dayanamayıp gidip yaptım....sonuç hüsran malesef.negatif.çok umutluydum bu sefer.ama olmadı.Hem de iki embriyo transfer edilmişti.adetim de bir hafta gecikti.Hala adet de olmadım.çok kötü kasık ağrısı da Var.ama malesef olmadı.çok üzüldüm çook.Rabbim sizi en kısa zamanda,hayırlı,güzel bir şekilde yavrulariniza kavuştursun inşallah.sağlıklı bir şekilde İnş.dualarınızda beni de unutmayın hamisler ❤❤❤
Canım bende normale göre daha fazla susuyorm.. Geceleri kalkıp su içer oldm ama sıcaklara bağlıyorm sıcak memleketTe yaşıyorum. Belki de hamileliktendr bilmiyom kiGünaydın tatlı anne adayları....size birşey soracağım.bugün transferimin 8.gunu dün ve bugün avuc içimde ayak altimda çok yanma var.birde bu gece gözümü kapattigim an korkutulmaya calisildim. Hararet ve ateşte her halde kabus gördüm...herhalde yine tutunamadı...ve birde duraklarım alev alev....su istiyoor canim.sizlerde de yasayan oldumu...
Canım bende normale göre daha fazla susuyorm.. Geceleri kalkıp su içer oldm ama sıcaklara bağlıyorm sıcak memleketTe yaşıyorum. Belki de hamileliktendr bilmiyom ki[/QUOTEben de sıcak melmeketteyim
Belki sicaktandir.doğru söylüyorsun arkadaşım...artık herşeyi gebelik olabilir mi durumuna bagliyom...
Benim dün gece ovulasyon ve hcg testim vardı ikisinide yaptm hcg silik cıktı ovulasyon çift çizgi çıktıBirde arkadaşlar ovulasyon testi ile gebelik bakilirmi....hiç böyle birşey duyunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?